Про співтовариство

всіляке сприяння захисту народу і теренів України від зовнішніх загарбників і внутрішньої зради
Вид:
короткий
повний

Захистимо Україну

«днр» нашли свой способ сотрудничества с центром миротворец

В ТЕРРОРИСТИЧЕСКОЙ ОРГАНИЗАЦИИ «днр» НАШЛИ СВОЙ СПОСОБ СОТРУДНИЧЕСТВА С ЦЕНТРОМ МИРОТВОРЕЦ
С начала 2016 года в адрес Центра Миротворец из временно-оккупированной российско-террористическими бандформированиям территории Донецкой области начала регулярно поступать почта с установочными данными боевиков. Пересылаемая информация была каждый раз настолько полной, что практически не нуждалась в дополнительной проверке на наличие признаков преступлений против национальной безопасности Украины, мира, безопасности человечества и международного правопорядка.
В то же время, нами очень быстро были установлены отправители указанной информации. Ими оказались сами боевики, занимающие руководящие должности в бандформированиях.
В течение шести месяцев информация поступала к нам регулярно и, не смотря на полноту, каждый раз тщательно перепроверялась на соответствие действительности. Как ни странно, но вся она подтверждалась.
Всего за шесть месяцев от наших новых «помощников» мы получили установочные данные на 304 боевика и все 304 были занесены в Чистилище сайта Миротворец.
На каком-то этапе нашего плодотворного «сотрудничества», уже сами боевики обратили внимание на то, что их документы сначала попадают в Чистилище сайта «Миротворец», а лишь затем адресатам в террористических организациях.
Не смотря на это, скандал был быстро потушен и регулярность получения нами установочных данных на очередных боевиков возобновилась.
Как вскоре оказалось, причина появления у нас дополнительного канала получения данных о боевиках состояла в том, что на временно-оккупированной российско-террористическими бандформированиям территории Донецкой области участились случаи дезертирства боевиков, наемников и российских военных преступников.
Масштабы бегства боевиков нам доподлинно неизвестны, но, вероятно, приобрели такие масштабы, что командиры сформированных при участии россии (страна-агрессор, финансирующая международный терроризм) вооруженных подразделений решили действовать на упреждение - создавать условия невозврата боевиков к мирной жизни.
Даже путем передачи информации о боевиках центру Миротворец. !!!
От така хня, малята...
----------------------------------------------------
Со своей стороны напоминаем:
Программа СБУ «Дорога мира» распространяется на лиц, которые ДОБРОВОЛЬНО решили отказаться от участия в террористической деятельности и согласились сотрудничать с правоохранительными органами Украины; не участвовали в убийствах, пытках, изнасилованиях и других тяжких преступлениях; имеют искреннее желание исправить собственные ошибки честным трудом в восстановлении разрушенного ими Донбасса.
Основания для освобождения от уголовной ответственности для таких участников террористических формирований «ОРДиЛО» предусмотрены в рамках действующего законодательства Украины.
Сотрудниками СБУ также оказывается консультативная помощь родителям и родственникам боевиков, желающих сложить оружие.

Отчет о проведенной центром миротворец спецоперации “гейша”

Елена Гейшторова – жительница г. Торецк, активистка т.н. “Русской весны” с самого её начала. Знакома со многими сепаратистскими функционерами и российскими “кураторами”. После освобождения г.Торецка нашими войсками, ушла с группой боевиков во временно оккупированную Горловку, где сначала служила в разведроте т.н. бригады “Беркут” (в/ч 08803), а затем в т.н. МГБ террористической организации ДНР.

В т.н. МГБ Гейшторова является оператором группы информаторов, занимается сбором информации о передвижениях вооружения и техники наших войск в районе г. Торецк – Константиновка, особенно по железной дороге. По имеющейся информации, отличается крайней жестокостью при допросах пленных. Сын – Олег Гейшторов, боевик НВФ, в 2015 году застрелил своего бывшего одноклассника, приехавшего из Харькова к родителям. После этого преступления он скрывался в России, а в конце июля 2016 рода должен был вернуться к своей мамашке. Гейшторова имеет дочь, которая проживает в россии (страна-агрессор) в г. Москве. Если что, знаем где потом Гейшторову искать в Москве.

Читать далее: https://psb-news.org/otchet-o-provedennoj-spetsoperatsyy-gejsha/

За два минулі тижні Ви допомогли армії на суму у 441 300 грн.

Для тих, кому не байдуже, що в нашій країні війна незавершена: за два минулі тижні ви допомогли армії на суму у 441,300 тисяч гривень.

Допомога придбана на ваші кошти, роз'їхалася усім фронтом.

Окрім тепловізорів, які отримали 3 батальйон 30 бригади (два Pulsar Quantum XD50S), 1 батальйон 54 бригади (два Pulsar Quantum XD50S), 3 батальйону 30 бригади передали ще бінокль Bushnell Falcon.

16 батальйон 58 бригади зможе відремонтувати свою техніку за допомогою отриманих запчастин, на суму 1292,50 гривень.

Також передали: 72 бригаді – два глушника Steel для АКМ, АК74, СВД, ПКМ.
148 окремому дивізіону артилерії 81 бригади – планшет з картою пам'яті та з програмою Армія SOS.
56 бригаді – шість радіостанцій Baofeng UV-B6 з додатковою антеною та акумулятором.
17 бригаді – портативний флюгер Kestrel, штатив Kestrel tripod small і Kestrel clamp - по 1 шт на суму 2670 грн.

У 53 бригаді, 10 бригаді та в окремому розвідвзводі 28 бригади встановили комплекси прослуховування радіочастот, та провели навчання з їх використання.

Бійцям на промзону в Авдіївку передали 30 антен до радіостанції Motorola DP 4400, DP 4600, DP 4800.

Для спецпідрозділу «Альфа»: тюнинг зброї та GPS навігатор на суму 44886 грн.

Лише завдяки вам, тим, хто скидає на наші рахунки від сотні гривень до тисяч, здійснення допомоги українській армії досі можливе. Лише завдяки вам, тим, хто зараз думає не тільки про власний відпочинок і відпустку, хлопцям на передовій хоча б трохи, але легше воювати.

Ми кілька разів на місяць звітуємо про нашу спільну справу. Але війна триває і значить, не вичерпуються потреби наших військових. Зараз про один тепловізор Pulsar Quantum XD50S просять бійці 2 батальйону 54 бригади. Він допоможе їм закрити «дірки» там, де російські військові сподіваються пройти непоміченими.

Працюємо далі, бачите, як в нас добре виходить!

Дар'я Бура
https://www.facebook.com/daria.bura.35

Проект «Повернись живим»
Приват: 5457 0822 3299 9685 Дейнега Віталій

Новини з війни

В Авдіїці вчора ввечері двоє наших військових отримали незначні поранення. Вночі по нашим позиціям стріляли з артустановок і мінометів. Ворог отримав у відповідь та поніс втрати. За даними радіоперехоплень, бойовики за минулу ніч мають трьох 200-их і багато 300-их. Зранку по нашим позиціям росіяни протягом 15 хвилин знову почали стріляти з мінометів 82 мм і 120 мм калібру.

Два легких поранених за минулу ніч і в Красногорівці. По позиціям наших армійців ворог лупив з мінометів та артустановок 122мм калібру. Неспокійно, як завжди, і в Мар'їнці. Тут стріляють з крупнокаліберних кулемітів, СПГ, АГС. На цій ділянці фронту бойовики також мають втрати. Тільки кількість не підтверджена.

Один поранений легкий в районі Троїцького. Боєць вже повернувся до строю. Вночі тут було відносно спокійно, стрілкотня з крупнокаліберних кулеметів і СПГ. Бійці поділилися історією про те, як вчора вдалося взяти в полон росіян. Хлопці, які були на посту, почули шурхотіння. Вони відстежили трьох бойовиків, які встигли встановити вибухівку біля наших позицій та просувалися у бік військових ЗСУ. Наші переконалися, що це ворог (по формі).
Росіян підпустили до наших позицій впритул і почали стріляти. Всі троє отримали поранення. Двоє з них виявилися росіянами, один - місцевий. Вижити в лікарні вдалося лише одному з них. Тієї ночі група з 20 чоловік, яка на них чекала, розділилася на дві частини і відійшла до свого боку.

В районі Зайцевого наші позиціі накрили з самохідних артустановок 122мм і 152 мм. Також міни летіли по житловому сектору в районі Курдюмівки.

Це всі новини на даний час. Читайте наші новини з війни щодня о 19.00, і не забувайте підтримувати свою армію!

Проект «Повернись живим»
Приват: 5457 0822 3299 9685 Дейнега Віталій

На Світлодарській дузі у районі Дебальцевого

54 окрема механізована бригада наробила вчора переполоху на Світлодарській дузі у районі Дебальцевого.

Щоправда, не вони почали першими, але бої тривали майже добу. І наша армія довела – «дайте добро», успішно підемо вперед.

Перед цим росіяни «кошмарили» наші позиції тут цілий тиждень і з мінометів, і з САУ. Позавчора вони знахабніли настільки, що пішли у наступ. Ми могли відповідати лише з БМП. Пізніше нашим дали дозвіл на рівносильну відповідь. Встояли.

Близько 2:00 ночі наші чули дуже близьке гарчання ворожої техніки. А в 4:00 ранку почався масований обстріл наших позицій з мінометів, артилерії, танків, БМП.

Військові 54 ОМБр почали відповідати, відігнали росіян, які не очікували відповіді, назад. І під цей «шумок» взяли дві висоти під Логвинове. Злякавшись того, що ЗСУ йде у наступ, ворог проти нашого одного батальйону підняв цілу свою бригаду. Потім, з переляку, почав самостійно знищувати свої позиції і укріплення. По всій лінії.

Наші говорять, якби вище керівництво менше боялося, то враховуючи ту ситуацію, яка вчора склалась на Світлодарській дузі, до обіду ЗСУ могли б звільнити Дебальцеве. Але в нас же «діють» мінські угоди, тому надійшов наказ залишити ці дві висоти.

Все, що наші військові змогли, це забрати трофейну зброю з цих позицій, документи, серед яких, ні для кого не секрет, купа російських і вивчити як укріплений ворог. Зараз ці дві висоти нічиї. Сепари вчора знищили свої укріплення і вертатись їм наразі немає куди, до того ж, наші знають обстановку на цих позиціях.

Виходить, що ми провели вчора розвідку боєм. При відході у нас було поранено багатьох бійців – 10 з 1 батальйону і 3 з 25. А також один військовий загинув. У нього просто не було шансів вижити.

Минула ніч була значно спокійнішою. І без жертв. Певно, та сторона теж зализує рани. До 22:00 по нашим позиціям ще прилітали снаряди, але після 23:00 ворог притих.

54 ОМБр не здала своїх позицій, лише залишила дві відвойовані вчора висоти. Але і на старих позиціях, і на майбутніх, їм дуже потрібні далекобійні тепловізори, такі, як Pulsar Quantum XD50, який коштує 2850$. Тому що, раз відбулась одна спроба штурму, не виключено, що це не повториться з ворожого боку знову. А наші тим часом доводять, що готові відвойовувати окуповані території та мають сили йти вперед.

Дар'я Бура
https://www.facebook.com/daria.bura.35

Проект «Повернись живим»
Приват: 5457 0822 3299 9685 Дейнега Віталій

http://www.savelife.in.ua/

Фінансова допомога РСЗВ Ураган

  • 22.06.16, 11:35

Одна из батарей реактивной почты получила помощь от нашей волонтерской группы в виде

1) прибора ночного видения
2) 200 мешков полипропиленовых 
3) 2 костюма Кикимора от Valentina Andriyasheva
4) монокуляр с дальномером и компасом для наблюдателей и/или корректировщиков.

по мелочам.

Фінансова допомога РСЗВ Ураган:
4731 1856 0216 5711 ПриватБанк, Pavlo Narozhnyy

Новини з війни…

  • 22.06.16, 11:19


Новини з війни

На авдіївській промзоні є 300-й. Боєць отримав поранення голови через каску. Кістка не зачеплена. Кілька снарядів під час обстрілу прилетіло і вжитловий сектор міста. Там пошкодило два будинки і машину. Серед місцевих постраждалих немає.

В Красногорівці минула ніч була спокійнішою за попередню. Хоча кілька бронебійних снарядів прилетіло по житловому району. Пошкодили кілька будинків і поранило двох місцевих.

За версією військових, чому однієї ночі накривають з усього, чого можуть, а наступної відносно спокійно – у бойовиків ротація. А можливо, вони чекають на черговий гумконвой.

Поки бойовики переключилися на Красногорівку, в сусідній Мар’їнці серйозного обстрілу не було. Була стрілкотня. Тим часом, у місті почалася зачистка. СБУ і Нацгвардія шукають у місті диверсантів і місцевих сепаратистів. Місцеві повідомляють, що затримують тих, хто викликає щонайменші підозри.

В Зайцевому бойовики теж притихли. «Притихли» - не означає зовсім припинили обстріли. Просто, стріляють не так інтенсивно з артилерії і мінометів. Вдень там кілька днів зовсім тихо.

«Більш-менш спокійно» і в районі Маріуполя. «Більш-менш» - це робота БМП, ДШК, стрілкотні. Є снайпера, ДРГ, але всі хлопці цілі і живі. Принаймні, минула ніч і цей день спокійні у цьому. Лише в Широкіно тривав тригодинний обстріл. Противник вів вогонь з мінометів 120 мм калібру і самохідних артустановок 152 мм.

На Світлодарській дузі після чотирьох днів інтенсивних артатак, залишилася робота гранатометів, кулеметів і БМП. Там насторожено чекають завтрашнього дня, адже, традиційно, 22 червня не минало без обстрілів і у 2014, і у 2015.

* на фото автомобіль, пошкоджений снарядом від обстрілу в Авдіївці.

Не забуваємо допомагати армії!

Проект «Повернись живим»
Приват: 5457 0822 3299 9685 Дейнега Віталій
http://www.savelife.in.ua/

Новини з війни

  • 21.06.16, 08:41

За вихідні на Донбасі загинуло троє бійців і ще шестеро отримали поранення. Це за даними батальйонів лише трьох бригад. 

Ці втрати сталися і через підриви на мінах, через артобстріли і через осколкові поранення.

Загалом же бойовики після відносно легшоі суботи, в неділю і в ніч на понеділок відновили інтенсивність атак, як зі стрілецькоі зброі, так і з артилеріі.

Найбільше цієі ночі дісталося Красногорівці. Там стріляли прицільно по місту і житловим кварталам. Якщо стрілецьку зброю, гранатомети військові вважають вже звичною справою. То до танку, мінометів і самохідних артустановок звикнути важче. А саме з цього і прлітає по місту і нашим позиціям.

В Мар'інці за вихідні кількість атак трохи знизилась. Військові кажуть, що бойовики переключилися на Красногорівку, після отриманоі тут відповіді від наших.

У районі Верхньоторецького з неділі на понеділок близько 12 годин наші позиціі закидували з мінометів 80 і 120 мм калібру.

Авдіівка в суботу дещо передихнула. Навіть наглядова місія не змогла пояснити, з чим пов'язана тиша. Терористи відігралися минулоі ночі, рясно накривши з артилеріі - 122 мм. Кілька снарядів прилетіло і в саме місто.

У Зайцевому позавчора до 4 ранку тривав бій. Під потужними обстрілами Жованка, Майорськ. Військові зазначають, що якщо раніше ворог починав обстріли засвітла, близько 18:00, то зараз працюють при повних сутінках - з 22:00. Основними напрямками, над якими вночі працює ворог є Зайцеве і Майорськ. А от вдень тут суцільна тиша.

Також, у сєпарів пройшла ротація і у Горлівку зайшов новий підрозділ. Про що свідчить те, що навпроти позицій наших бійців в Зайцевому росіяни вивісили прапор своєі бригади спеціального призначення.

Наша розвідка також знає про підтягнуту в район донецького аеропорту і Горлівки техніку бойовиків: РСЗВ "Град", БМП, "Урали", САУ, танки. Вона налаштована на Зайцеве, Майорськ і Авдіівку.

В районі Світлодарськоі дуги вчора наші позиціі накривали з самохідних артустановок, мінометів різного калібру.

В районі Маріуполя з суботи на неділю до опівночі тривав обстріл з мінометів, гранатометів. В неділю і в понеділок там відносно тихо.

Проект «Повернись живим» http://www.savelife.in.ua/

Приват: 5457 0822 3299 9685 Дейнега Віталій