Вид:
короткий
повний

Просвіта

700$????

  • 17.02.15, 11:28
2013 год - зарплата 8 000 грн ( 1000$ ), "злочинна панда" при власти ( семья +кумовья), диктаторские законы, коррупция в органах, визовый режим
2015 год - зарплата 8 000 грн ( 300$ ), "реформаторы" при власти ( семья+кумовья+грузины и тд), диктаторские законы, коррупция в органах, визовый режим
Вопрос к "реформаторам": где мои 700$????

Що це?

  • 13.02.15, 13:15
http://kyiv.osp-ua.info/politics/21969-rada-ukhvalila-zakonoproekt-mikoli-azarova-pro-kvartirnu-povinnist-i-turmu-za-ukhilennja-vid-prokhod.html

Верховна Рада України 12 лютого 2015 року проголосувала за законопроект авторства Миколи Азарова №0922 (внесений 15 червня 2011 року) “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України”, який передбачає:

Ухилення від проходження служби цивільного захисту в особливий період та в умовах надзвичайного стану, а також ухилення від проходження служби цивільного захисту згідно з контрактом про проходження такої служби в особливий період та у разі проведення цільової мобілізації —

карається позбавленням волі на строк від двох до п’яти років.

 

У Законі України “Про правовий режим воєнного стану” (Відомості Верховної Ради України, 2000 р., № 28, ст. 224; 2010 р., № 12, ст. 119):

1) частину першу статті 15 доповнити пунктом 141 такого змісту:

“141) встановлювати для фізичних і юридичних осіб квартирну повинність з розквартирування особового складу органів і підрозділів цивільного захисту, а також евакуйованого населення;”;

 

За квартирну повинність в умовах вєнного стану і ув'язнення від 2 до 5 років для осіб, ухиляються від проходження служби цивільного захисту в особливий період та у разі проведення цільової мобілізації проголосували:

 

БПП — 89, Народний фронт — 64, Самопоміч — 22, Радикальна партія — 17, Батьківщина — 11 (разом коаліція — 203), позафракційні — 20, Економічний розвиток — 6, Воля народу - 9

 

Фракція ПАРТІЇ "БЛОК ПЕТРА ПОРОШЕНКА"

Кількість депутатів: 150

 

За:89 Проти:0 Утрималися:1 Не голосували:31 Відсутні:29

 

Фракція Політичної партії "НАРОДНИЙ ФРОНТ"

Кількість депутатів: 82

 

За:64 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:9 Відсутні:9

 

Позафракційні

Кількість депутатів: 42

 

За:20 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:6 Відсутні:16

 

Фракція Політичної партії "Опозиційний блок"

Кількість депутатів: 40

 

За:0 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:32 Відсутні:8

 

Фракція Політичної партії "Об’єднання "САМОПОМІЧ"

Кількість депутатів: 31

 

За:22 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:1 Відсутні:8

 

Фракція Радикальної партії Олега Ляшка

Кількість депутатів: 21

 

За:17 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:2 Відсутні:2

 

Фракція політичної партії "Всеукраїнське об’єднання "Батьківщина"

Кількість депутатів: 19

 

За:11 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:2 Відсутні:6

 

Група "Економічний розвиток"

Кількість депутатів: 19

 

За:6 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:10 Відсутні:3

 

Група "Воля народу"

Кількість депутатів: 18

 

За:9 Проти:0 Утрималися:0 Не голосували:3 Відсутні:6

***

  • 13.02.15, 13:09
http://rutube.ru/video/1027fa690dda05d453dc9e5a1aaca3b0/

Кому вірити: цій тітці чи Порошенку з Коломойським? У них чесні новини?

1. Арешт Руслана Коцаби є переслідуванням

  • 12.02.15, 15:14
1. Арешт Руслана Коцаби є переслідуванням журналіста та громадського діяча за його діяльність та висловлення поглядів, якими б ці погляди не були.
2. Арешт Руслана Коцаби є порушенням статей 5 (Право на свободу та особисту недоторканість) та 10 (Свобода вираження поглядів) європейської Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод.
3. Amnesty International вважає Руслана Коцабу в’язнем совісті:http://amnesty.org.ua/…/peresliduvannya-lyudej-za-gromadya…/. А Українська Гельсинська спілка з прав людини – політичним в’язнем:http://helsinki.org.ua/index.php?id=1423569823
4. Арешт Руслана Коцаби є результатом тотального наступу правлячого класу на громадянські (зокрема, свободу слова, свободу вираження поглядів та свободу зібрань) та соціальні права українців. Українські спецслужби нехтують європейськими нормами, за якими право на вираження поглядів, навіть таких, які не підтримуються більшістю, мають бути гарантовані. Інакше це «могло би зашкодити асоціаціям та іншим групам відкрито висловлювати свою думку щодо найбільш актуальних питань, які зачіпають суспільство» (рішення Європейського суду з прав людини у справі «Лікарі за життя» проти Австрії»). Натомість за рівнем порушення свобод власних громадян, і без прямої окупації, Україна перетворилася на Росію, де інакодумство переслідується кримінально. 
5. Що з нами сталося? Уявити собі, що за Януковича арешт журналіста або громадського діяча відбувся б за практично повної мовчанки центральних ЗМІ неможливо. Уявити собі, що за часів Захарченка член колегії МВС, огрядний такий мужчина, заявлятиме, що усіх, хто прийде на мітинг будуть затримувати і катати їм пальчики – нонсенс. А те, що в Україні треба запровадити катування і стукати на своїх сусідів і друзів – просто неймовірно.
6. Уявити собі, що президент України говорить: «так звані журналісти» і «так звані громадські активісти» та «ми взяли їх за одне місце» - це якась маячня. Але ця маячня стала нашим сьогоденням. При тому, що «так звані активісти» просто бояться щось говорити на захист Коцаби. Або у запалі «ура-патріотизму» кричать: «Розіпни його!». 
7. Отже, журналістам і активістам тепер слід говорити і робити виключно те, що дозволено президентом і урядом. Інакше вони будуть «так званими» і «державними зрадниками». З випливаючим звідси наслідком: арештом на 2 місяці…

Кіборг Остап

  • 10.02.15, 13:11

Остап - «кіборг», боєць 80-ї аеромобільної бригади Збройних сил України. Взятий в полон «ДНРівцями» 21 січня. Був поранений, залишився без ноги.

Про ставлення до нього в полоні, як змінились його власні думки про війну, як досягти миру та що б він сказав щойно мобілізованим – в інтерв’ю Громадському.

Чому пішов на війну

По новинах бачив, що багато наших воїнів впало, хотілось помститися за них. Як вже війна була, як приїхав на війну в аеропорт, і потім побачив близько, проти кого ми воювали, якщо би зараз взяти, то я би не хотів їх вбивати.

Регулярні російські війська – так, а проти тих, сепаратистів – як ми їх називаємо… Донецькі пацани – вони такі самі, як ми. Вони ставилися до нас з повагою – до поранених, тих, кого взяли в полон. Котрі не були поранені, то там їх били, в мене така інформація зі слів тих, хто там був, а до нас казали: треба було їх там вбивати, як вже ми їх лікуємо, то нема сенсу. 

Коли змінив своє ставлення до війни

Коли вже попав в полон, то вже просто побачив, що є і між них люди. В них теж гинуть і брати, і батьки, і друзі, діти, їм також неприємно. Війна неприємна, чути про неї – це одне, а бачити її – то зовсім друге.

Чи можливий відступ

Відступати ніхто не буде, це теж… скільки солдатів, скільки воєнних, скільки полягло. Все дуже заплутано. Найкраще, щоб не те, що відступати, а щоб домовитись між собою, щоб просто відбудовувати той Донбас, щоб був просто мир, хай будуть там і наші війська і їхні. Росіян повиганяти, і кадирівців повиганяти, а між собою ми б якось домовились. 

Що говорили ДНРівці, коли був у полоні

Бойовики приходили до нас спочатку з претензіями, чого ви приїхали сюди, а потім пару днів пройшло і їх, скажімо так, попустило. Спочатку «укропи», «кіборги», а потім нормально. Тоже так, сидить збоку хлопець, каже, в мене дитині 7 років, знає, де міномет, де «Град» - хіба це нормально так?

Де на війні правда

Правда не відкривається. Коли нас взяли 21 січня зранку, а наші канали ще до 26 казали, що ми аеропорт тримаємо – я розумію, 40 мільйонів людей того не знають, але ж ми то – пацани, які його там тримали – знаємо, що то не так.

Що тішить

Тішить те, що повернувся нормально на свою землю, хоч і там є наша земля, наша земля – то ціла Україна, наша земля – і Київ, і Запоріжжя. Ми такі самі, Україна одна, так сталося, я взагалі думаю, що нас просто посварили. 

Так хочеться, щоб то все швидше закінчилось, щоб ми жили мирно, і щоб до нас приїжджали пацани з Донецька, і ми до них їздили, щоб не було ніяких конфліктів. Я теж до війни не був ніколи в Донецьку і в Луганську, в мене завжди така думка була, що «москалі», а всюди є люди, і в нас вистачає бидла, і в них, всюди є люди, всі однакові.

Які плани на майбутнє 

Та одужати б зараз, щоб зажила нога, спортом треба займатися, спорт – обов’язково. Духом падати не збираюсь, все буде добре.

/Анастасія Станко, Олександр Назаров

Цікаво, що робитимуть в наступну хвилю?

  • 10.02.15, 11:41
Ніяким чином не претендую на лаври Коцаби, не маю бажань розділити його участь, але пишу правду про "мобілізацію". Не знаю як по інших регіонах, але в Львівській області до мобілізації вже залучили гаїшників, ментів та СБУ. Працюють бригадами з двох-трьох авто -ДАЇ , спецмашина і (чи) бус з СБУшником та працівником військкомату. Зупиняють автомобілі, запрошують до себе, відразу віддають дані в спецавто, де СБУшники перевіряють по ноутбуку інформацію. Якщо людина в списках - відразу виписують та вручають під розпис повістку. А тепер - найцікавіше. В СБУшників є ДВІ БАЗИ, по яких йде пошук та звірка. Перший - список військкоматів, всіх, хто ухиляється (не змогли отримати повістку) від призову, другий - складений СБУ (!!!). Зупиняють як на центральних трасах ( Київ - Ужгород), так і по глухих селах, спиняючи скутеристів. Трохи знаючи тему, майже впевнений, що Порошенко на повну включив репресивну машину проти всіх незгодних. Інакомислячі діячі, блогери, просто активні люди та їх рідні заносяться в список потенційних бунтівників та одночасно - в списки на мобілізацію. Отака реальність.