хочу сюди!
 

Ліда

50 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 46-56 років

Що відомо про загиблих українців

Що відомо про загиблих українців
ЗМІ повідомляють про загибель дев'яти українців, МЗС України підтверджує смерть семи громадян. Четверо з них працювали в вітчизняній транспортній компанії Українські крила, яка за контрактом перевозила вантажі з Кабула в інші міста і країни.
 
Директор компанії Володимир Костенко назвав прізвища загиблих співробітників: пілоти Роман Власов і В'ячеслав Шишаков, обом було по 43 роки, і бортпровідниці Ірина Медичева, родом з Луганська, і 30-річна Катерина Пасенчук із Кіровограда.
 
Катерина Пасенчук, загибла під час теракту в Кабулі / facebook.com/ekaterina.pasenchuk
 
Решта загиблих, за інформацією місцевих ЗМІ, співпрацювали з афганською пасажирською авіакомпанією Kam Air, теж за контрактом. Серед них - авіатехнік із Чернівців Вадим Науменко.
 
Як повідомляють ЗМІ, українці жили на тому поверсі, з якого бойовики почали свою атаку. Їх розстрілювали в номерах.
 
Ірина Медичева, загибла під час теракту в Кабулі / facebook.com/i.medycheva
 
Директор департаменту консульської служби МЗС України Сергій Погорельцев повідомив, що підтверджена загибель семи громадян.
 
Він розповів, що на місці теракту в Кабулі працює консул, якого відправили з посольства України в Таджикистані для оперативного вирішення питань з ідентифікацією тіл.
 
Роман Власов, який загинув у готелі Кабула / facebook.com/vlasov.romeo
 
"Готується спецрейс за дорученням прем'єр-міністра. Полетить літак Державної служби з надзвичайних ситуацій України за тілами. Зараз опрацьовується питання отримання дозволів на політ. Виписано вже шість свідоцтв про смерть", - розповіли в МЗС.
 
Він також повідомив, що зараз у Кабулі перебуває, імовірно, 19 українців. Їх розмістили на військовій базі. Пізніше частина з них повернулася в готель.
 
В'ячеслав Шишаков, убитий терористами в Кабулі
1

Коментарі

124.01.18, 23:38