хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Вагнергейт від тих, хто за "гейт"

ruh_oporu_ua Єрмак і Офіс Президента причетні до згортання спецоперації по вагнерівцях — Bellingcat

Як зазначається в розслідуванні щодо зірваного затримання «вагнерівців», Андрій Єрмак замість Зеленського зустрічався з офіцерами розвідки, коли ті хотіли остаточно погодити план захоплення «вагнерівців». В матеріалі є дані, що вказують на причетність Офісу Президента до зриву операції.

Керівники операції — Бурба ГУР МОУ та Баранецький СБУ — прибули до Офісу президента за день до відправки найманців ПВК Вагнер. Бурба і Баранецький мали намір представити остаточний статус майбутньої операції. Однак, оскільки президент Зеленський у цей момент був зайнятий, Бурба сказав Bellingcat, що вони не змогли зустрітися з ним особисто.

Керівник Офісу президента Андрій Єрмак запропонував перенести операцію на тиждень.

Генерал Бурба повідомив, що тижнева затримка неможлива і призведе до втрати довіри з боку вагнерівців, або до виникнення підозр у білоруських чи російських контррозвідувальних служб. Бурба сказав, що представники Офісу президента, намагаючись зустрітися з керівництвом ГУР МОУ на півдорозі, потім запропонували скоротити затримку до чотирьох днів – виліт і захоплення перенесли на середу, 29 липня 2020 року.

29 липня о 4:30 ранку, спецназ групи «А» КДБ Білорусі здійснила арешт вагнерівців та 16 серпня автобусами доправили до місця поблизу Москви, де їх помістили на 14-денний карантин. Протягом цих двох тижнів, як розповіли найманці, їх неодноразово допитували співробітники ФСБ, намагаючись з’ясувати, що саме трапилося після того, як перший найманець відповів на оголошення про роботу на російському секретному сайті майже роком тому.

Повний текст розслідування доступний за посиланням на сайті Bellingcat - ставте + і ми кинемо вас посилання

Основна світлина petroadamyk
Уподобали 
petroadamyk
 і 
ще 1 431
o.turchynov Прийде час і всі, хто проводив і організовував операцію із затримки «вагнерівців» будуть героями України та матимуть державні нагороди.

Колишнього голову ГУР МО Василя Бурбу звільнили наступного дня після того, як той запропонував Зеленському перевірити на детекторі брехні всіх, хто був у кабінеті під час наради, де обговорювалися питання спеціальної операції із захоплення «вагнерівців»

В той час, коли увесь світ аплодує українським спецслужбам, вважаючи, що це була унікальна операція, наше військово-політичне керівництво їх звільняє з посад та переслідує.

Попри те, що спецоперація була зірвана, розвідники, які займалися нею, провели колосальну роботу з документування свідчень та ідентифікації тих російських військових злочинців, які вбивали українців на Донбасі та були причетні до збиття малазійського «Боїнга».

«Вагнерівці» представляли свої російські нагороди, військові квитки, розповідали скільки і як вони вбивали людей. Зібрано колосальний масив інформації, який свідчить про пряму відповідальність політичного керівництва РФ за війну в Україні і вбивства українців.

Саме тому рік тому я вийшов з цього приводу на прес-конференцію, щоб зібрані матеріали не були знищені.

Влада не просто брехала, що ніякої операції не було, а й поставила задачу звільнити всіх до неї причетних. Спробували знищити фактично всю інформацію: хто був на нарадах у президента, хто підписував накази, узгоджував позиції. Передаючи інформацію журналістам, наші офіцери рятували цінні розвідматеріали, які вони змогли отримати, ризикуючи власним життям.

Дякую ГО "Res_Publica. Брати по Зброї" за підтримку моєї ініціативи щодо нагородження тих, хто спланував і реалізував операцію щодо документування злочинів «вагнерівців» та їх затримки.Але, зрозуміло, що це відбудеться після зміни «зеленої влади», яка зараз, ховаючи голову в пісок, не тільки звільнила всіх, хто був причетний до цієї операції, а й відкриває кримінальні провадження проти них, щоб приховати власні злочини

1

Коментарі

123.11.21, 07:55

тут дотичне https://bit.ly/3kV2fF8

    224.11.21, 13:05

    Тут дотичне:

    https://naspravdi.today/uk/2021/11/19/symfoniia-vahnera-dlia-baiana-z-orkestrom-chastyna-1/

    https://naspravdi.today/uk/2021/11/22/symfoniia-vahnera-dlia-baiana-z-orkestrom-chastyna-2/