хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Складнощі зі сурдоперекладом в політиці

23 ТРАВНЯ 2018, СЕРЕДА, 21:26  31
АП заперечує організацію зустрічі Порошенка з Трампом за гроші і обіцяє подати в суд на BBC

АП вимагає спростування. Фото: Інститут релігії та політики
АП вимагає спростування. Фото: Інститут релігії та політики
Адміністрація Президента заперечує, що перша зустріч Президента Петра Порошенка і Президента США Дональда Трампа була організована за гроші і готова судитися з британською телерадіокомпанією BBC при відмові спростувати її. Про це йдеться в коментарі прес-служби Адміністрації, наданому Українським Новинам.

"Оскільки в процесі підготовки цього матеріалу був проігнорований коментар про недостовірності цієї інформації, ми вимагаємо його спростування. У разі, якщо цього не станеться, залишаємо за собою право подати позов до суду", - сказано в ньому.

"Відверта брехня, наклеп і фейк. Саме так ми оцінюємо дезінформацію про те, що зустріч президентів України і США була організована за гроші. Українсько-американський саміт у червні 2017 був організований виключно офіційними дипломатичними каналами, в тому числі посольством України в США", - йдеться в коментарі.

Адміністрація вважає поширену інформацію частиною кампанії з дискредитації українсько-американських відносин, а також персональною атакою на Президентів України і США.

Як повідомляли Українські Новини, видання ВВС написало про те, що за першу зустріч з Трампом Порошенко виклав 400 тисяч доларів.

Більше новин про: Петр Порошенко ВВС Адм

Богдан Гордасевич: Мене завжди цікавить, як хто розуміє одну й ту саму новину, бо однозначно ця поїздка Петра Порошенка до США і його зустріч там з Дональдом Трампом чисто технічно була вартісною і коштувала не менше названної суми і саме про це мали сказати від АПУ, а не триндіти про фейки і хабар самому Трампу за здибанку. За що судитися з ББСі? Я не розумію, коли ця зустріч реально коштувала грошей і то суто з держбюджету, бо була офіційною поїздкою.
Врешті, якщо здибанки з Трампом продаються і Порошенко купив її собі, то що в тому поганого? Поясніть. Це навпаки круто! Зустріч потрібна була Порошенку і він її досяг! Крапка! Джевеліни в Україні тому підтвердження, що гроші не змарновано.

2

Коментарі

131.05.18, 15:45

https://www.bbc.com/ukrainian/features-russian-44235205

    231.05.18, 20:31

    Пеця забрехався як шолудивий пес і його АП теж.

      34.06.18, 16:32Відповідь на 1 від Nech sa paci

      І в чому проблема? Джевеліни є в Україні, отже тема вичерпана. Гроші марно не витрачено, а які там технології і хто як їх сприймає - то діло десяте.

        44.06.18, 16:33Відповідь на 2 від Korsar-K

        Пеця забрехався як шолудивий пес і його АП теж.
        А вам яка різниця? Вам хоч правда - хоч брехня, то всеодно Порошенко поганий.

          54.06.18, 19:27Відповідь на 4 від Богдан Бо

          Пеця забрехався як шолудивий пес і його АП теж.А вам яка різниця? Вам хоч правда - хоч брехня, то всеодно Порошенко поганий.Порошенко барига це даже не оговорюеться,з 10 своїх обіцянок не виконав ні одної,це що по вашому,брехло чи ні?

            64.06.18, 20:14Відповідь на 5 від Korsar-K

            А що він вам таке наобіцяв?

              76.06.18, 20:41

              1 було за сутки брущатку положити за свій кошт біля стадіона Динамо ім. Лобановського,не виконав,далі продовжувати?

                89.06.18, 18:22Відповідь на 7 від Korsar-K

                Далі можете не продовжувати. Молодець Порошенко, що фігнею не переймався.

                  99.06.18, 21:10Відповідь на 8 від Богдан Бо

                  Далі можете не продовжувати. Молодець Порошенко, що фігнею не переймався.а 1000гр бійцю АТО це тоже фігня,за людське життя,ти думай що пишеш