хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Листівка УПА

Коли б у Західній Україні були колгоспи то Ви вмирали би від голоду вже в 1945 - 47 рр


6

Коментарі

Гість: bismuth58

110.04.19, 14:16

Почему в чешских общинах и селения не было никаких голодоморов? Надо не по лесам шастать с обрезам, не торчать в крыивках было, а пахать и сеять!

    210.04.19, 14:24Відповідь на 1 від Гість: bismuth58

    Почему в чешских общинах и селения не было никаких голодоморов? Надо не по лесам шастать с обрезам, не торчать в крыивках было, а пахать и сеять!в совковых кольхозах, да?

      анонім

      310.04.19, 15:03Відповідь на 1 від Гість: bismuth58

      Почему в чешских общинах и селения не было никаких голодоморов? Надо не по лесам шастать с обрезам, не торчать в крыивках было, а пахать и сеять!Не пизди гандон уральский.

        410.04.19, 16:02Відповідь на 1 від Гість: bismuth58

        ГОЛОД був інструментом керування в СССР. Непокірних убивали голодом. До непокірних відносили усіх хто у часи "продразвёрстки" не побажали віддати безкоштовно хліб державі. Всі випадки непокори реєструвалися і Сталін, коли вже оперилася радянська влада, дав команду виморити голодом усіх непокірних. Цілі населені пункти були занесені на "Чорні дошки" їх оточували війська НКВД не випускаючи народ у міста . Умирали з голоду СЕЛЯНИ в Поволжі, в Казахстані, на українській Кубані, у Харківській губернії, у придніпров`ї (Черкаська, Запорізька, Дніпропетровська області, я бував у тих краях коли ще були живі люди які вижили під час голодомору. Кормили лише населення в промислових містах. Бо індустріалізація, яку проводили німецькі, англійські та американські спеціалісти, була державною програмою.