хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Про те, як українці стали продажними хохлами!

На тлі пасивності та відсутності почуття громадянської відповідальності за долю країни та з крайньої нужденності склалася нова негативна риса виборців – продажність. Багато людей не думає про долю рідного краю, про необхідність бути справедливим, а хапає 20 гривень і передає покупцю свій виборчий голос. Напевне вони не продалися б за 20-30 гривень, коли б усвідомлювали свою участь у формуванні представницьких органів влади і коли б розуміли, що від того, який орган вони сформулюють своїми голосами, залежить, чи цей орган служитиме громаді (Україні), чи людині, яку вони обрали, (а може, ще й групі злодіїв). Воно зовсім молоде, проте страшенно шкідливе, бо продовжує панування мафіозно-злодійської, антиукраїнської бандитської влади.
Продажність не набула б такого поширення, коли б українці мали більшу національну свідомість. Вони б дбали про Україну і не проводили б продажем своїх виборчих голосів до представницьких органів державної влади. Російських шовіністів та різних суркісів, для яких батьківщина Ізраїль, а не Україна, і дбають та дбатимуть вони не про українського виборця.
Ця новим традиціям допомагала вироблятися давніша традиція недовіри одне до одного і спроби розв’язувати свої проблеми зверненням до влади.
Московська окупаційна адміністрація за сторіччя свого панування над українським народом провела величезну роботу, щоб між українцями посіяти недовіру і примусити їх у всяких важливих (і не тільки важливих) справах звертатися не до сільської громади, а до представників влади. Горизонтальні зв’язки в народі звели до мінімуму, а вертикальні розвинули до максимуму. Кожну сімю зробили окремою моле кою і спрямували її надії на вирішення її проблем уверх до начальства. Вбили громадівське самоврядування, яке впродовж тисячоліть було демократичних способом справедливого розв’язування майже і всіх проблем сільського населення України, і запровадити вертикальний бюрократичний спосіб керування людьми, спосіб несправедливий, хабарницький, зате надійний для тримання народу в покорі. Прищеплювання Московією цієї традиції впало на сприятливий психологічний грунт – наш індивідуалізм, і того виплодило надзвичайно сильну традицію шукати захисту не збоку сусіда, не в сільської громади, а по вертикалі вгорі у влади. Відбулася автомізація суспільства – найсприятливіший грант для розквіту централізованої диктатури.
І тепер в незалежній Україні ця традиція важенним тягарем кожну сімю вдавлює у власну квартиру і примушує виглядіти крізь шибку віконця на вуличну демонстрацію із захололою в сірці думкою: «Зараз їх розстріляють із скорострілів і ляжуть вони трупами на асфальті! Ні, їх зараз розплющать танковими гусеницями і їхні кишки розтягнуть по мокрому від людського гною і крові асфальту. Б-р-р… Добре, що я не там!»
Столітній жах – ось, що в людських душах. І не бачать людські очі величезних історичних змін. Не розуміють величезною з 1985р. трансформації Московської імперії.
Не знають, що в Україні вже немає десятків понурих чекістських казематів і що вже не загрожує українському бунтареві безмежний холодний Сибір. Ніяк не втямлять, що на сусіда вже можна дивитися не як на чекістського сексота і джерело смертельної небезпеки, а як на побратима за спільною національною долею, як на людину спільного українського народу.

***
Імперія систематично послідовно і різними способами розколювала українську націю, прищеплювала взаємну недовіру і нацьковувала всіх проти всіх: атеїстів проти віруючих, православних проти автокефалістів та греко-католиків, східняків проти західників, бідних проти багатих, комуністів проти націоналістів і т. ін. до безкінечності. Московська комуністична ідеологія – це ідеологія ненависти й зла, зла й ненависти. Не дивно, що тривале колоніальне рабство та отаке ідеологічне бомбування глибоко роз’єднало українців.
…коли зрозуміємо просту істину, що є звичною для всіх демократичних суспільств: головне для нормального розвитку держави та заможного життя громадян – це єднання на національній основі. Розбіжність у політичних поглядах і належність до різних політичних партій, розбіжність політичних поглядів, розбіжність релігійних поглядів, належність до різних суспільних верств і професійних груп – це все другорядне. Цей поділ – ідеологічне багатство нації, а розподіл професійних обов’язків підвищує продуктивність праці і сприяє швидшому прогресу суспільства.
***
В незалежній Україні влада погана. Вона зробила людей бідними й голодними. Нібито це штовхнуло багатьох до крадіжки чужого майна. Ні, не це, а відсутність твердих моральних засад. Чого не пішли боротися супроти поганої влади за кращу, яка забезпечила б можливости для нормального чесного життя, а стали на злочинний шлях?
Знову ж тому, що не було твердої моралі!

Найбільший скарб, який людина може мати в своєму житті – це чиста совість та особиста свобода.

Нація перебуває нині на грані двох епох: вийшли з деспотичної імперії зла і має прийти до суспільства чесних сумлінних людей, в середовищі яких буде безпечно і спокійно жити.
Як зректися минулого і стати кращим?

Л.Л.

П.С. Мені дивно постійно чути від патріотів нашої країни, що і на цих виборах вони голосуватимуть за Юлю, Юща чи Яника. Хіба не знаєте і не бачите, хто ці пройдисвіти? Юля – аферистка, Ющ – бджоляр, Яник – бандит, Яценюк – молокосос. Скільки потрібно ще вас нагинати, щоб пішла зворотня реакція?
Яку маємо альтернативу? В нас немає жодної альтернативи, крім війни проти власного державного апарату (системи)! Альтернатива (наступні президентські\пармаментські вибори) на виборах проголосувати проти всіх, підтримавши наприклад когось із правих радикалів: Тягнибока / Свобода. Я не знаю хто він, і хто його фінансує, але в даному випадку це краще, ніж нічого. Можливо, будуть ще варіанти!

Ніхто не принесе Україні добра. Це наше завдання через поборювання ворожого оточення дбати про благо України.   
10

Коментарі

13.11.09, 19:02

Супер!!!

    24.11.09, 08:04

    Зі всім згодна, окрім Тягнибока (ну це моя особиста антипатія). А так ти у всім правий. І українці перетворились на кочевників...

      34.11.09, 12:15

        44.11.09, 17:50Відповідь на 2 від Nanetta

        Що пропонуєте? Проголосувати за бджоляра, бо він краще з найгірших і чекати знов мани. Останній абзац замітки

          54.11.09, 20:58Відповідь на 4 від Mamay_

          Що пропонуєте? Проголосувати за бджоляра, бо він краще з найгірших і чекати знов мани. Останній абзац заміткиНі, я чомусь вибираю Тигібко (дивний вибір, просто в нього обличча не дебільне). З іншого боку я б така щоб їх всіх перерізати

            64.11.09, 21:22Відповідь на 5 від Nanetta

            Тигібко Взагалі аут

              75.11.09, 08:04Відповідь на 6 від Mamay_

              Тигібко Взагалі аутЗнаю, але Тягнибока ще менше люблю. Як казав один мій знайомий, який дуже любить Україну: "Ніщо так не псує враження про Україну, як наші націоналісти". І від себе додам, вони всі істерики і без мозку. Як для анархіста це нормально, а як для керівника країни, це ганьба.

                анонім

                87.11.09, 00:37

                "на виборах проголосувати проти всіх, підтримавши наприклад когось із правих радикалів: Тягнибока / Свобода" - в першому турі однозначно голосуємо за Тягнибока, а в другому турі???
                а в другому турі всі москалі і хохли голосуватимуть за бандюка

                і якщо українці не хочуть, щоб Україною керував зек-рецидивіст і його банда, то доведеться голосувати за Тимошенко

                  911.11.09, 11:17

                  На виборах 2004 р. голос коштував 50 грн. Ви пишете про 20-30 грн. Все настільки знецінилось?

                    1011.11.09, 17:32Відповідь на 9 від Mavca

                    Річ не у цифрі, а в наявності факту.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна