хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Ярош про результати Мінських переговорів

Лідер «Правого сектору» та народний депутат України від Дніпропетровщини прокоментував домовленості, до яких прийшла «нормандська четвірка» вчора після 14-годинних переговорів.

Про це Ярош пише на своїй сторінці в соцмережі.

«Багато зараз просять прокоментувати нові "мінські домовленості" Президента Порошенко... З цього приводу скажу кілька слів. 1. З РФ і Путіним будь-які домовленості неможливі. ВОНИ їх ніколи не будуть дотримуватися.

 2. Президент України робить все, що може на міжнародній арені крики про капітуляцію тут зайві... Я б радив Петру Олексійовичу все ж спробувати включити до переговорів США і Великобританію. У цих держав, на відміну від Франції та Німеччини, існує послідовна антикремлівських політика... 

3. На фронті спостерігається подальша активізація бойових дій, захід нових російсько-терористичних угруповань, отже, говорити про "припинення вогню" без нанесення військового поразки основним силам противника не доводиться.

 4. Дебальцевська дуга. На мою думку, наші війська повинні припинити порочну практику тримати будь-яку ціну якісь визначені політиками території. У сучасній війні необхідний постійний маневр силами і засобами. Без нього завдати поразки ворогові неможливо. Скувавши під Дебальцеве великі сили противника, необхідно нанести удари резервами на інших напрямках. Також, потрібно було вже давно підготувати скорочення лінії фронту і, в разі загрози повного оточення, відвід наших військ на лінію Світлодарськ-Луганське-Миронівський. Чому там не був підготовлений укріпрайон за кілька місяців відносного затишшя - незрозуміло.

Схоже, що Генштаб не зробив належних висновків з поразки під Иловайском...
 Ми позитивно оцінюємо дії полку "Азов" на Новоазовському напрямку і вважаємо, що вони повинні бути максимально підтримані командуванням АТО.

 5. Український добровольчий корпус "Правий сектор" продовжує розгортання своїх бойових і резервних частин і підрозділів, навчання та матеріально-технічне забезпечення особового складу координує свою бойову діяльність з командуванням АТО, бригадами ВСУ, добровільними батальйонами МО і МВС. Крім того, ми активно включилися в процес створення оперативного штабу українського добровольчого руху. 

6. ПС вважає, що будь-які домовленості з проросійськими терористами не мають ніякої юридичної сили, суперечать існуючій Конституції України, а, отже, їх виконання не є обов'язковим для громадян. Тому, у разі якщо ВСУ отримають наказ на відведення важкої техніки і артилерії та невідкриття вогню, ДУК ПС залишає за собою право продовжити активні бойові дії згідно з власними оперативними планами, до повного визволення українських земель від російської окупації. 

7. Про "легалізацію" ДУК ПС. Захист державної незалежності та територіальної цілісності України є обов'язком кожного її громадянина. Саме з цією благородною метою ми об'єдналися в український Добровольчий корпус. Воюючи з квітня минулого року підрозділи Корпусу, вже отримали визнання українського народу, суспільну легітимізацію та авторитет на фронті серед бойових побратимів ЗСУ та МВС. Зараз ми ведемо переговори з державними чинниками щодо можливого "узаконення" своєї діяльності. Крім того, ми вносимо на розгляд Верховної Ради кілька законопроектів про статус ДУК та соціального захисту добровольців і їх сімей. Це справа не одного дня... 

8. У пункті 10-му чергових "мінських домовленостей" мова йде про "роззброєння незаконних формувань". Ми сподіваємося, що представники Президента України, працюючи над цими матеріалами, не мали на увазі ДУК ПС та інші "нестатусные" українські підрозділи. Тому, будь-які спроби так званого роззброєння українських патріотів будуть дестабілізувати ситуацію всередині держави і грати на руку Путіну і державі-агресору - Росії. Крім того, всі такі спроби будуть приречені на поразку, так як бійці добровольчих формувань здатні захистити своє право на оборону держави і народу в будь-який спосіб, всіма доцільними методами і засобами. 

9. "Правий сектор" закликає український народ, всі гілки влади, ВСУ, всі добровольчі формування об'єднатися в боротьбі за державність української нації, проти агресії одвічного ворога України - кремлівської імперії. Тільки разом - переможемо!

 Смерть російсько-терористичним окупантам! 

Слава Україні! 

Провідник Військово-політичного руху "Правий сектор" Дмитро Ярош»

22

Коментарі

113.02.15, 17:53

Підтримую! І взагалі, Яроша - у президенти!

    213.02.15, 18:00Відповідь на 1 від Танк_

      313.02.15, 18:06Відповідь на 2 від претендент

      На фейсі таке співтовариство є, я там.

        413.02.15, 18:23Відповідь на 3 від Танк_

        Адресу дай...

          513.02.15, 18:24Відповідь на 4 від претендент

          https://www.facebook.com/groups/jarosch/

            613.02.15, 19:30

            это не переговоры ,а издевательство....
            гибридная война .гибридные переговоры..

              713.02.15, 19:34

              може це він і є - лідер нової України? як нам його не вистачає...

                813.02.15, 19:59Відповідь на 7 від Анна-Марія

                може це він і є - лідер нової України? як нам його не вистачає...я просто хочу заметить .что он нас ни разу не предал,ни на майдане ни на войне

                  913.02.15, 20:07Відповідь на 8 від Tatosha

                  може це він і є - лідер нової України? як нам його не вистачає...я просто хочу заметить .что он нас ни разу не предал,ни на майдане ни на войнеми так довго жили без духовного лідера-політика, державника. Інтелігенти типу Винниченка - це не те, зовсім не те для незалежності

                    1013.02.15, 21:15

                    ДУК ПС залишає за собою право продовжити активні бойові дії згідно з власними оперативними планами, до повного визволення українських земель від російської окупації.
                    Хочуть підставити Україну?

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна