хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Наша пісня гарна нова

Кажуть, історія розвивається по спіралі. Мушу погодитись, є в цьому доля істини. От взяти, хоча б, історію ватних пропагандонів. Починалося все вельми прозаїчно і аж відверто банально. Хто-то де-то притєсніл вяликого і магучєго на сході України. Як то було - історія вже й не пригадає. Чи то хтось осмілився обізвати сакральну "кружку" бендерівським "кухликом". Чи то десь в домбабве кашлянули зі львівським акцентом. Особливо упороті поцріоти, захлинаючись піною, розповідатимуть про відміну мовного закону (редакції підрахуйкалєтніка), лаконічно замовчуючи, як всі билися в агонії 23 роки до цього, поки закон не був прийнятий. 

Як то все сталось - неважливо. Важливо, що з іскри і двох річних бюджетів України, що поїхали в бік Ростова, розгорілася революція! Русскіх нужна спасать! І залунали традиційні патріотичні та високоінтелектуальні  гасла накшталт "ФАШИЗМ НІПРАЙДЬОТ!!11", "ПУДЄНГВВІДІВАЙСКА!!11", "ЗАРУСЬУСРУСЬ!1" та багато інших. Із пєпла ядєрной войны восстал кісэльов. 


"Хунта", "каратєлі", "рєптілоїди" та "правий сектор" стали традиційними героями ватних інформаційних випусків. Не обділені були увагою і молодші суспільні групи. Для ватніків розміром XXS  і менше в народній програмі "спакойнай ночі, малиші" ворона з тіткою проводжали собаку в армію. Результат вельми очікуваний...

Традиційний випуск новин кремлядських рупорів зводився до простого: "Фашизм. Фашизм повсюду. Фашистські фашисти фашистськими методами посягають на духовні скрєпи". Як завжди, логіка не ризикнула поткнутися на територію кацапстана. Власне, як і тлумачний словник. Інакше довелось би сказати, що фашизм - це авторитарна імперіалістична ідеологія, характерними ознаками якої є сильний культ особи, мілітаризм, тоталітаризм, імперіалізм та ідея постійної війни й панування. Кісєльов би може і озвучив, але трактування терміну підозріло нагадувало програму національної реформи «План Пудінга», тому вирішено було не колихати народні маси. Для ще більшої гарантії були знижені ціни на горілку. Народ від такого розкладу все ж заколихався, але якось по-доброму, по-сакральному. Проте дехто на ногах все ж не встояв.

Тим часом, факти прітєснєній ставали все більш достовірнішими. Аргументом достовірності було невпинне зростання використання терміну "хунта" у лексиконі кісєльова. З'явилися перші фотодокази.


Коли у реченні з трьох слів два стало припадати на "хунту" - критичної маси було досягнуто. Дамбас зрозумів, що так жіть нельзя, пішов у найближчий супермаркет, де купив стрілецьку зброю, бтр, танки, гради, роїське військове обмундирування (форму сил НАТО якраз не завезли, довелося імпровізувати) і ще кіло сільодки на здачу. Негайно було оголошено про взяття Києва післязавтра. Але для перестраховки генштаб ополчєчєнія розробив план поетапного захоплення Донецького аеропорту терміном на 10 років. Кісєльов недовго думав і обізвав усе це новоросією, призначивши злоякісному новоутворенню ще й ШТОпаного імпиратора.


Світова спільнота психіатрів вдячно пообіцяла назвати в честь засновників синдром, який у них (засновників, не психіатрів) в майбутному виявлять під час примусового лікування. Десь у цей же період в студію до кісєльова потрапила одна чудова партія. Партія гашишу із Афганістана. І робота закипіла! 


Наступного дня в прямому ефірі правий сектор розіп’яв руського православного младєнца на фосфорній бомбі. Навколо виклали трупами снігурів свастику. Вєтєрану прострелили ноги, але гвалтувати погидували, бо був без епілепсії, того просто привязали до танка, щоб почекати поки він завагітніє. Усі подробиці спецкору розповіла корова зі сльозами на очах, яку хунтівці змушували кричати "Слава Україні!"

Корова зачепила за живе. Не дивно, що на фоні таких звірств на деякий час було несправедливо забуто про притєснєнія русскоязичного насєлєнія. Але, ніщо не вічне в студії кісєльова. Посилка з Афганістану розтанула в поривах творчого натхнення. Настала криза жанру. В апатії пропагандони бездумно вглядалися у далечінь з пустим виразом обличчя. Одному з них навіть вдалося розгледіти на відстані 10 км. літак з українськими розпізнавальними знаками. 


Інший же стверджував, що пілот у кабіні мав вуса, оселедець та візитку Яроша.

 Тим часом, Кувейт вирішив все ж показати почесному звиздонавту при Раді безпеки ООН «кто оні такіє і какіх путєй будут». З невідомих причин ціна на нафту при цьому впала в три рази. Інвестором року став монгольський гастарбайтер, який обміняв на вокзалі рублі на тугрики, коли їхав з мацквабада в Улан-Батор.

З наради кісєльов повернувся дуже сумним. На питання «Што, орал?..» лаконічно відповів «Хуже, анал…».  Ультиматум звучав чітко «Нужни ідєї». Ціна на горілку відпала зразу – знизити її ще більше означало перейти ту примарну межу, коли гроші ще є, а смертельна інтоксикація от-от настане. Виходу не було. Наступна передача з Афганістану намічалась тільки на лютий. Так довго чекати не можна було. Повернулись до вже перевіреної класики. І от шпальти газет замайоріли заголовками «СКР порушив справу за геноцид російськомовних громадян в Україні». Так-так… Саме так.


Хоча, може й справді вони знають щось, чого не знаємо ми?.. Ні, не рецепт стікломоя. Про геноцид. Адже хто-хто, а ватніки в геноциді тямлять. Що в Грозному, що під час депортації кримських татар , що в 30-хх… Хто ж як не вони найкраще розуміється на організації цього захоплюючого масового дійства? Вони і в домбавбве могли б організувати. Та раз плюнути! От тільки їх там нема. Інфа – 146%. От і сиди тепер думай, хто ж то міг бути?.. Не інакше, як правий сектор!

 

14

Коментарі