"Пенсионеры, которых около 7,5 млн. человек - будут получать минимальную пенсию в размере 1074 грн. Лица с ограниченными возможностями получат дополнительно 100-200 грн", - сообщил премьер.
давайте лохам любые обещания, любые гарантиии,
идите на любые уступки!
а вешать.... вешать их мы будем потом!
\борис филатов, зам. коломойского\ні, але хочу спробувати написати президенту петіцію з цим питанням , хай виявить винного в недотримані слова посадовій особі, мож допоможеш її сформулювати?
идите на любые уступки!
\борис филатов, зам. коломойского\дійсно, роботи мало, так мож вільний час на суди витрачу, заробіток очевидний.
идите на любые уступки!
\борис филатов, зам. коломойского\ні, але хочу спробувати написати президенту петіцію з цим питанням , хай виявить винного в недотримані слова посадовій особі, мож допоможеш її сформулювати?Я ж НЕ ЮРИСТ...- тут треба ГРАМОТНО \з юридичної точки\ до всього підійти!
идите на любые уступки!
\борис филатов, зам. коломойского\ні, але хочу спробувати написати президенту петіцію з цим питанням , хай виявить винного в недотримані слова посадовій особі, мож допоможеш її сформулювати?Я ж НЕ ЮРИСТ...- тут треба ГРАМОТНО \з юридичної точки\ до всього підійти!хто тут юрист?
можно было назвать трепло, брехло, если бы оно рассказывало такие сказки своей жене..а на уровне председателя правительства страны тут нужны более жесткие слова
можно было назвать трепло, брехло, если бы оно рассказывало такие сказки своей жене..а на уровне председателя правительства страны тут нужны более жесткие словаком 2, треба правильно скласти петицію, щоб потім притягти до відповідальності через суд, я готов ризикнути, є знайомі юристи?
можно было назвать трепло, брехло, если бы оно рассказывало такие сказки своей жене..а на уровне председателя правительства страны тут нужны более жесткие словаПулю в лоб...пора!
Комментарии
Богдан Ляшко
115.10.15, 21:40
який ти наївний = і досі жидам віриш!

идите на любые уступки!
\борис филатов, зам. коломойского\
Shnec
215.10.15, 21:47Ответ на 1 от Богдан Ляшко
ні, але хочу спробувати написати президенту петіцію з цим питанням , хай виявить винного в недотримані слова посадовій особі, мож допоможеш її сформулювати?
Shnec
315.10.15, 21:52Ответ на 1 от Богдан Ляшко
дійсно, роботи мало, так мож вільний час на суди витрачу, заробіток очевидний.
lyo Dnepr
415.10.15, 22:23
Shnec
515.10.15, 22:35Ответ на 4 от lyo Dnepr

невже не один не бачу????Богдан Ляшко
616.10.15, 00:59Ответ на 2 от Shnec

Я ж НЕ ЮРИСТ...- тут треба ГРАМОТНО \з юридичної точки\ до всього підійти!Shnec
716.10.15, 06:38Ответ на 6 от Богдан Ляшко

хто тут юрист?fontain
816.10.15, 20:05
Shnec
916.10.15, 20:41Ответ на 8 от fontain
ком 2, треба правильно скласти петицію, щоб потім притягти до відповідальності через суд, я готов ризикнути, є знайомі юристи?
аноним
1017.10.15, 00:40Ответ на 8 от fontain
Пулю в лоб...пора!