хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Закон в своє ім'я

Спостеріг чудовий діалог:

). Ага. Ломоносов (безумовно геніальна людина свого часу, але ж...) винайшла закон збереження енергії. І байдуже що ще античні атомісти його заклали, а Декарт і Лейбніц сформували. І байдуже що Лавуазьє це вперше експериментально довів. А Ломоносов лише як найосвіченіша людина свого часу просто повторила тезу яку склав Декарт. Все одно для росіянина Ломоносов "первооткрыватель закона сохранения энергии". Якийсь дебіл на рашистскому сайті, зауважую науково-популярному, не політичному, сказав що ці тези провокаційними і мене треба заарештувати. Зрозуміло, що я побажав дебілу пошвидше здохнути і не плодити ідіотів, тому що його гени на інше не здатне. Результат прогнозований, мене забанили ;). Рашку може врятувати лише добрячий п...ц. Наприклад холодний термоядерний синтез.   http://otvet.i.ua/user/6604358/15699/#comments&r=4&bs=rating&bp=1&c=comments 


У мене ще вчителька Хімії, висловлювала здивування як це вченний відкриваючи закони і елементи, присвоює їм свої імена(Менделеев тощо)?  Це ж кримінал вищого пілотажуpodmig

Я би міг теж оголосити: таємниця дівочості розгадано! Новий закон ім'ям "дядя Рома"! Слава Україні!

Так ні мені вистачило мудрості, внизу замітки http://blog.i.ua/user/1644892/1544615/  дрібним банківським шрифтом, дописати слова "мета цієї замітки, прославити Бога"smile


Map
1

Коментарі

Гість: djeromo

121.10.14, 21:08

Вообще ничего не стоит. Украина банкрот.

    221.10.14, 21:30

    1. Біблія - це збірник єврейсько-грецького фольклору з купою протиріч. Тому як джерело сумнівне )
    2. Якщо людина відкрила елемент який створив Бог, то вона відкрила цей елемент для людей, а не для Бога, так як Богу і так, як Творцю, все відоме. Відповідно нічого ганебного що елемент (чи якась закономірність чи закон) називається ім’ям цієї людини, тому це знову таки для людей, а не для Бога. А ось Творець звісно вище всього цього. Він же є Істиною.
    3. "прославити Бога" Як можна прославити творіння свого Творця? Ну уж точно не підлабузництвом.

      321.10.14, 22:05Відповідь на 2 від gatyla

      Ваш перший пункт протирічить другому пункту, і Ви навіть не зможете знайти цього протирічча, а от в Біблії якимсь способом умудряється знайти протирічча.

      Значить Ви читаєте не Біблію, а світську біблійну підшивку.

        421.10.14, 22:37Відповідь на 3 від Крилами віри

        Ні. І я це елементарно доведу. Ваше твердження базується на постулаті що тільки Біблія може визначати Творця. Але Біблія це лише одне з джерел опису Творця. Є Тора, Коран, Трипитака, філософські дослідження. Висновок Біблія не є єдиним джерелом.

          521.10.14, 23:07Відповідь на 4 від gatyla

          Не єдине це так, а от різниця між ними велика, а то б були вони єдині.

          Також і наука річ вірна, наука не може довести все одночасно.

          Цікаво, що Біблія притримується науковості бо й Ісус говорить, що відсіює добро від зла одне у вогонь, а інше до клуні чи свого Царства.

          Більшість мімуарів сповідують облудність, а Біблія цього категорично не допускає.

            621.10.14, 23:56Відповідь на 4 від gatyla

            За те Ви довели те, що я й думав: порівнюючи різні творчі матеріали Ви знайдете протирічча, а протирічча треба шукати в одній книзі http://joymylife.org.ua/bible/bible_e-book.php бажано без сторонньої допомоги бо Ваше серце буде більш щире.

              722.10.14, 14:36Відповідь на 6 від Крилами віри

              "Також і наука річ вірна, наука не може довести все одночасно".
              Правильно. Але те що наука не доводить, вона це і не визнає. В кращому випадку припускає як гіперболу. Релігія ж, базується на вірі без доказовості. Ті священики які прагнуть або прагнули поєднати релігію і науку змушені були відійти від догматизм першої
              http://psylib.org.ua/books/shard01/

                822.10.14, 17:46Відповідь на 7 від gatyla

                Релігія основується на доказовості, і серія заміток у мене спрямована на доказовості якщо розглядати тему вузько, а не абстрактно.

                До євреїв 11

                1 А віра то підстава сподіваного, доказ небаченого.

                Як бачимо текст вказує про ПІДСТАВУ і ДОКАЗ

                Наприклад: є підстави, що "Дари Святого Духа", а доказ цьому є "Плоди Святого Духа" і ці плоди ОЧЕВИДНІ параметри які можна і треба досліджувати чим ми й займались у блозі.

                А наука бачить тільки півкулі планет, і все одно вірить, що друга півкуля існує.

                  922.10.14, 18:11Відповідь на 7 від gatyla

                  Ще не читав Ваше посилання, а там напевно купа помилок але згадав історію: радянська влада змусила священника зректись віри(НАУКОВИЙ комунізм), а як священник погодився то в доказ йому сказали: а тепер докажи своє відречення, і закури сигарету?

                  Згодом знайшли того священника на помийках який збирав окурки прохожих.

                  От Ви наче вчитель, а розуму...

                    1022.10.14, 20:16Відповідь на 9 від Крилами віри

                    Ви не читали Феномен людини Теярда де Шардена? І вважаєте не читаючи що там купа помилок? Я Солженицина не читал, но осождаю

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна