хочу сюди!
 

светлана

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Найтитулованіший біатлоніст україни покинув спорт, щоб стати вол

Найтитулованіший український біатлоніст Андрій Дериземля вирішив відмовитися від спортивної кар‘єри і повністю зосередитися на роботі волонтером.

Дериземля відмовився їхати на чемпіонат Європи, щоб залишитися у своєму рідному Чернігові та "працювати на благо міста і країни".

"Я планував закінчувати кар`єру після завершення сезону, тому не хотів займати чиєсь місце в команді на Чемпіонаті Європи, куди б міг потрапити. Хай їде хтось з молодих – у плані досвіду для будь-якого з хлопців це буде набагато корисніше і ефективніше, ніж для мене. Тим більше, що на Чемпіонаті світу я подивився – є хлопці, які можуть показати результат "на Європі", - цитує Дериземлю Xsport.ua.

"Я працюю в Центрі підтримки армії, який створився у серпні. Ми допомагаємо солдатам із Чернігова і Чернігівської області – 13 батальйону, 41 батальйону, 1-ій танковій бригаді та іншим хлопцям, які воюють на Сході України. Надаємо матеріальну допомогу і солдатам, і сім`ям загиблих, а ще юридичну, і зараз часто потрібна психологічна допомога. Це зараз моя основна робота. Ми громадська організація, є партнери, ми постійно шукаємо спонсорів. Є волонтери, багато небайдужих людей", - розповів спортсмен.

Андрій Дериземля – дворазовий призер чемпіонатів світу, 11-разовий призер етапів Кубка світу, учасник п`яти Олімпійських Ігор.

2

Коментарі

122.01.15, 21:43

Кожен займається тим, що вважає важливішим....

    223.01.15, 17:39