хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Скора бля на бал

А в Домбабве - бал. Місцеві навчальні заклади дали вовчий квиток у доросле життя ще одному виводку школігофренів. З приводу цієї радісної події (а ще, щоб підняти рівень реалізації стікломоя) імператори президії лугандонії вирішили організувати випускникам культпрограму. Ну а шо? Замість того, щоб нюхати ацетон з клеєм по підвалам, краще хай помахають аквафрешними ганчірками на радість пуйлу і нтв. І діткам є чим зайнятись, і фюреру приємно. 
Зрозуміло, що організація такого важливого заходу - це вам не хрін собачий. Потрібно поширити інформацію, зігнати стадо, надрукувати афіші, врешті-решт. Довелось переобладнувати місцевий бумажний комбінат, який з недавніх пір виконував роль монетного двора, друкуючи лугандонські тугрики. Враховуючи, що перед цим він займався випуском туалетного паперу - хід логічний. Проте випустити на ньому афішу -  завдання нетривіальне. Але нема нічого неможливого для геніального народу домбабве! І ось, після двох днів освоєння виділеної на роботу каністри стікломоя і 15 хвилин пошуку в інтернеті концепт був представлений.


За словами головного дизайнера, на створення афіші його надихнув образ простого бурятск... тобто данєцкого тракторіста і не менш простої луганскої шлю... тобто  доярки. І тут в експертної казацкої комісії виникли сумніви... звідки у простого данєцкого траткторіста гроші на галстук. Ретельна перевірка виявила, що під личиною простого лугандонськго роботяги сховався не хто інший, як сам Зак Ефрон - підлий піндос, а не гордий даунбасець. Доярка також не внушала довєрія. Принаймні в лугандоніїї її ніхто рашніше не зустрічав. Народ би цих фашистських натяків не оцінив. Дизайнера, царство йому небесне, відправили у відставку. А кращі фотошопери і пеінтоводи домбабве в оперативному режимі відредагували афішу відповідно до реалій.

І народ потянувся!
З тремтячими від гордості голосом і від стікломою руками очільники даунбасії заявили, що цьогоріч край януковоща розродився аж на 400 медалістів. З них 300 - за минулорічне взятіє Metro, 98 - отримали колекційні срібні монети з сейфу колись філіала НБУ. Ще дві медалі отримали почесні революціоньори лугандонії: моторола - за методику трансплантації лобкового волосся  собі на обличчя та пашка губарєв - за формування позитивного образу особи з синдромом Дауна (посмертно). 
Усім випускникам вручили атестат зрілості, а хлопчикам ще й автомат безшумної стрільби АС "Вал". Дівчаткам дали безкоштовну путівку в місцевий спа-баню-салон, де їх очікує іще одна атестація зрілості по системі донских казаків і відразу ж підготовка до майбутньої древньої професії. Як заявили очільники домбабве, не залишаться без роботи і хлопчики. Усі вони вже отримали запрошення від місцевого бидло-пту на проходження навчання по спеціальності рекет (технологія сємок і пивасіка) та агроном (удобрення українських чорноземів). Проте навчання - навчанням, а здоров'я нації - перш за все. Тому перед цим усі вони ще пройдуть ексклюзивний 3-місячний оздоровчий курс в місцевих шахтах. Соляних і не дуже.
Що ж, як то кажуть, в добрий путь!
14

Коментарі

114.06.15, 06:20

    214.06.15, 06:56

      314.06.15, 10:37

        415.06.15, 00:59

          515.06.15, 06:27