Про співтовариство

всіляке сприяння захисту народу і теренів України від зовнішніх загарбників і внутрішньої зради
Вид:
короткий
повний

Захистимо Україну

Кто хочет быть "адним народам" с ними?

В 90-е я была несказанно рада, что Украина отмежевалась от этих нелюдей...Никогда мы не будем с ними одним народом и одной страной

Красный день календаря...

Жовтневий переворот[ред. • ред. код]
Матеріал з Вікіпедії — вільної енциклопедії.
Жовтневий переворотСторониЛідери
Російська революція (1917)
Громадянська війна в Росії
Разбитый малый Николаевский дворец 1917.jpg
Малий Ніколаєвський палац після артобстрілу Кремлябільшовицькими загонами
Дата:Місце:Результат:Політичні зміни:Територіальні зміни:
25 жовтня (7 листопада1917
Flag of Russia.svg Російська республіка[1]
перемога більшовиків
відставка Тимчасового уряду Російської республіки
поділ Російської республіки на окремі національні держави
РСДРП(б)
Петроградська рада робітничих і солдатських депутатів
Тимчасовий уряд Російської республіки
Володимир Ульянов (Ленін)
Лев Троцький
Олександр Керенський
Запит «Жовтнева Революція» перенаправляє сюди; див. такожінші значення.

Жовтневий переворот[2] (у радянській історіографії «Велика Жовтнева соціалістична революція») — державний переворот, заколоту Російській республіці, що відбувся 25 жовтня (7 листопада1917 року. У ході перевороту Тимчасовий уряд, що перебував у столиці держави Петрограді — заарештували, а центральну владу перебрали на себе лідери більшовиків[3].

Обраний I Всеросійським з'їздом Рад ВЦВК протестував проти ініціативи більшовиків скликати II Всеросійський з'їзд Рад робітничих і солдатських депутатів 17 (30) жовтня, але, врешті-решт, погодився на його проведення 25 жовтня (7 листопада).

На початку з'їзду були представлені 402 Ради (195 об'єднаних Рад робітничих і солдатських депутатів; 119 Рад робітничих і солдатських депутатів, за участі селянських депутатів; 46 Рад робітничих депутатів; 22 Ради солдатських і матроських депутатів; 19 Рад селянських депутатів; 1 Рада козацьких депутатів). У день відкриття з'їзду більшовики розпочали збройний виступ проти діючого уряду, що його засудили ВЦВК Рад, ЦК меншовиків, ЦК есерів, Предпарламент (Тимчасова Рада Російської республіки). Меншовики та есери залишили з'їзд. А II Всеросійський з'їзд Рад робітничих і солдатських депутатів, який опинився під повним контролем «більшовиків» ухвалив рішення про сформування нового уряду — Ради народних комісарів на чолі з В. Ульяновим (Леніним)[3][4].

Таким чином, «Жовтневий переворот» з самого початку був нелегітимним та протизаконним, що протягом всього часу існування СРСР намагалася неправомірно легітимізувати і фальсифікувати радянська державна «історіографія» та компартійна пропаганда.

Згідно з радянською історіографією, Жовтневий переворот докорінно змінив хід історії на територіях колишньої Російської імперії та значним чином вплинув на хід світової історії. Але «більшовики ніколи не називали жовтневий переворот радянською революцією»[5].

Події Російської революції «давали ключ до розуміння всієї історії України XX століття»[6].

Інформаційна війна

«Фабрика тролів» та найманці з «ПВК Вагнера» - дві сторони однієї медалі.

Факти:

1) Так званою «фабрикою тролів» в Петербурзі володіє «кухар» Путіна Євгеній Пригожин;

2) Цей самий Євгеній Пригожин є «спонсором» та де-факто власником так званої «приватної військової компанії Вагнера», яка приймала участь у війні на Донбасі, а зараз воює в Сирії;

3) Структури Євгенія Пригожина отримують частку нафти та газу з родовищ у Сирії, які відвоювала Росія у ІДІЛ та які тепер охороняє «ПВК Вагнера»

Сам факт того, що одна і та сама людина керує озброєними найманцями та інтернет-тролями вказує на те, що для Кремля ці два «інструменти» однаково важливі. Тобто, в зовнішньополітичних планах Москви інформаційна агресія має надважливу роль - таку саму, як і використання озброєних найманців.

І ось що стало відомо:

1) Саме ця «фабрика тролів» під керівництвом Пригожина замовляла рекламу у соцмережах для американської аудиторії з метою дестабілізації політичної ситуації в США. Тобто, мова йде не лише про поширення фейків, але і про заклики американців до фізичних дій і протестів.

2) Після того, як в прямому ефірі російська журналістка Юлія Латиніна розповідала про отримання Євгенієм Пригожиним нафтових родовищ в Сирії, її будинок та машину «отруїли» сильнодіючою речовиною. Тепер з’ясувалося, що це була бойова (!) речовина, якої немає навіть у МВС РФ, але до якої є доступ у військових та найманців з тієї самої підконтрольної Пригожину «ПВК Вагнера».

Отже, очевидно, що розглядати та розслідувати злочинну військову та інформаційну діяльність наближених до Путіна структур слід як одне ціле, оскільки, фактично, що це «дві сторони однієї медалі».


Победа перестала быть общей

Воевали ИХ деды и НАШИ деды...
Их несли варварство и садизм, они были захватчиками.
Наши--освободителями.
Наши были воинами, защищающими свои семьи и землю, их --вертухаями и особистами,стреляющими нашим в спину,когда немцы целились в сердце....
Они хотят продолжения сатанинского сталинского ШАБАША,
а мы говорим:
НІКОЛИ ЗНОВУ