хочу сюда!
 

Інна

32 года, дева, познакомится с парнем в возрасте 25-45 лет

Готувала я пиріг зі сливами

Називається він французький пиріг "Тарт Татен".

Карамель:
На заздалегідь підігріту сковороду висипати 200 г цукру, додати (видавити) 1/3 лимона. 
В кінці смаження додати 1 стол. ложку вершкового масла.



Вилити карамель у велику сковороду. 
Вкласти напівчастками (полудольками) сливи зрізом вниз в карамель.



Тісто:
У 100 грам вершкового масла додати 150 г цукру, збити.



Додати 2 яйця (по одному збиваючи).



Додати 1/3 склянки теплого молока, збити. 
Додати 200 грам борошна, збити.
Вилити тісто на сливи, поставити в духовку на 30-35 хвилин (160 градусів, маленький вогонь).



Як тільки підрум'яниться - ще 5 хвилин посмажити і дістати.



Дати охолонути. Перевернути пиріг в тарілку. Зливи зверху.



Порізати. При подачі можна зверху покласти морозиво.



Смачного! 

tort tort tort 
9

Комментарии

11.10.20, 13:10

1

    21.10.20, 13:11

    Смак!
    Полюбляю з чаєм...

      31.10.20, 13:22

      Смачного!

        41.10.20, 13:38

        кросіво
        а карамель не застигає *на камінець* після вистигання?

          51.10.20, 13:44Ответ на 1 от Sisyphus

            61.10.20, 13:44Ответ на 2 от Sisyphus

            Смак!
            Полюбляю з чаєм...
            Рада що тобі сподобалось, Сізіфчику

              71.10.20, 13:45Ответ на 3 от Gen-Nik

              Смачного!Згодна!

                81.10.20, 13:47Ответ на 4 от disu

                кросіво
                а карамель не застигає *на камінець* після вистигання?
                Дякую!
                Карамель м'яка.

                  91.10.20, 14:02

                    101.10.20, 14:16Ответ на 9 от БджЫлка

                      Страницы:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      6
                      предыдущая
                      следующая