хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Китайські вчені з'ясували, як швидше вилікувати заражених

Китайські вчені з'ясували, як швидше вилікувати заражених 

У дослідженнях медиків брали участь 25 паціентв з діагнозом Covid-19
Китайські радіологи довели необхідність термінового лікування коронавирусной інфекції. Про це повідомляє журнал American Journal of Roentgenology .

Відзначається, що доктор Го Цюань Хуань з Другої народної лікарні в Юшку (Китай) провів дослідження і з'ясував, що час між діагностуванням і початком лікування Covid-19 корелюються з термінами одужання пацієнтів. Такий висновок було зроблено після ряду досліджень інфікованих пацієнтів за допомогою комп'ютерної томографії.

Доктор Хуань і його колеги вибрали 25 пацієнтів з підтвердженим діагнозом коронавируса, поділивши їх на дві групи. В першу потрапили люди, у яких час між діагностикою та початком лікування склало менше трьох днів, до другої групи потрапили всі інші пацієнти. Послідовні сеанси КТ дозволили спостерігати за процесом одужання.

З'ясувалося, що пацієнти, чиє лікування почалося негайно, мали більш позитивні результати аналізів і одужали приблизно за шість днів з початку перебування в лікарні. Спостережувані, чиє лікування запозднілось, в середньому лікувалися до 13 днів.

Таким чином Го Цюань Хуань зробив висновок, що своєчасне медичне втручання знижує ризик появи наслідків хвороби.

Раніше китайські вчені розповіли, що перехворіли Covid-19 пацієнти, швидше за все, отримали імунітет до коронавірус. При цьому захворювання чревате наслідками, в число яких входить зниження функції легень приблизно на 20-30 відсотків і фіброз легенів. Колишній пацієнт може відчувати ознаки гіпоксемії і задишки під час фізичної активності.



Як повідомляли "Весті.ua", станом на 9:00 п'ятниці, 3 квітня, в світі налічувалося 1 017 515 інфікованих коронавірусів Covid-2019 , число жертв досягло позначки 53 247, ще більше 213 тисяч чоловік одужали.

Тим часом в Україні лабораторно підтверджено 942 випадки захворювання коронавирусной інфекцією. Covid-19 . За минулу добу в країні було зафіксовано 138 нових випадків захворювання. Відомо про 23 летальні випадки від коронавируса з початку епідемії, 19 осіб одужали.



1

Коментарі

14.04.20, 11:52

Лікувати ЧИМ? Хіба що трубочку з киснем вставляти в рота важкохворому пацієнту.

А оті всі лопіравіри з хлорохрінями мають сумнівний ефект. Особливо хлорохрінь.