До речі, якого віку продавчині, як вони виглядають і скільки заробляють - абсолютно не її справа. І вони цілком мають право наглядати, щоб якесь дурне бидло не попсувало дорогі речі, при найменшій підозрі, незалежно, справедлива ця підозра чи ні.
Впевнена, що магазин не втратив нічого ні в плані заробітку ні в плані спілкування.
Того, хто припхався в чужу країну і у чужий бутік з распальцовкой. На росії погано зовсім стало, воно переселилось в Чехію і воняє вже тама... так то російській блогер? не український? ясно тепер
Того, хто припхався в чужу країну і у чужий бутік з распальцовкой. На росії погано зовсім стало, воно переселилось в Чехію і воняє вже тампросто усюди всіляких людей вистачає. але на раші дурнів переважає
До речі, якого віку продавчині, як вони виглядають і скільки заробляють - абсолютно не її справа. І вони цілком мають право наглядати, щоб якесь дурне бидло не попсувало дорогі речі, при найменшій підозрі, незалежно, справедлива ця підозра чи ні.
Впевнена, що магазин не втратив нічого ні в плані заробітку ні в плані спілкування.якщо річ дорога і не дай Боже вкрадуть і відраховують це від зарплатні продавця, я б теж ходила як цербер.
у.... 18 років якось працювала у секондхенді, там я не переймалася через речі. ніякої охорони при виході не було. Зараз навіть на секондах спостерігають дууууууже добре. Що казати за брендові речі...
Так, це їх право спостерігать, а ти ходи собі. Але тут ще наратив - я в Європах, кадри з дорогих бутиків, спостерігайте мої підписники, але "Ноги моей не будет, недостойны меня". Та кому ти нафіг здалась. Комплекси понаїхавшої з Мухосранська очевидні. Вони всі такі.
Так, це їх право спостерігать, а ти ходи собі. Але тут ще наратив - я в Європах, кадри з дорогих бутиків, спостерігайте мої підписники, але "Ноги моей не будет, недостойны меня". Та кому ти нафіг здалась. Комплекси понаїхавшої з Мухосранська очевидні. Вони всі такі.ти права... вони такі
У мене на роботі дві старі 70 і 80 років, обидві дочки рускіх воєнних, котрі освобождали нас раніше. Звичайно рускіє воєнниє старались осісти тут і свій безцінний генофонд тут залишить, не в Мухосранськ же вертаться. То вони таке несуть...Я вмикаю з ними режим, який я називаю "Рєчка двіжется і нє двіжєтся, пєсня слишится і нє слишится", тобто тупо пропускала мимо вух, іноді дивилась а ля "Що ти несеш!". То і нема вже цих розмов при мені, між собою вони, на своїй волнє.
Коментарі
backslash
14.06.23, 22:52
Подивилась.
Тільки кого ти там засуджуєш? Блогерку чи продавчинь?
Inna_19
24.06.23, 23:03Відповідь на 1 від backslash
Того, хто припхався в чужу країну і у чужий бутік з распальцовкой. На росії погано зовсім стало, воно переселилось в Чехію і воняє вже там
Inna_19
34.06.23, 23:09Відповідь на 1 від backslash
Впевнена, що магазин не втратив нічого ні в плані заробітку ні в плані спілкування.
backslash
45.06.23, 11:46Відповідь на 2 від Inna_19

а... так то російській блогер? не український? ясно теперbackslash
55.06.23, 11:47Відповідь на 2 від Inna_19

просто усюди всіляких людей вистачає. але на раші дурнів переважаєbackslash
65.06.23, 11:50Відповідь на 3 від Inna_19
якщо річ дорога і не дай Боже вкрадуть і відраховують це від зарплатні продавця, я б теж ходила як цербер.у.... 18 років якось працювала у секондхенді, там я не переймалася через речі. ніякої охорони при виході не було. Зараз навіть на секондах спостерігають дууууууже добре. Що казати за брендові речі...
Inna_19
75.06.23, 11:56Відповідь на 6 від backslash
Та по акценту чутно, що з рашки.
Так, це їх право спостерігать, а ти ходи собі. Але тут ще наратив - я в Європах, кадри з дорогих бутиків, спостерігайте мої підписники, але "Ноги моей не будет, недостойны меня". Та кому ти нафіг здалась. Комплекси понаїхавшої з Мухосранська очевидні. Вони всі такі.
backslash
85.06.23, 12:05Відповідь на 7 від Inna_19

ти права... вони такіInna_19
95.06.23, 12:24Відповідь на 8 від backslash
У мене на роботі дві старі 70 і 80 років, обидві дочки рускіх воєнних, котрі освобождали нас раніше. Звичайно рускіє воєнниє старались осісти тут і свій безцінний генофонд тут залишить, не в Мухосранськ же вертаться. То вони таке несуть...Я вмикаю з ними режим, який я називаю "Рєчка двіжется і нє двіжєтся, пєсня слишится і нє слишится", тобто тупо пропускала мимо вух, іноді дивилась а ля "Що ти несеш!". То і нема вже цих розмов при мені, між собою вони, на своїй волнє.
На цю тему гарна замітка https://blog.i.ua/user/5614329/2397654/
Просто це відео цікаво тим, що ситуація побутова. І як людина взагалі міркує, що в неї в голові...
backslash
105.06.23, 22:56Відповідь на 9 від Inna_19