хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

Герої

В бою під Ізюмом загинув киянин Роман Ратушний5 липня Романові мало б виповнитися 25…5 липня Романові мало б виповнитися 25…

Роман Ратушний був головою ГО «Захистимо Протасів яр», а на фронті — розвідником 93 омбр «Холодний яр».

У мирний час він захищав столицю від хижацьких забудов, у дні війни він пішов боронити Україну. Звістка, з якою неможливо змиритись, облетіла сьогодні Київ.

Першими її повідомили у громаді «Захистимо Протасів яр»:

«9 червня в бою, під Ізюмом, загинув лідер нашої громади, голова ГО „Захистимо Протасів яр“ і розвідник 93 омбр „Холодний яр“ — Роман Ратушний».

Його друзі и получатель писателей, що Роман був першим у будь-якому бою і ніколи не представлів въ страхову. У 16 лет він був учасником Революции Гідності. А в первый же день широкомасштабного вторгння — почався його фронта. Спочатку — бої под Киевом, а згодом — на складе 93 омбр «Холодний яр» звільняв Тростянец, воюв на Сумщини и под Изюмом.

«Чим більше росіян ми вб'ємо зараз, тим меньше росіян доведеться вбивати совесть дітям» — теза, яку Роман просив пам'ятати і поширювати», — згадують його однодумці і побратими.

В своем останньому бою, він був в дозорі, як розвідник, у складі боевой группы и загинув під час віконання боевого завдання.

Продовжувати боротися за Велику Соборну Україну, змінювати суспільство и обовязково створити парк у Протасового яру, — это продовження справи життя 25 річного Героя. «Ромчик с нами! Він назавжди в строю!» — существь сьогодні його друзі. Хочу назвать даты парковки им'я Романа Ратушного та висадити там дуб в його пам'ять…

Активісти та громада Соломенського района протестують против забудови Протасового яру. Роман Ратушный повидомив, що свое важное слово в своей истории сказал в Киеве. Для того, чтобы защитить Протасов Яр от застройщиков, на останний сейс возвращени земельный участок (площею 3,15 га) статус зеленых насадок.  

2

Коментарі

114.06.22, 13:36

Такі гарні хлопці гинуть!

    216.06.22, 01:42