Про співтовариство

Історично-розважальне співтовариство

Статті і цікавинки про український націоналізм і культуру, українську боротьбу і незалежність, про наших героїв, і ворогів, сучасне та минуле

Важливі замітки

Вид:
короткий
повний

Бандерівці

Смішні ці совкодроти

  • 23.02.20, 12:37
З року в рік на цьому сайті на совітські свята я бачу ,як радісно і захоплено патріоти совка вітають один одного. Мабуть, за часи існування союзу вони так ці свята не відзначали, навіть ті, які в ті часи і вихідними не були: і день піонерії, і день комсомолу і т.д.

В принципі, поганого нічого не бачу в тому, що люди люблять свою Батьківщину. Але так, як вони її описують, земним раєм, мені, який теж жив у ті часи, робиться смішно. Виникає питання: А що ж ви зробили, щоб ваша любімая родіна не розпалася, чому ви її не захищали? Що ви робили в 1990-1991 роках. коли СССР: розпадався? Ви ж тоді були молодими, вас тоді було багато. Навіть ще в першій половиніі дев"яностих ви ще могли все повернути, навіть в росії в 1993му робили якусь недолугу спробу повернення.

Кого любиш,треба захищати. Якби була небезпека вашим рідним, ви б їх захищали. Чому ж ви тоді не захистили свою любімую родіну, яка, по вашим словам, зробила вам стільки доброго?Ви найперші зрадники союзу. Ви сиділи вдома, тряслися, аби не прийшли по вас і дали гвинтівку з двома патронами і не погнали захищати совок.

І чисто по-совковому, ви зараз навішаєте лапші: які ви були  тоді тяжко зайняті, почнете проклинати Горбачова, госдєп і ще когось. Ви твердо переконані,що захищати повинен був хтось. Хтось, але не ви.

Згадайте, як у 1917 російське дворянство створювало офіцерські батальйони і йшли вмирати і вмирали за єдінуюінєдєлімую. Але ви на таке не здатні. Ви здатні 30 років вити за нею в інтернеті, вітати демонстративно один одного з совіцькими святами і почуваєте себе такими собі підпільними Кіндратами)))

Краще не ганьбіться