Вид:
короткий
повний

Автомобили

З днем автомобіліста вас!

Всіх, хто водить автомобіль, коляску, мітлу або просто кого-небудь за ніс, зі святом! З днем водія! Бажаю зарулити на щастя, припаркуватися біля свого коханя, "не гальмувати мізками", переїхати всі проблеми і не збитися зі своєї дороги! Нехай завжди горить-зелений!
З днем автолюбителів ura


Філософсько-дощове

От чому людина, що їде на ЛендКрузері з крутими номерами вважає, що може проігнорувати біленький трикутничок та не поступитися дорогою біленькому Поло? Вони погано бачать в таких машинах? Чи для них якісь інші правила? Чи отими великими дверцятами прищекують яйця та тому такі нервові?
Позитивний момент: вперше скористалася гудком Полічки та почула її голос - приємний, ага.
В нас нарешті дощ, поки доїхала до роботи, зустріла три дтп "вжопудоганялки", будьте обережні.
Всім добра!

Враження

Позавчора пересіла з Логана на Поло. Це неперевершені враження. На стоянку не хочеться ставити, так би й їздила цілодобово. Хто водій - зрозуміє.

Сьогодні загинула людина

Отак їхала собі по роботі, нікого не чіпаючи. Навіть не у лівому ряду. Виїхало камікадзе, себе насмерть і її... Лишилася донька 11 рочків.
https://www.youtube.com/watch?v=j30hDyLIpiw&feature=share
https://informator.dp.ua/2017/04/11/smertelnoe-dtp-na-zaporozhskom-shosse-podrobnosti-proisshestviya/ Люди, будьте обережні! Поряд з вами інші учасники руху. Якщо не жаль себе - пожалійте їх.

Закривайте вікна, бо буде те, що в Запоріжжі....

Світлина від Tamara  Sakhno.

Игорь вчера забыл закрыть окно в машине. Утром нашел записку.

Шановний водій!

Вас вітає патрульна поліція м. Запоріжжя. Поки Ви ходили десь шпацирувати чудовим містом, Ваш транспортний засіб знаходився під загрозою. (Не виключено, що Ваш транспортний засіб напевно якийсь шлях міг трафнути). Саме тому авто-патрулі Дніпровського району були вимушені (поміж викликів) ховатися в криївці (темрява намв поміч) і чекати на можливих злодіїв. 
І це нагадувало би відомий вислів класичного кінофільму «Двєрь ... одеяло... ОКНО»
Вікно – дивовижний винахід. В стародавні часи вважали, що через отвори до будівлі потрапляли злі духи. Тому майно треба було захищати. 
Ми розуміємо, що робити ляльку-мотанку і вішати накшталт ароматизатору під люстерко задля захисту Вашого транспортного засобу – це, мабудь, занадто... 
Тому ... Радимо зачиняти вікна в автівці. 
«Ночь темна и полна ужасов» (с)

З повагою до Вас, авто-патрулі, що патрулювали поруч «акі-акули». 

Патрульна Поліція.

(Орфорграфия сохранена)

It made my day )))))
Сторінки:
1
2
4
попередня
наступна