хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Знайшов у "Багнет" як виглядають "ботоферми Пороха"

09:32 / 18.02.2020ПОЛИТИКА"БОТОФЕРМИ" ПОРОШЕНКА ТАНУТЬ ЯК КИЇВСЬКИЙ ТОРТ У СПЕКУ

Picture

За інформацією нашого джерела в прокуратурі Львівської області, декілька днів тому Служба безпеки України нейтралізувала діяльність іще однієї масштабної та розгалуженої «ботоферми», яка роками працювала на Петра Порошенка. 

Цікаво, що було вилучено  телекомунікаційне обладнання, яке належало російським онлайн-сервісам. Завдяки цій техніці зловмисники не тільки «пропагували зраду», писали матюки на адресу дружини Зеленського (що звісно не злочин, але якось не правильно), створювали фейкові аккаунти і спільноти, але й забезпечували діяльність незаконно створених «операторів» мобільного зв’язку «Фенікс» та «Лугаком» (на чому і погоріли).

За даними нашого джерела, угруповання мало понад 8000 активних аккаунтів, які поширювали у соцмережах відверту брехню, залякували людей, підбурювали до насилля, здійснювали інформатаки на сторінки вітчизняних високопосадовців у соцмережах, розсилали повідомлення про мінування об’єктів інфраструктури. Не гребували люди Порошенка і розповсюдженням заборонених речей (вогнепальної зброї, вибухових пристроїв, наркотичних засобів). Ми сподіваємось, що сам Петро Олексійович про це не знав…

Крім того, обладнання використовували  для направлення телефонного трафіку на мережі вітчизняних операторів від незаконно створених операторів «Фенікс» та «Лугаком» (які функціонують на території т. зв. «ЛНР/ДНР»), а також для забезпечення зв’язком представників цих незаконних збройних формувань.

Під час обшуків  у Києві, Харкові, Дніпрі, Ірпені та Дубно вилучено комп’ютерну техніку та спеціальне обладнання (GSM-модеми, шлюзи), понад 20 000 SIM-карток операторів мобільного зв’язку України. Також вилучені чорнові записи щодо реєстрації користувачів соціальних мереж, які розміщували провокативні коментарі під публікаціями українських політичних діячів.

За словами інсайдера, під час допитів один з організаторів визнав, що протягом років отримували гроші від піарників П.Порошенка, навіть співпрацювали із знаменитими ізраїльськими чорними політтехнологами, про них у свій час розповідав Сергій Лещенко. Проте, останній рік Петро Олексійович постійно затримував платежі і навіть заборгував 76 тис. доларів за роботу на президентських і парламентських виборах. Тому доводилось заробляти спільно з терористами. Чи пропонував колишній президент бартерні розрахунки тортами «Рошен», підозрюваний не відповів…

0

Коментарі