Про співтовариство

Співтовариство створене для обєднання всіх!!!!!!!!!!!

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

КОСЯК

Хто шукає той знайде!

  • 09.12.16, 12:05
Арабські шейхи цінять Українських спеціалістів дорожче!


Рабата и кони!

  • 18.04.16, 20:55
Одесский трамвай. Утро. Народ едет на работу. Недовольный дамский голос:
- Ну шо за времена таки наступили? Настоящих мужчин вообще не осталось!! Это форменное безобразие – сами сидят, а женщины таки стоят...!!
- Имею Вам заметить, шо настоящие женщины таки ещё спят – работают только лошади! А лошади спят стоя...

Сучасні дівчата. (гумореска з діалектом)

  • 19.11.15, 20:44

Зима , літо , весна ,осінь Скоро пролітають Отак наші молодії Літа проминають. Проминають вони скоро, Нема , шо робити, Підчипив би файну дівку Та де її взєти ? Дівки тепер такі стали, Шо гірших не буди. Намалюютьсі як відьми Тай йдут мижи люди. Попід очи у них сино, Губи червоніют, На голові чудо зробліт- Ну зовсім дуріют. Аше візьме тоті губи Синим обмалює Но чисто тобі отой клоун, Шо в цирку Фіглює. Но а мешти такі вбує, Страшно сі дивити. Се якби на голу впало , То могло би вбити. Аше візьме міні-юбку На себе на п*яли- Й ходить блискає литками, шоб хлопці вмлівали. А ніхтищі , як пантера- Зараза в кохала Страшно ідні підходити, шоб не розірвала. І се ходит такє чудо , Пацанам на кару, А в голові одна думка- Скєм піти до бару ? В барі зразу дзигар в зуби, Фліщину у рукі, Нема кому се зіпрати Й дати пару буків. Колись дівчє після школи Кудись поступало, Шось хотіло трохі знати- Тепер се пропало. Тепер вона після школи Мужика шукає, І якшо найде дурного - То вже не пускає. Тай хлопцеви шо робити , Мус се чудо брати, Бо інакшої тепер Не мож відшукати. Мусит бідний цілий вік Її годувати , Шей дивитисі шоб п*єиного Не вігнала з хати. Отаке то хлопці вас В переді чекає, Але ви сим не журітсі, Сто грам хтось ше має ?

Як самому перевірити свій електролічильник

  • 14.07.15, 22:56


Не секрет, що приватні енергокомпанії мають на озброєнні різні способи обману споживачів електроенергії . Як запобігти цьому - спробую пояснити .

Останнім часом старі однофазні лічильники (так звані "дискові") були замінені на нові, електронно - імпульсні . На фото - передня панель такого імпульсного лічильника . В зеленій рамці написано "A=3200imp/(kW*h)". Це означає , що цей лічильник відлічить 1 кілоВат * годину після 3200 імпульсів ,які мигнув світлодіод "А", на який вказує червона стрілка . Варто зуважити , що число імпульсів в різних лічильниках може бути різним . Наприклад , це число може становити 6400 імпульсів . Саме ці електронні імпульси і підраховуються механічними колещатками лічильника. Тобто, кожний три тисячі двохсотий імпульс на даному лічильнику - це є врахована 1 кілоВат*година , за яку потрібно сплачувати гроші . Якщо ж лічильник "обманний" , то він може зробити не 3200 імпульсів (чи 6400) , а менше , наприклад в два рази - всього 1600 замість 3200 імпульсів , тобто в два рази швидше . Але , шоб це перевірити , не обов'язково сидіти перед лічильником і рахувати усі 3200 імпульсів . (чи скільки у вас там буде). Саме крайнє праве "коліщатко" лічильника показує не кілоВат*годину, а його соті частки (0,01 kW*h на фото обведений червоною напіврамкою) . І це коліщатко поділене на 100 поділок(частин). Після кожної 1/100kW чути характерне клацаня и коліщатко сотих частин кілоВат*години прокручується на одну, саму маленьку, поділку.

Подібний лічильник повинен клацати через 3200/100=32 імпульса (мигань світлодіода), а особисто ваш — через А/100 імпульсів. "Брехливий" лічильник буде клацати в два рази частіше, тобто — кожні 16 імпульсів.
Тобто , потрібно провірити таким способом відповідність заявлених заводом-виробником даного лічильника кількості імпульсів на кожну кілоВат*годину із реальною їх кількістю , порахувавши кількість імпульсів за 0,01 кілоВат*години .
Можна провести подібну перевірку , коли в електромережу увімкнути наперед відоме навантаження , наприклад лише електрочайник із споживаною потужністю 1,8 кілоВат*годину.
Звичайно , скептики скажуть :"Нічого ми так не змінимо.. " і далі будуть переплачувати за електроенергію . Але можна провести подібну перевірку в присутності кількох осіб та представника електрокомпанії-постачальника електроенергії . Та ще й скласти колективний позов ! Існує велика імовірність того , що керівництво електрокомпанії не захоче (побоїться) оприлюднювати подібні випадки .
Та в будь якому випадку - перевірте ваші електролічильники ! Можливо , ви будете приємно здивовані - вони вас не "обманюють"

Схильність до професії!

  • 19.04.15, 21:36


ТЕСТ: Схильність до професії!
Питання: скільки буде 2 Х 2?

 

1. 4.

2. Залежить від одиниць вимірювання.

3. 79 (50 — нам; 25 — вам; 4 — у касу).
3. 79 (50 — нам; 25 — вам; 4 — у касу). 5. Інтим не пропонувати.
6. У середньому чотири.
7. Від трьох до п’яти.
8.На нашу думку, як звичайно.
9. Важко відповісти, слід уточнити.
10. На дурні питання не відповідаю.

 

Розшифровка відповідей:

1. Учитель.
2. Програміст.
3. Фінансовий директор.
4. Бухгалтер.
5. Секретар-референт.
6. Економіст.
7.Юрист.
8. Аудитор.
9. Маркетолог.
10. Менеджер.

Опитування для статистики!)))))))))))))))))))))))))
  


55%, 11 голосів

0%, 0 голосів

5%, 1 голос

10%, 2 голоси

5%, 1 голос

5%, 1 голос

15%, 3 голоси

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

5%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Дневник ватного (кацапського) кота !!!

  • 04.02.15, 18:35



День первый.
Нассал под кресло. Хорошо!
 
День второй.
Скучно. Вспомнил бурную молодость. Сидел я как-то на столе, жрал лапой сгущёнку из банки. Пришли Эти и давай орать. Ну я же не дурак, опустил лапу в банку сколько влезла, и на трёх костях - за холодильник. Эти орали ещё дня три. Был очень горд.
 
День третий.
Сегодня всё лень. Ссать - лень. Жрать - не могу больше. Сижу тихо, дремлю. Эти нервничают, озираются по сторонам, дрожат и ждут подвоха.
 
День четвертый.
Какие ж у Этих миски неудобные. Пытался сожрать кусок мяса, так пока лапой не зацепил - ни хрена не получалось. Нет бы взять приличные миски и жрать на полу. Ур-р-роды.
 
День пятый.
Нассал под кресло. Хорошо!
 
День шестой.
С утра проводил инспекцию дома. Заблудился в пододеяльнике. Едва выбрался. Уроды двулапые. Понатащут в дом всякой дряни - а я страдай. Вынашиваю план мести. Придумал. Воплотил. Сожрал какую-то дрянь со стола - варенье, что ли, - влез в шкаф и долго, смачно блевал на свежевыстиранное, но ещё не глаженое бельё. Эта будет визжать, пока не перейдёт в ультразвук.
 
День седьмой.
Угадал. Эта визжала так, что во всём квартале лампочки потрескались. Но жрать дала.
 
День восьмой.
Эта новую моду завела. Жрать мне кладет по полпакетика всего. А то "ой, котик, ты по целому не съедаешь, наверное, есть не хочешь". Дура! Я не съедаю, я на потом оставляю! Она же мне не раз в пять минут в миску что-нибудь подкладывает. Эти как свалят на целый день - и все! А жрать хочется. Вот и приходится оставлять немного, вроде как в заначке. Ссать не буду, а то под кресло ничего не останется. Пойду, лоток разрою - все равно на сегодня толку от него больше никакого.
 
День девятый.
Нассал под кресло. Хо-ро-шо!
 
День десятый.
С утра был великолепен. Эта выходит в коридор - и я давай её сумку закапывать. Типа нассал, ага. Она верещала так, что все вороны в Сокольническом парке с веток попадали. Ну я под диван - шмыг. Ржал долго. Я ж не нассал, я так - напугать только. Повелась, повелась.
 
День одиннадцатый.
За ужином Этого кусал за нижнюю лапу. Сильно кусал за голую нижнюю лапу. Реакции ноль. Стал кусать, а потом делать такое Буээ! - ну, типа, блюю я от него. Этот как заорал! Заныкался под ванную. Ржу. Придётся посидеть под ванной, пока Этот не ляжет спать. Сидел под ванной. Выждал, пока Эти ушли.
 
День двенадцатый.
Нассал под кресло. Нассал под торшер. Нассал под второе кресло. Хорошо!
 
День тринадцатый.
Бродил по дому в поисках вещей, к которым до сих пор не приложил лапу. Не нашёл ни одной. Озадачен.
 
День четырнадцатый.
У меня в сортире коврик есть. Эти его стелили, чтобы красиво было, ага. На самом деле на него гадить удобно. Или наполнитель разбрасывать. Если раскидать грамотно, то адской машине под названием "пылесос" работы не меньше, чем на полчаса. А если зассать так, как я умею, то коврик будут стирать и потом сушить с неделю. Эти через какое-то время догадались, что коврик им чаще геморрой приносит, чем красоту. И перестали его класть в сортир. Но Эти тупые, как валенки. Они не догадались, что такой же коврик лежит в ванной! Изгадил весь. Полностью. То есть совсем. Эта орала так, что у тараканов в соседнем доме барабанные перепонки полопались. Тут же кинулась звонить Этому по телефону: "Ой, котик такое сделал, такое..." А мне что? Мне хорошо, я под ванной сижу, меня там не то, что рукой - шваброй новой не достать. Выкрался из-под ванной.
 
День пятнадцатый.
Нассал под кресло. Хорошо!