хочу сюди!
 

Vitalina

34 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 28-35 років

Ярош прокоментував ліквідацію «Лісника»


Олена Ярмолюк 11 грудня 2015, 18:03
 
Ярош прокоментував ліквідацію «Лісника»

Лідер народно-визвольного руху «Правий Сектор» Дмитро Ярош прокоментував ліквідацію спецслужбами колишнього члена ДУК ПС Олега Мужчиля (позивний «Лісник»). За словами Яроша, Мужчиль, перебуваючи в організації, не справлявся з покладеними на нього завданнями і завжди проявляв непокору по відношенню до керівництва руху. 

Про своє ставлення до «Лісника» Ярош розповів в блозі на офіційному сайті організації, новину передає «Преса України».

Ярош заявив, що не знає, чи належав загиблий до російських спецслужб, тому чекає звіту слідства в ЗМІ по цій резонансній справі. Він вважає, що хвилювання з приводу вбивства «Лісника» з'явилися через критично низький рівень довіри суспільства до чинної влади. Саме з цієї причини «будь-які спецоперації по захисту державності та протидії терористичним загрозам» сприймаються, як опір влади до права українців мати «своє Національне, Соборна Держава». У теж час Ярош поділився своїми враженнями щодо загиблого. 

«Олегу Мужчилю не довіряв ніколи – на те були свої причини. З ним на війні зіткнувся один раз. Був серпень 2014року, ми тільки вийшли з-під Савур-могили, і він з'явився на базі 5-го батальйону ДУК ПС. Сказав, що має бажання приєднатися до нашої фронтовий діяльності. Мене це зацікавило, тому що він був місцевий і люди зі знаннями місцевості були дуже потрібні. Як раз прийшла розвідувальна інформація, що в районі Оленівки катаються російські «Тигри». Відповідно, було прийнято рішення відправити у цей район нашу ДРГ для влаштування засідки на російських окупантів. Почалася робота: група вийшла, Олег пішов у головному дозорі і десь загубився... Завдання виконано не було», - пише Ярош.

Трохи пізніше «Ліснику» було довірене ще одне завдання – створення відділу розвідки. Проте і з цим завданням він не зміг впоратися, в той же час він постійно вів політику дисредитации керівництва ДУКу, плів інтриги і намагався переключити увагу ПС з захисту від російської агресії на повалення чинної влади в країні. 

«Після цього, разом зі зброєю і ПНБ, які йому були виділені, він зник. Через деякий час з'явився в тилу на наших вишкільних базах і був притягнутий посадовими особами ДУКу до створення відділу розвідки. Успіхів на цьому терені не було... Але спостерігав інше: непереборне бажання перевести ДУК ПС з боротьби з зовнішнім ворогом (для чого Корпус і створювався) на терористично-диверсійну діяльність проти існуючої влади, тобто знищити унікальне добровольче загальнонаціональне явище. Крім того, після поранення, лежачи в лікарні, я почав відстежувати цілеспрямовану роботу, яку він вів з дискредитації керівництва ПС, сіянню розбрату, плетенні інтриг і тому подібне», - розповів Провідник. 

Ярош зазначає, що на тлі загальної бездіяльності влади деякі можуть зараз видавати «Лісника» за «безкомпромісного борця» і «революціонера», однак його дії завжди говорили про зворотне. 

15

Коментарі

111.12.15, 21:18

О! Нарешті! Сьогодні ще не був на фейсі, цього не бачив. А це дуже цінна інфа.
Спочатку я порадів за СБУ - вибохові пристрої і т. ін наклалися на моє очікування того, що московія почне застосовувати пртоти нас теракти. Потім, почувши про Лісника, почав сумніватися... Аби він не чинив збройного опору - сумнівався б дуже сильно. А тепер, нарешті, все нібито стає на свої місця.
Розішлю.

    211.12.15, 21:24

    Я понимаю, что уже ничего не понимаю.... Просто перелистну эту страничку нашей истории, что бы окончательно крыша не поехала..

      311.12.15, 22:00

      Я тоже ничего не понимаю. Хотя Ярошу еще верю

        411.12.15, 22:32

        можливо і так

          511.12.15, 22:36

          Что тут непонятного? Во 2 мировой Берия создал отряды "ястребков", которые одевшись под уповцев убивали и терроризировали местных. Так и с этим Лесником. Кацапстан своих казачков засылает во все патриотические структуры, чтобы дискредитировать их. А Ярош...ему единственному можно верить до конца. Хотя, "не сотвори кумира"...

            611.12.15, 22:53Відповідь на 3 від olginsad

            Я тоже ничего не понимаю. Хотя Ярошу еще верюя вже не знаю, кому і чому вірити

              711.12.15, 23:43

              Читала сьогодні схожу точку зору однієї жінки із ДУКа. Нелицеприятная( рус.) характеристика цього
              " Лісника". Повернуся в Черкаси, знайду ссилку - скину.

                811.12.15, 23:47Відповідь на 5 від Amiran

                Аналогично

                  912.12.15, 09:41

                  Читав трохи цього Лісника, він там сильно виступав проти переходу членів ПС на службк в СБУ, казав, що ПС повинен боротись з СБУ ... Таке питання : спецслужба потрібна державі ?
                  Чим більше нармальних працівників, патріотів, буде в ній, тим краще ... І чого він з вибухівкою в Київ прийшов ? А не до Захарченка ?

                    1012.12.15, 12:39

                    Ярош трохи пролив світла.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна