хочу сюди!
 

Людмила

39 років, лев, познайомиться з хлопцем у віці 35-43 років

Лист Українців до загарбника Путіна.

    Ти, Хутін – пуйло кацапське, проклятого чорта брат і товариш, і самого люцефера холуй. Чорт висирає, а твоє військо пожирає. Не будеш ти синів Українських під собою мати, твого війська ми не боїмось, силою і правдою Божою будем битись з тобою.
    Москальське ти гімно, КГБіська бліда міль, кремлівський ліліпутік, федеральний злодій, всесвітнє брехло, скаженний собака, душогуб проклятий, новітній Каїн, рашистський фюрер, третього Риму антихрист, Великої Совдепії совок, мутного союзу вождь, самого гаспида байстрюк, всього світу блазень, Бога Творця дурень, ФСБешний ботоксовий лоб, хай би взяв тебе чорт! Отак тобі українці написали, плюгавче!
    Останні дні рашистської імперії, місяць у небі, а рік такий у нас, як і у вас, за це поцілуй в сраку нас!

 


11

Коментарі

118.03.15, 15:01

    Гість: зпалив москву

    218.03.15, 15:07

    простіший зміст:
    всеросійському Кримському васалові - Вова, тобі смерть

      Гість: Man-O-War

      319.03.15, 11:58

        419.03.15, 14:19Відповідь на 2 від Гість: зпалив москву

        Васал це слуга, а путлєр служить тільки сатані, тому за його спиною вже давно стоїть смерть з косою. Він всіх і все зрадив: жінку свою зрадив, земляків з Пітера зрадив – обікравши на мільйони доларів, потім всю країну зрадив – обікравши її втягнув у війну, навіть військо зрадив – солдати віддають своє життя за його інтереси, а він не визнає їх за своїх і цих вояків закопують, як собак диких. Він порушив всі заповіді Божі. РПЦ підтримує агресію в Україні – благословляючи на вбивство, якесь божевілля. Тому сьогодні РПЦ – це Розсадник Путінського Циннізму! І звісно така скотина довго не протягне.

          519.03.15, 22:05

          Ще будуть прогнані всі кацапи й інші гади не лиш з Криму в пекло ...Бог прийде й Украіна найславніша буде.....Пресвятая Богородице спаси нас ! .Щасливо http://blog.i.ua/user/4400999/1651073/ Слава Украіні !

            Гість: зпалив москву

            619.03.15, 23:14Відповідь на 4 від БАІ

            гадаєш Сатана дурний і дозволить жити Путину у себе як Пану? а припускати що Путин це Український Штирлець у ворожому середовищі недопустимо?

              720.03.15, 22:40Відповідь на 6 від Гість: зпалив москву

              Сатані потрібна безсмертна душа путлєра, щоб вона мучилася разом з ним у пеклі.
              Український? Штирлець? Ви про що? Це якась несенітниця. Путін це новітній Гітлер.

                820.03.15, 23:08Відповідь на 5 від SOKILDNISТЕR+

                Москалі самі себе знищують п’янством, злодійством, розпустою, брехнею, ненавистю до інших народів, і постійними війнами. А для нас це час очищення, як духовного так і соціального. Чим швидше ми навчимося жити у відповідності з Божими заповідями, тим швидше закінчаться всі ці біди, Бог їх попускає і Бог від них звільняє. Перемога за нами, бо з нами правда і Бог.