Про співтовариство

ВСЕМИРНАЯ КОШАКОВАЯ НАРОДНАЯ РЕСПУБЛИКА (хадов)
ps политиканство жестко преследуется игнором сообщества.
Вид:
короткий
повний

ВКНР(хады)

Про недобрих програмістів)

  • 01.07.19, 20:33
...Злий піндостанський програміст розробив та встановив в хаті дверцята, що не пускають до оселі кицьку, якщо вона тягне в зубиськах задушену мишу, або щось подібне впольоване*.
...Пристосовано камеру Amazon DeepLens , що розпізнає, що в кицьки було вдале полювання, та електронний замок з пд'єднаною платою Arduino, що замикає дверцята на 15 хвилин, нейромережі.
...У випадку блокування бідолашної тварини**, уся ця пекельна система відправляє невеличку пожертву в якийсь фонд захисту птахів, що постраждали від наших хатніх улюбленців - коте, крокодилів, анаконд, тьощ...nevizhu
...Схожу капость реалізували ще в 2002 році набагато простішим методом, та без використання нейромереж. Інший бука не пошкодував часу та зусиль, розробивши методіку розпізнавання коте із здобиччю за допомогою камери та аналізу тіні тварини, котру підсвічував ліхтар.
...Ще одна витівка злих програмістів: у 2016 році один такий розумник навчив нейромережі поливати водою нещасних коте, коли вони потрапляли на його ділянку.
...Усі ці знущання над володарями світу можна побачити отуточки...
Вільний переклад сумних новин для коте мій.


* - Радій, Хозя! Чергова перемога людства над злом!ura sila devil
** - А як на вулиці дубак в сорок градусів мороза, або ще якийсь там землетрус, торнадо?!

Про відмінність

...Головна відмінність між тваринами та людьми є те, що тварини не тримають людей вдома, хоча коте з цим твердженням можуть не погодитись.
umnikcat

Про коте

Подрімав?! - Досить, жерти давай!cat

Про сусідство :-)

Шо дивишься?? Ковбаси дай!



Про вкнр



Показуй, малий, хто тут ВКНР не поважає!?
crazycat