хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Про любов до самого себе (продовження)

Період "В". Це той, що йде після періода "ПЕРЕД". 

У мене він був жахливим, бридким і огидним. Якими б очима не дивитись - він у мене таким і був. Бо замість любові я розвинув в собі ненавість. Ненавість до себе.

Все починається з людини. Кожний живе в своєму власному світі. Хтось в щасливому, хтось в жорстокому. Хтось в голодному та холодному, а хтось в настільки переповненому благами, що його аж нудить від цього. Але в першу чергу - це особисто його світ.

Я жив в недовірі та ненависті до всесвіту (тобто, до самого себе). Я не хочу звинувачувати батька в своїх невдачах, хоча він і міг стати найвіроємнішою причиною моєї психологічної травми з самого дитинства. Я не хочу звинувачувати матір або брата... Взагалі, зараз розумію, що це не має сенсу когось звинувачувати в своєму стані окрім самого себе. 

Люди мене не розуміли не тому, що я такий унікальний, чи ні у кого не було схожих проблем. Скоріш я сам заважав їм це зробити. Я брехав на кожному кроці. Всім хто мені траплявся. Брехав і на користь собі і на шкоду... Чому? Не знаю. Мабуть, мені не хотілось жити тим життям, яким я жив на той час, а як змінити його я ще не знав, і робив все по-дитячому.  Знаєте, як дитина заплющує собі очі, щоб її ніхто не бачив? Ось приблизно так я всім брехав про своє життя для того, щоб змінити свою реальність. 

Якщо розкласти це лайно по полицях, то смердіти буде довго і неприємно... але розібране, відсортоване та перероблене лайно обов'язково стає корисним здобрювачем, навіть якщо глибоко закопати - то просто перетвориться на перегній, торф або копалини. З переробленого культивованого лайна як не вертись, виходить щось корисне.

Якщо ж не розкладати, не роздивлятись, і взагалі не звертати увагу на той фекальний прошарок, яким обростаєш під час життя в брехні та ненависті, то починаються величезні неприємнощі.. Воно вживляється в шкіру та тіло, стає часткою тебе самого, невід'ємним атрибутом життя та всього світу навколо. Яким бачиться світ, якщо дивитись на нього очіма, що заліплені лайном? Відповім - світу неможливо роздивитись, бо бачиш лише те саме лайно.

Я покрився прищами... Я став багато пиячити. В 18 років з завзятого агітатора проти паління я перетворився на нікотино-залежну людину... Я набрав за 2 роки більше 30 кіло зайвої ваги... Я став таким, яким я себе уявляв - бридким, огидним, мерзотним... Я не вірив самому собі, і не вірив нікому навколо.. І кожного дня я робив щось таке, щоб зробити своє життя кращим... щоб впевнитись в тому, що життя - саме таке лайно, яким я його бачу. 

Хмм... тоді у мене був штик-ніж, автомат... тоді я писав вірші про смерть... і думав про смерть... і пів сотні разів ледь не загинув від нещасних випадків... я командував собою, і дозволяв це робити іншим людям навколо себе... Я хотів перетворитись на бездумного безрадісного робота, підкоритись програмі та плисти по течії життя в маріхуановому дурмані на зважаючи ні на що навколо... Все було заліплено лайном...

А іноді лайно підсихало та відлущувалось... І я бачив проблиски світла... Справжнього, незвичного, примарливого... Давно забутого світла, про яке я так мріяв, я віра в яке всеж зберігалась десь в куточках моєї душі... І тоді я намагався вибратись з того бруду, що мене обліпив з усіх боків, і ... вмазувався в той, який ще раніше разкидував навколо... Світло знову зникало.

Я мабуть і одружився для того, щоб впевнитись, що щастя не буває навіть в родинному союзі... Що все-одно буде зрада.. Підсвідомо я завжди на це очикував... Не від себе чекав, а від свого батька своєї дружини. Сам собі я не міг дозволити зраду. Зрадити мене міг хто завгодно, окрім мене самого. Бо якби це зробив я, то я б дізнався правду. Я б дізнався правду про себе та про своє лайно, про ті вонючі маси, які я розповсюджував навколо себе. Правду знати боляче... Правду взагалі мало хто хоче знати... 

Мало хто хоче змінити свої думки щоб позбутись постійних головних болів та депресій. Простіше купити таблетки в аптеці. Мало хто хоче знати правду про свої думки, про їх природу, про причини та наслідки... Це боляче. Ніколи не хочеться звинувачувати самого себе у всіх своїх негараздах. Не хочеться брати на себе біль та відповідальність. Простіше зкинути на когось... бажано - стороннього, але можна і на близьку людину - вона теж зтерпить... якщо помітить... бо близькі так само нічого не бачать через власний прошарок фекалій - так само зайняті захистом самих себе від проблем, болю та неприємнощів.

Дружина мені зрадила... У неї не було іншого вибору. Вона чесно намагалась не робити цього, але я завжди досягаю своєї мети. Якщо я поставив собі за мету довести всьому світові, що всі і все - непотріб, сміття та лайно, то я це зроблю. Справ-то - просто самому в це повірити... А якщо ще хтось таку ідею підтримає - то це вже його власні таргани та проблеми. Мене вони не стосуються.

Я довів себе... остаточно... я вбив себе, потім почав заражати всіх навколо... Я вбив свого батька свєю глухістю та черствістю.. Я зізнаю свою долю провини в його долі. Я потягнув за собою сестру та брата... Іноді намагався туди ж і свою матусю втрутити. Але моя мати світла. Світла і добра. Я б не зміг їй нічого зробити. Лайно тільки до лайна прилипає... А на чисте та захищене - не зможе.

Я загубив друзів. Частина відгорнулась від мене самостійно, інших я сам послав куди далі через абміції ненависть дурість. Практично - залишився сам на сам... і обізвався жьівотньім... І став жити за правилами тварини - "не гадь там де живеш", "не ламай гілку, на який сидиш", "розвивайся, бо виживають лише найміцніші та найжвавіші". Прийшлось відтряхувати лайно з очей та інших частин тіла... Почав вчитись жити по-новому... По-доброму. Не знищуючи самого себе та світ навколо себе

Не знаю, чи врятувало це мене від загибелі, чи не врятувало, а просто захистило... Але я досі живий.

Рік тому, 7 серпня, цей період "В" у мене закінчився, і почався новий період "ПІСЛЯ".

про цей період напишу потім... не знаю коли.. коли відійду від шоку з тієї правди, яку сам про своє минуле наколупав )-:


Щастя вам, любі друзі!

І хай вам ваше правда ніколи не стане смертельно болючою. 

Живіть чесно та відверто.

Я люблю себе вас, люди!


Рейтинг блогов 
13

Коментарі

Гість: Катька Чехова

111.03.09, 23:45

...это все простые истины...слишком простые, чтоб люди над ними задумывались...а еще...надо быть слишко смелым, чтоб смотреть в свои глаза...

    211.03.09, 23:46Відповідь на 1 від Гість: Катька Чехова

    мабуть я вже достатньо сміливий...

      311.03.09, 23:52

      Не знаю що там було в тебе до цього - то минуле. Час змінює усе навколо себе. Раджу тобі лише знайти у собі сили на те, щоб не тягнути той важкмй міх минулого за собою, звільни себе від зайвого тягару, усе вже позаду. "І вода вже не та - і людина інша" - золоті слова з цього приводу видатного філософа.
      Ти вже інший, це відчувається. Отже знайди у собі сили поховати те усе якнайдалі і забути.

        411.03.09, 23:55Відповідь на 3 від Rиsя

        ні, я не збирався це ховати. навіть задоволений що вийшло розкласти по полицях, зішкребсти залишки з себе.

        звісно-ж я змінився. і тягнути за собою минуле не збираюсть. ось тільки зроблю так, щоб минуле стало корисним та поживним для майбутнього і на цьому можна буде із минулим прощаватись.

        Більше воно не повернеться до мене в тій якості, в якій існувало лише кілька років тому.

          512.03.09, 00:02Відповідь на 4 від Ханік

          Ну от і добре

            612.03.09, 00:14

            ты умничка, что смог начать новый период ''После ''

              Гість: Именно Она

              712.03.09, 09:55

              Тепер я розумію про що ти хотів мені сказати....
              І знаючи тебе сьогодні, я з впевненістю можу сказати що ти хороший... І минулого в тобі ні краплі не зосталось...
              Тепер чекай великих змін, а може вони і самі вже постукали у твої двері, бо ж з хорошими людьми завжди трапляється щось світле і добре...
              А ти саме ТОЙ

                812.03.09, 10:03Відповідь на 7 від Гість: Именно Она


                дякую за теплі та приємні слова

                  912.03.09, 10:16

                  Впечатлило. Смело. Уважаю за все, что ты здесь написал, что позволило узнать твоё прошлое и твои отношения в нём. Пусть это и назвали тут простыми истинами.
                  Хоть большую часть времени я был рядом, когда ты называл себя Жывотным, это не меняет ничего. Когда мы познакомились благодаря работе и когда работа уже не стала так важна, это было и есть интереснее.
                  Два вопроса: первый - как будешь исправлять или правильнее сказать сглаживать наделанное ранее? (касается твоей семьи, твоей большой семьи, начиная от матери с отцом, сестры, брата и зканчивая, вернее и самое главное что есть в твоей жизни- сыном). Второй - .....
                  А в целом - все мысли опять же не для выкладки тут.
                  Телефонуй. Або я. Або-або.

                    1012.03.09, 10:17Відповідь на 7 від Гість: Именно Она

                    а кроме него самого никто не говорил что он плохой

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна