хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Це страшно...

З чого складаються сосиски в українських магазинах...

Сосиски, що продаються в українських магазинах, в полімерній оболонці на 45% складаються з емульсії (перемелені і уварені до стану світло-сірої кашки шкіра, кістки, субпродукти, відходи м’ясовиробництва) і на 25% з соєвого білка. Вміст у них м`яса - 7%, а м`яса птиці - 15%. Інше складають мука, крохмаль і смакові добавки. Про це свідчать результати дослідження, проведеного Інститутом екогігієни і токсикології імені Л.Медведя.

Як повідомляє "Дзеркало тижня", згідно даним дослідження, сардельки на 35% складаються з емульсії, 30% продукту складає соєвий білок, 15% - м`ясо, 10% - м`ясо птиці. У вареній ковбасі емульсії і соєвого білка міститься по 25%, м`яса - 10%, м`яса птиці - 30%.

"Право на існування має будь-яка продукція, якщо вона відповідає вимогам ГСТУ або ТУ, але при цьому виробник має надати покупцям достовірну інформацію про склад продукту", - прокоментувала результати дослідження Клавдія Максименко, яка відстоює права споживачів в рамках проекту ЄС і ПРООН "Співтовариство споживачів і суспільні об`єднання".

"Якщо ковбаса виготовлена з крохмалю, сої і інших добавок, її слід і називати відповідно, наприклад, соєвий батон, і продавати його за відповідною ціною, - підкреслює вона. - Тоді покупець нарешті отримає можливість обирати між рослинними компонентами і м`ясними, і знатиме, що він дає своїм дітям на сніданок - м`ясопродукт або підфарбовану емульсію з харчовими добавками".

За матеріалом УНІАН.

Отак і повернешся до споконвічного продукту українців - звичайного сала. Я до останнього часу не зовсім сприймала сало як цінний продукт власного харчування, однак зараз з задоволенням його споживаю. Чого і вам раджу.

12

Коментарі

19.03.08, 17:52

    Гість: Леди К

    29.03.08, 17:54

      Гість: Gessle

      39.03.08, 18:04

      сало теж не таке,як колись....

        49.03.08, 18:13Відповідь на 3 від Гість: Gessle

        може й так зараз все не таке, як колись. в усих продуктах присутні як не біодобавки, так змінені гени...

          59.03.08, 18:21

          а для меня страшно есть сало (видела один раз как свиней на забой вели и как они орали)
          так что сало - это уже трупное мясо
          ем овощи и фрукты тут по крайней мере нихто не гибнет

            69.03.08, 18:41

            умница девочка!

              79.03.08, 18:41

              А что ж ты хочешь? Чтоб колбаса из мяса была? Думаешь, в Украине 40 миллионов свиней и коров?

                Гість: E R

                89.03.08, 19:17

                я больше сосиски не ем!!!!!!

                  99.03.08, 20:15

                  Да,времена БРЕЖНЕВА давно скінчилися.Ну що робити?То,что нам сейчас предлагают- продуктами не назовешь,а что страшно,они очень опасны для населения.Абсолютно во всем присутствуют радионуклиды,период распада которых от 5 до 1000000 лет!!(последствия ЧС и прочих подобных,о которых и не знаем)Нитраты,пистициды,гербициды и прочая нечисть.А то из чего готовится вся эта еда и каким образом, в каких условиях- об этом лучше вообще не говорить.Цены,согласна.Продукты,которые нам предлагают проглотить - должны стоить КОПЕЕЧКИ а не гривны,т.к. компоненты - не натуральные а добытые взбиванием,расщеплением и т.д.Бывает,хочется чего-то съесть вкусное а что и сама не знаю. Мы такие пассивные.Нас за быдло держат а мы это жуем,проглатываем и болеем раком,лейкозом,лейкопенией.Я это ЕСТЬ НЕ ХОЧУ И НЕ ЕМ!!!

                    109.03.08, 20:42

                    А що тут дивного)))
                    1 кг м"яса - 30-40 грв.
                    1 кг сосисок - 10-15 грв.
                    Що там буде в тих сосисках?
                    Старий прикол: "Ковбаса заяча: один заїць,
                    три кобили"

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна