хочу сюди!

Татьяна

54 роки, діва, познайомиться з хлопцем у віці 35-45 років

Дурне попхалося в турне...

Або "І за что нас так не любят". Звичайний узкій канал рукоділля, на котрий я навіть була підписана грішним ділом.

3

Коментарі

14.06.23, 22:52

Подивилась.
Тільки кого ти там засуджуєш? Блогерку чи продавчинь?

24.06.23, 23:03Відповідь на 1 від backslash

Того, хто припхався в чужу країну і у чужий бутік з распальцовкой. На росії погано зовсім стало, воно переселилось в Чехію і воняє вже там

34.06.23, 23:09Відповідь на 1 від backslash

До речі, якого віку продавчині, як вони виглядають і скільки заробляють - абсолютно не її справа. І вони цілком мають право наглядати, щоб якесь дурне бидло не попсувало дорогі речі, при найменшій підозрі, незалежно, справедлива ця підозра чи ні.
      Впевнена, що магазин не втратив нічого ні в плані заробітку ні в плані спілкування.

45.06.23, 11:46Відповідь на 2 від Inna_19

Того, хто припхався в чужу країну і у чужий бутік з распальцовкой. На росії погано зовсім стало, воно переселилось в Чехію і воняє вже тама... так то російській блогер? не український? ясно тепер

55.06.23, 11:47Відповідь на 2 від Inna_19

Того, хто припхався в чужу країну і у чужий бутік з распальцовкой. На росії погано зовсім стало, воно переселилось в Чехію і воняє вже тампросто усюди всіляких людей вистачає. але на раші дурнів переважає

65.06.23, 11:50Відповідь на 3 від Inna_19

До речі, якого віку продавчині, як вони виглядають і скільки заробляють - абсолютно не її справа. І вони цілком мають право наглядати, щоб якесь дурне бидло не попсувало дорогі речі, при найменшій підозрі, незалежно, справедлива ця підозра чи ні.
            Впевнена, що магазин не втратив нічого ні в плані заробітку ні в плані спілкування.
            якщо річ дорога і не дай Боже вкрадуть і відраховують це від зарплатні продавця, я б теж ходила як цербер.
            у.... 18 років якось працювала у секондхенді, там я не переймалася через речі. ніякої охорони при виході не було. Зараз навіть на секондах спостерігають дууууууже добре. Що казати за брендові речі...

75.06.23, 11:56Відповідь на 6 від backslash

Та по акценту чутно, що з рашки.

Так, це їх право спостерігать, а ти ходи собі. Але тут ще наратив - я в Європах, кадри з дорогих бутиків, спостерігайте мої підписники, але "Ноги моей не будет, недостойны меня". Та кому ти нафіг здалась. Комплекси понаїхавшої з Мухосранська очевидні. Вони всі такі.

85.06.23, 12:05Відповідь на 7 від Inna_19

Та по акценту чутно, що з рашки.

Так, це їх право спостерігать, а ти ходи собі. Але тут ще наратив - я в Європах, кадри з дорогих бутиків, спостерігайте мої підписники, але "Ноги моей не будет, недостойны меня". Та кому ти нафіг здалась. Комплекси понаїхавшої з Мухосранська очевидні. Вони всі такі.
                ти права... вони такі

95.06.23, 12:24Відповідь на 8 від backslash

У мене на роботі дві старі 70 і 80 років, обидві дочки рускіх воєнних, котрі освобождали нас раніше. Звичайно рускіє воєнниє старались осісти тут і свій безцінний генофонд тут залишить, не в Мухосранськ же вертаться. То вони таке несуть...Я вмикаю з ними режим, який я називаю "Рєчка двіжется і нє двіжєтся, пєсня слишится і нє слишится", тобто тупо пропускала мимо вух, іноді дивилась а ля "Що ти несеш!". То і нема вже цих розмов при мені, між собою вони, на своїй волнє.

На цю тему гарна замітка https://blog.i.ua/user/5614329/2397654/

Просто це відео цікаво тим, що ситуація побутова. І як людина взагалі міркує, що в неї в голові...

105.06.23, 22:56Відповідь на 9 від Inna_19

Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна