Вид:
короткий
повний

Просвіта

***

  • 19.03.15, 12:38

Клоуни в балаклавах , як показник влади барина: "Ви там верещете"... "Вас і не повинні пускати"... Судячи з усього вже готові кому продавати майно державне, звісно за безцінь, хоча "Рошен" не будуть, бо дешево продавати не вигідно

***

  • 18.03.15, 13:18

***

  • 17.03.15, 12:59
Задрипанці Петлюри!

Задрипанці Порошенка!

a Forest Year

  • 16.03.15, 19:50
https://vimeo.com/59095595

Економічна ліквідація України

  • 16.03.15, 11:32

Ще раз про Franklin Templeton Investments, Ротшильдів та інших. І як дерибан України було продумано ще до розпочатого антидержавного збройного заколоту майданутих ватоцефалів smile emoticon

"Навіщо Ротшильди купують України?
15.03.2015
Повідомлення агентства Bloomberg про те, що більша частина суверенного боргу України була скуплено американським інвестиційним фондом Franklin Templton не для себе, а в інтересах сімейства Ротшильдів, стала справжньою сенсацією. І тільки тому, що найвідоміше у світі фінансове сімейство оповите містичною славою людей, які ніколи не програють. Все ж не кожен день на наших очах купують цілу країну. Оптом.

У грудні 2013, коли на вулицях Києва вирували неонацистські бойовики, один з найбільших інвестиційних фондів США Franklin Templeton Investments оголосив про придбання українських євробондів у третьому кварталі цього року на суму понад 1,4 млрд. Дол. Таким чином, обсяг викупленої Franklin Templeton Investments держборгу України досяг 6 млрд. дол., або 40% єврооблігацій України. Майже одночасно Росія уклала з тоді ще президентом України В.Януковичем договір про придбання українських євробондів на суму 15 млрд. Дол. До державного перевороту країна встигла отримати лише перший транш у розмірі 3 млрд. Дол. За умовами угоди кредит виданий строком на 2 роки під 5% або до моменту, коли державний борг України перевищить 60% ВВП.

Уже в січні 2015 борг України сягнув 65% ВВП, а в лютому через обвал гривні досяг астрономічних 94%.

Враховуючи, що бюджет на 2015 рік передбачає збільшення як внутрішнього, так і зовнішнього боргу, до кінця поточного року суверенний борг України і зовсім складе 120% ВВП.

З середини лютого єврооблігації України з погашенням в 2017 р подешевшали майже вдвічі і досягли ціни нижчі 46 центів за долар. При цьому тільки в 2015 р Київ повинен віддати борги на загальну суму в 11 млрд. Дол. При обсязі ЗВР в 5,6 млрд.

Україна отримала аванси від Ротшильдів і РФ саме в той момент, коли В.Янукович відмовився від підписання колоніального і катастрофічного для економіки України Угоди про асоціацію з ЄС. І виконай тоді український президент свої прямі обов'язки по захисту конституційного ладу, зараз би не було ні проблем з поверненням боргів, ні економічного краху, ні громадянської війни.

Нагадаємо, що саме після відмови від асоціації з ЄС та підписання пакету московських угод провідні світові рейтингові агентства підвищили рейтинги України. Найцікавіше, що всі три провідних світових рейтингових агентства знаходяться під контролем Ротшильдів.

Так, Moody's належить хедж-фонду Atticus Capital, співголовою якого є Ротшильд Натаніель Філіп. Standart & Poors є дочірньою компанією The McGraw-Hill Companies із співвласником Девідом де Ротшильдом. Під його ж контролем знаходиться і рейтингове агентство Fitch через Group Casino. Тобто саме після відмови від євроінтеграції афілійовані структури Ротшильдів почали «гру на підвищення».

Проект не вдався, що призвело до великих фінансових втрат інвесторів.

Ще однією причиною для невдоволення Ротшильдів є постійні конфлікти з українською владою, що призводять до втрат підконтрольних найбільшому в світі фінансовому конгломерату компаній, стан якого, за деякими оцінками, досягає 2,5 трлн. дол.

Зокрема, в травні 2008 р уряд Тимошенко звинуватило приналежну Ротшильдам компанію Vanco International Limited в прихованих переговорах з «Газпромом» і анулювало ліцензію на розвідку нафти на чорноморському шельфі. За угодою України з Vanco розробка шельфу повинна була проводитися протягом 30 років, інвестиції склали 15 млрд. Дол.

З приводу контракту з «Шелл» на видобуток сланцевого газу коментарі і зовсім зайві. На території Юзівського родовища київська хунта розв'язала війну. За словами глави прес-служби проекту А.Думанського, один з проектів співпраці взагалі закритий, а щодо Юзівського родовища оголошений форс-мажор, «але технічні роботи з його реалізації тривають: аналізуються екологічні дані, триває взаємодія з університетами». Крім того, у «Шелл» в Україні є й інші проекти, зокрема мережу АЗС та продажу масел.

Інтереси фінансового конгломерату на Україні досить великі. Як вказує керуючий директор Rothschild & Cie в країнах Центральної та Східної Європи Джованні Сальветті, банк був лідером на ринку злиття і поглинань. Як приклад Сальветті привів покупку молочної корпорації «Фані» компанією Lactalis, придбання страхової компанії «Скайд Вест» польської PZU, купівлю «Правекс-Банку» Intesa SanPaolo і т.д. Цікавить Ротшильдів також українська фармацевтика і сільськогосподарський сектор.

Тут починається найцікавіше. Навіть після отримання нової кредитної програми МВФ у розмірі 17,5 млрд. Дол. Строком на 4 роки Україна не може розплатитися зі своїми боргами. Лише в поточному році їй необхідно 11 млрд., Які кредит явно не покриють. Загальна сума зовнішнього боргу приватного сектора, банків і корпорацій перевищує 100 млрд. Дол.

Як ресурси для повернення заборгованості залишається приватизація державної власності та офшорні активи України. На думку економічного аналітика В.Катасонова, «якщо не брати до уваги земельні ресурси і надра, то потенціалу приватизації одних тільки підприємств явно не вистачить на те, щоб покрити всі українські борги. Друге джерело - це офшорні активи України. Вони володіють набагато більшим потенціалом. Судячи з того, які радники та консультанти приїжджають на Україну - фахівці з боротьби з витоком капіталу і щодо виявлення незаконних зарубіжних активів, - рано чи пізно київська влада цим джерелом скористаються, почнуть трясти українських олігархів ».

«Уряд іноземців» нещодавно в черговий раз переглянув список стратегічних підприємств у бік скорочення тих, які не підлягають приватизації. Мораторій на продаж сільськогосподарських земель, найціннішого активу України, закінчується в 2016 р Хоча ніщо не заважає українському парламенту з властивим йому завзяттям почати розпродаж землі достроково. А надра давно вже значною мірою і так належать Ротшильдам.

Як сказав патріарх клану Майер Амшель Ротшильд, «дайте мені керувати грошима держави, і тоді мені діла немає до того, хто випускає його закони». Судячи по ряду заяв, основні кредитори України мають намір підійти до боржників жорстко. За словами згаданого Джованні Сальветті, зараз кредитори очікують пропозицій Києва, які можуть стати відомі в середині березня. При цьому позиції кредиторів розійшлися: одні воліють почекати пропозицій уряду, інші хочуть самі встановити декілька жорстких правил.

Зокрема, на даний момент жорстку позицію демонструє один з основних кредиторів України Росія. Коментуючи звернення міністра фінансів України Н.Яресько, її російський колега А.Силуанов підкреслив, що «Росія не планує погоджуватися на розстрочку і відстрочку по боргу. Ми зараз не в тій ситуації знаходимося, коли могли б так легко розлучатися з такими зобов'язаннями. Повернення наших ресурсів, колись вкладених в облігації України, дуже важливий ».

Цікавий і сам фонд Franklin Templton, який виступив від імені Ротшильдів. Деякі аналітики пов'язують його з самими Ротшильдами і називають фондом-стерв'ятником. Власне стерв'ятником фонд не є, зосередившись на «протилежному підході до інвестування», тобто ризикованих операціях, в які мало хто наважується вплутуватися. Формально українські євробонди придбав саме цей Ротшильдівське фонд, а питання реструктуризації боргів взяв на себе Ротшильдівське же банк Rothschild & Cie.

В наявності спроба «зіграти з двох рук». У разі задоволення вимог кредиторів респектабельний Rothschild & Cie проведе реструктуризацію українських боргів. Якщо ж з якихось причин кредитори задоволені не будуть, Franklin Templton в будь-який момент може піти за сценарієм фонду-стерв'ятника, зажадавши повернення боргів у повному обсязі.

Що ж стосується самої України, з фінансової прірви їй вже не вибратися. Під тиском МВФ рішення уряду спрямовані лише на удушення економіки, промислового потенціалу та ринку праці. Країну свідомо заганяють у банкрутство. Крім того, відразу ж після прийняття МВФ рішення про виділення Києву кредиту українська каральна угруповання, схоже, готова відновити військові дії в Донбасі. У той час як програма фінансової допомоги здатна відстрочити дефолт лише при дотриманні перемир'я.

Ситуація з початком переговорів з реструктуризації українського боргу одночасно з відкриттям нової кредитної лінії МВФ справді унікальна і говорить про стовідсоткової впевненості кредиторів у неминуче банкрутство країни. Так, підконтрольне Ротшильдам рейтингове агентство Fitch ще в лютому знизило довгостроковий рейтинг України в іноземній валюті з позначки «ССС» до «СС» (висока ймовірність дефолту), підтвердило стелю України на спекулятивному «ССС» і знизило короткостроковий рейтинг дефолту емітента до рівня « С », що означає неминучість дефолту. Причому рішення прийнято з урахуванням можливого розширення програми іноземної допомоги Україні до 40 млрд. Дол.

Сам факт реструктуризації «живцем» говорить про те, що Україна вже банкрут. А допомога МВФ дістанеться не самою Україною, а кредиторам. Гідний фінал боротьби за «одну націю, одна мова, одного фюрера» - перетворитися в маєтку Ротшильдів."
http://3mv.ru/…/zachem_rotshildy_pokupajut_ukra…/1-1-0-40088

Жахлива самоомана

  • 15.03.15, 21:53
"Перемога Революції Гідності врятувала українську націю від новітнього остаточного закабалення, яке під «мудрим» керівництвом Путіна мав здійснити Янукович. Усвідомивши реальну загрозу собі і своїй державі, українці вийшли на Майдан з переконанням обов’язково перемогти: це було як постріл останньої надії, як фінальний спурт, як єдина можливість або вижити, або вмерти. Зробивши цей героїчний подвиг, подвиг Геракла, ми просто зобов’язані неухильно йти далі, вперед, до остаточної перемоги"