Про співтовариство

Співтовариство створене для обєднання всіх!!!!!!!!!!!

Топ учасників

Вид:
короткий
повний

КОСЯК

О чём думал Бог ? )

  • 06.03.24, 20:13

  А вы а курсе , шо такое метод *тыка* ? ) Ваш , мой моцк, иногда хочет увидеть , услышать , понять, где же истина в наших злоключениях ? ) Не буду много описывать, расшифровывать, возможно, что ваш наблюдательный и внемлющий мозг, вне зависимости от состояния, хочет получить ту эмоцию и почувствовать ту девятую ноту которой нет, то число которого не существует, то состояние реальности которая живёт вне зависимости от нашей формулы существования. ) Просто сегодня ткнул пальцем и попал в офигенную историю, пусть фантасмагорическую , но такую реальную, что описать словами можно только так : *Когда Бог создавал человека, он не мог предвидеть того, что он его превзойдёт*
    Если этот фильм досмотрите до конечных субтитров, то поймёте, то, о чём написано выше . )    

.

Просто Думка . )

  • 02.03.24, 21:54

  За 14 рочків мого перебування на цьому ресурсі траплялися різні особини homo , але як не дивно, тільки декілька не встидались відреагувати на мої недолугі потуги розмалювати нашу буденність, та відношення до ближнього у всій його красі та невизначенності. А тепер якось звернув увагу на ту реальність в якій будуються відносини в віртуальному світі між его тих хто забрів не цей ресурс, та й не тільки на цей. Як все просто . ) Ви наділи маску. а за нею нема реальної сутності , ) І ви стоїте під вибором - вірити  чи ні ?, сприймати чи ні ?, нехтувати чи ні ? ) Особливо ціннним постає останнє запитання для власного самозаспокоєння. І знаєте , я прийшов до висновку , що ні реал, ні віртуальна складова Вашої реальності підказок не дасть. Бо їх нема.  Тобто Вами  буде керувати ваша Інтуіція, це мало ? ) думаю що ні , це дар , це те, що переросло в теорію ймовірності, це те, що пробують описати математики , фізики , теологи і не тільки . ) Ми шукаєм собі подібних із вірою в те , що наступні граблі в лоба не влуплять , але вони луплять ще з більшою силою , бо ви йдете по тому шляху з кожним днем все впевненіше і не звертаєте увагу на перешкоди і непізнаність . ) Нарешті цей процес стає цікавим. ) І тут ви помічаєте , що при звуженні кола любителів поскакати по граблям, у вас з"являються однодумці, навіть при тому , що колись вони були вашими ворогами в віртуальному світі. ) Чому б це ? ) Певно ви божеволієте, чи мудрішими стаєте ? , ) хоча мало хто це помічає , але знаходяться ті, що явно не нехтують Вами, бо самі по тим граблям скачуть і при цьому кожен день. ) Та що ж це ? ) Мабуть віра, ) Віра у що ? ) Та мабуть Віра в людину, в істинність того, що бачим та відчуваєм  дивлячись на маску.  То маска таки щось значить ? ) 

     Інтуіція - мабуть, той хто вигадав цей термін, свято вірив в те, що неможливе може матеріалізуватись в реалі . Інакше звідки і яким чином цей термін виник ? ) Віра в казку це ще не все, а от віра в результат, мету, в те що так воно і станеться і стається, ) мабуть це те, що розділить нас і ШІ , і мабуть це основна відмінність живого розуму від неживого. podmig А у Вас є інтуіція ? ) 




С Днём Рождения Vasя ! )

  • 30.01.24, 16:18

    Как то сегодня утром, после зимней спячки, Vasя выпрыгнул во двор подлить кусты соседа за забором, ) и как то задним зрением замечает возле сарая свой любимый грибочег, ) тот шо нифсегда в лесу растёт, ) и тут его забор ударил током за струю. )  Пока Vasя  разбирался шо со струёй , ) то заметил старую гирлянду , шо ещё с прошлого года валялась под забором  но отключить забыл, ) но уже не горела. ) Йолку Vasя выкурил фсю, по сему пришлось украшать забор, ) зелёненький он был . ) Но то такое, ) после бодрящего поливания гирлянды Vasя убежал к сараю за грибочком , аккуратно срезал и быстренько убежал его жарить. ) Пока нёс внимательно рассматривал, ) и в моцке после короткого замыкания через струю всё никак не мох понять, ) на шо оно похоже ? ) lol то ли это гадюка, то ли жаба, ) ... И тут он фспомнил шо похоже оно на день рождения, ) только кого ? ) ну никак не мох въехать. )     


   После сытного зафтрака Vasя почувствовал, шо нирвана возвращается со скоростью бешеного поросёнка на своё прежнее место. ) И тут его офиолетило, шо надо срочно узнать у кого сегодня день рождения ? ) Vasя рванул к сараю, вытащил свой трёхколёсный лисапет, шо на батарейках, и рвонул на фургенштрассе ловить удачу. 
  И тут ему сразу подфортило: )

    - Девачко !!!, а ты тоже  грибочеги любишь ? ) - выпалил Vasя не задумываясь - у меня тоже есть . )
- Ога ! ) - ответила она не вытаскивая банан изо рта. )
- Показать ? )
Девачко внимательно осмотрела Vasю с нох до кумпола, и Vasя фпервые в жизни увидел как банан целиком без всякого сопротивления ушёл девочко в живот. ) Шарики у Vasи фсихда были квадратными, ) а тут от увиденного они самопроизвольно становились круглыми ну совсем. )
- Отето мну подфортило, ) - возрадовался Vasя и затанцевал жопой на лисапете. )


  Но не тут то было. ) Девачко встала на задние ноги и кожуру банана одела ему на голову как шапочку .)
- Ето тебе комплект к твоим ластам ! )
Vasя осмотрелся и тут замечает , ) шо он действительно в ластах и беструсов. ) И тут он фспомнил, ) шо ему действительно почему то очень даже прохладно в низу, ) хотя сверху у него зимняя куртка и лыжные палки в руках, ) только зачем ? ) фспомнить не мох, ) и руль на лисапете куда то подевался. ) Но это его ничуть не смущало, ) почему то. ) И он решил спросить. )
- А вы не подскажете у кого сегодня день рождения ? )
Девачко заулыбалась лошадиной улыбкой и с видом проффесора нирванных наук взяла его за ручку и выпалила : )
- Судя по твоему виду, ) жопа с ручкой , ) у тебя ! ) Поздравляю! ) - и дёрнула за *ручку* )lol
   Vasя в ужасе проснулся и начал себя внимательно рассматривать, ) ластов на ногах небыло, трусняк на месте, только вот одеяло всё на шее, а на пузе спит его любимый кошак, мурлычет и когтями перебирает его пузо. ) Первое шо подумал - выдать точно на лисапете ездил, ) с кошачьим мотором. ))
  А на стене висело незабываемое лето, которое никогда больше не повториться. )

Но кто знает ? кто знает ? )

Угода !

  • 27.01.24, 15:11

    

УГОДА З КОРИСТУВАЧЕМ

3.7.
Матеріали, що розміщуються на Сайті, не повинні містити:

- матеріалів, що містять комп'ютерні коди, призначені для порушення, знищення або обмеження функціональності будь-якого комп'ютерного або телекомунікаційного устаткування або програм, для здійснення несанкціонованого доступу, а також серійні номери до комерційних програмних продуктів, логіни, паролі та інші засоби для отримання несанкціонованого доступу до платних ресурсів в Інтернет;


5.7.
Адміністрація не гарантує, що сервіси сайту будуть відповідати вимогам Користувача; надаватимуться безперервно, швидко, надійно і без помилок, а результати, які можуть бути отримані Користувачем, будуть точними і надійними.



5.13.
Адміністрація не несе відповідальності:

- за дії Користувача на Сайті;
- за збої, що виникають в телекомунікаційних і / або енергетичних мережах, дії шкідливих програм, а також за недобросовісні дії третіх осіб;
- за зміст і законність Інформації, використовуваної / одержуваної Користувачем в рамках Сервісу, а також за її характер;
- за шкоду / упущену вигоду, заподіяну Користувачеві в результаті використання або неможливості використання того чи іншого сервісу;
- за достовірність рекламної інформації, одержуваної Користувачем в рамках сервісу, і якість рекламованих в ній товарів / послуг тощо;
- за будь-які пошкодження програмного і / або апаратного комплексу Користувача, що виникли в результаті користування сервісом.
 

_R

_R

Про Фаріон

  • 17.11.23, 15:20
Дивує ситуація з Фаріон, дикість суспільства, ЗМІ і СБУ.

Хто така Фаріон?
В загальному доступі написано, що вона "український мовознавець, педагог, науковець, блогер, політик, громадська діячка" ( з вікі).

Мовознавець, педагог, науковець вважає, що українську мову мають знати і українські військові.

Це щось ненормальне? А що вона має казати? Мала сказати, що нормально, коли громадяни не знають мови на четвертому десятку незалежності України? Мовознавець захищає мову. Вона і повноцінним студентом не могла вважати того, хто завалив якийсь залік, бо його чекало відрахування з навчального закладу або ж таки необхідність здати цей клятий залік. Це в неї професійне: здав або не здав, знаєш чи не знаєш, повноцінний студент чи не повноцінний.

Військові, які грубо відповіли, то це таке... Я вважаю, що це неправильна реакція і відповідь мовознавцю, педагогу і науковцю. Вона робить свою роботу - захищає мову. Завдання військових захищати цю мову, цю країну, цю мовознавцю і цих громадян від "денацифікації", гвалтувань і вбивств. Військовим важко, можна сказати, що їм зараз важче, ніж будь-кому. Можливо не всі знають мову, можливо когось образили її слова - це я можу зрозуміти. Я не можу зрозуміти тупої публіки в соцмережах і ЗМІ. Вони проти того, щоб українці знали мову чи проти того, щоб мовознавець її захищала?

Я розумію, що в соцмережах і ЗМІ є люди, які не знають чим має займатися кожен на своєму місці, що їх навіть дивує, що папа римський закликає до миру, не закликає вбивати - в нього робота така. ЗМІ не для того, щоб істерити, а для того, щоб подавати інформацію максимально широко і зрозуміло. Вважаю, що некомпетентність журналістів і нездатність правильно і широко подати інформацію розгойдує суспільство.

Дивує СБУ, яка ніби відкрила справу на Фаріон. А де вони були, коли був захоплений енергетичний ядерний об'єкт України N1 (ЗАЕС)? Мене цікавлять дії СБУ щодо запобігання цьому, цікавить розслідування причин захоплення.

А Фаріон мовознавця. Її завдання говорити, мати свою професійну думку. Можливо вона навіть має право на помилку, сказавши щось не дуже обережно.

PS
Навряд чи таке буде, але я би був трохи щасливіший і була б щасливіша країна в ЧАС ВІЙНИ, якби Фаріон і військові порозумілися після всіх інформаційних штормів в ЗМІ.

_R

_R

Турбота

  • 19.02.22, 03:01
Це ж яка турбота в путіна про російськомовних в днрлнр... Люди там жили, мали житло, мали якісь кошти, мали сусідів, свій двір, врешті мали свою малу батьківщину. Тепер їх, як тупе стадо ведуть в ростовську область, де нема нічого, з того, що вони мали.
Їхні будинки РФ використає для провокацій і швидше за все від них нічого не залишиться.

Цих людей лякають наступом ЗСУ саме в той момент, коли навколо кордону російська армія.

Ось така вона турбота РФ про людей. Такий то він рускій мір - мір ідіотизму, обману і насилля.
Дивно, що є прихильники такого щастя.
Дивно для нормальної людини, а для адептів рускава міра - це щастя. Вони чекають путіна і хочуть щоб так, як в днрлнр було і тут.

когда нашел свой старый плеер

  • 29.08.21, 21:32
letsrockblindletsrock

могу скинуть в личку, кто хо umnik


Валєра шукає женсчіну :)

  • 17.07.21, 16:05

Шукаю женсчіну (дєвушку) од 18 до 45, для секса і прочіх полових утєх! Возможен в дальнєйшем шлюб, не зарікаюсь.
Мои требованія: шоб була красіва і з великими цицьками, ни меньше третього размєра, полюбому! Стройна шоб була, з красівими ногами і фігурой як у моделі! Обізатільно жопа шоб присуцтвувала, шоб можна було взятися за неї і потріпать, а не така шоб рука з неї спадала вниз. Глаза пофіг які, главне шоб красіві. Зуби шоб були ровні і всі на місці, бо нелюблю беззубих! І опше шоб за собою ухажувала, ну там тіпа любила митися, не воняла і так далі. Шоб нігті були не обідрані і не погризені! Шоб не перділа, особливо в ліжку, а от одригувать можна! Я і сам люблю після півасіка. Бувало даже наспор хто громче ригане. Ну то таке! Іще шоб була роботяща і багато заробляла! Це полюбому!!! І шоб була обеспечена жильйом! Возможен переєзд (до неї, не до мене!!! Альо, стапе! Увага-вніманіє! Я хочу од мамки звалить!) І звісно шоб не напрягала! Ну всмислі, шоб не гнала на роботу і так далі, тіпа давай пиздуй с кроваті шось роби! Зо мною таке не проканає, я вже не маленький, мині 37, на сікундочку! Я робити не люблю, сразу це треба прийнять і усвоїть якшо хочиш шоб я залишився! Іще шоб вміла готувати як моя мамка! Дуже вкусно! Шоб стірать вміла і гладить! Шоб не гидувала моїми труханами і потняками, і могла підшити їх якшо порвуця. Дуже важливо шоб сильно любила секс в любе время, в любом місті! Вроді всьо! Присилайте свої фотки в разних ракурсах, можна і голі, повишає ваші шанси! Не всім отвічу, так шо стапе, без обід, малишкі! Це життя! В житті бувають обломи і всякі нєпонятки! Ви ще найдете свого принця!
Коротко про себе - я Валєра!
П.С. рипост привецтвуєця!

lol Валєра - красава! 

Сторінки:
1
2
3
4
5
6
7
8
216
попередня
наступна