хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Українець, що розмовляє російською

Допомагає:
  1. Російському бюджету в економії на фаховій підготовці російських розвідників.

  2. Російським шпигунам маскуватися під українців.

  3. Путіну пояснити Світу, чого він вдерся в Україну. Світ розуміє і співчуває захисникам собі подібних. Зазвичай, негритянські держави співчувають неграм. Англомовні співчувають англомовним. Тому пояснення анексії українських територій захистом російськомовних — цілком логічним є, що дозволяє Путіну зберегти обличчя.

  4. Підірвати авторитет української нації в Світі. Бо що то за нація, що боїться розмовляти власною мовою, а послуговується мовою ката і загарбника?

  5. Підірвати авторитет української держави і розмити саму мету її створення. Багатьом людям в Світі не зрозуміло, навіщо Україна намагається відділитися від Російської Федерації, коли мова в обох державах російська?

  6. Згорнути в інших державах вивчення української мови. Готуючи дипломатів для України, скажімо, Польща, чи Японія, витрачають на то кошти, зокрема і на вивчення української мови. Ті дипломати приїздять до України і не розуміють мову наших політиків, оскільки ті розмовляють російською. Робляться висновки. Тому програми з вивчення української мови, скажімо, в Польщі стали різко згортатися. Водночас вивчення російської стало ширитися. Тому ляхи стали жертвами московської пропаганди. А винні в тому українські російськомовні політики.

  7. Почуватися окупанту, в Україні, комфортно, як вдома.

  8. Вихованню сепаратистів з власних дітей. Бо путінська пропаганда в рази ефективніше діє на тих, в кого батьківською мовою є російська.

  9. Окупантам знищувати українців. Найбільше втрат несуть якраз російськомовні регіони.

  10. ...

9

Коментарі

113.08.17, 13:56

Привіт!Ось читаю я ці пункти,наче все вірно.Тільки такими аргументами справі не допоможеш.Це мені нагадує заклики кпрс до 1 травня.Всі їх вітали,але ніхто їх не виконував.Наскоками та примусом питання не вирішити.Треба поступово,без зайвого галасу та пропаганди розширювати україномовне середовище,витісняючи російську з етеру,смі,книговидавництва,тощо.Тільки добровільно,без примусу можна полюбити українську мову,відчути її душу та відмовитись від звичної російської.Це я переконався на власному досвіді.

    214.08.17, 10:57

    вот 100% про уасю
    http://narod.i.ua/user/9134552/

      318.08.17, 20:29

      ТАК ось же І ДАВАЙТЕ спІлкуватися УКРАЇНСЬКОЮ. І без жодного російського словечка.

        428.08.17, 07:06Відповідь на 3 від Nikolka


        На жаль це не можливо! До цього треба йти, дойти не можна
        Справа в тому, що українська нація жива і надто велика, аби узгодити яке слово українське, яке російське, яке польське і т.і.. В нас лише великих діалектів три.
        Тобто, навіть коли вороженьки згинуть на сонці, чи від часнику, боротися є з чим на віки, бо життя, то боротьба

          528.08.17, 07:07Відповідь на 1 від Davigadoff

          Історичний досвід показує, що метод пряника і копняка діє краще, ніж сухі переконання

            628.08.17, 16:15Відповідь на 5 від Білотур

            Історичний досвід показує, що метод пряника і копняка діє краще, ніж сухі переконання
            Друже,ти сам собі заперечуєш.Твоя замітка,якраз і є тим сухим переконанням.Текст,що ти виклав не пряник і не копняк,це перелік наслідків та загроз від вживання російської.Той хто його прочитає,навряд чи відразу захоче говорити українською.Я ж пропоную інше.Прочитай мій попередній пост уважніше.