Про співтовариство

Все що пов"язано з фактами працівілізацій
Вид:
короткий
повний

Піраміди, Єгипет і тд

Війна Богів.

  • 31.01.24, 21:18

      Нефіліми знищили самі себе ? Чи це була війна з Богами ?      


Шлях до Бога 3.

  • 29.01.24, 16:29

     Якщо Ви додивились другу частину , то можете зробити висновок про те, що основним богом є Ель, першорідними йому є Салім та Шахар, а ще під ними 70 богів, вони ж сини божі, вони ж ангели, які були розподілені між народами по всій Землі, і які ж навчали людство, будували міста, розвивали цивілізацію, і що вони були не духовними сутностями, а цілком матеріальними та антропоморфними. Крім того під цими богами були ще тисячі ангелів ( богів ) помічників, бо для створення умов на Землі для заселення людством потрібні були потужні інженерні ресурси. Але маєм цікавий факт переродження Саліма в Яхве з антропоморфного бога в духовну сутність, і це зроблено було не випадково, скоріш за все причиною було бажання сховати в історії позорну війну між кланами богів за панування над планетою. Будували всі, а от правити хотіли по різному, що і переросло в ядерну війну, наслідки якої знаходять тепер ( Мохенджо-Даро )
  На сьогодні маєм три напрямки дослідження минулого: теологічний, антропогенез та археологію.


   Як вам нефіліми ? ) по теорії Блаватської та Мулдашева, а може це і були ті боги що побудували піраміди в Гізі ?, бо сучасному людству такі будови поки що не під силу, і для чого ?
   Те що піраміди повторюють положення зірок сузір"я Оріона вже не секрет, і те, що в царській кімнаті однієї з пірамід на стінах зображений зоряний календар положення зірок сузір"їв Оріона, Сиріуса і Плеяди 2450 років до нашої ери теж. Оскільки в той час не було телескопів, то, ймовірно, стародавні єгиптяни  ( а чи єгиптяни ? ) знали про зірки більше, ніж ми можемо собі уявити. Встановлення точних часових рамок і зв’язків між космічними об’єктами свідчить про глибокі знання астрономії. Вважають, що в піраміді закладені координати Сиріуса, що дозволяє стверджувати, що координати вказують на джерело прибуття інопланетних гостей. 
   В якомусь джерелі читав, шо в центрі Сахари знаходиться храм на стіні якого зображене сузір"я Оріона і текстом на поки що нерозшифрованій мові. Місцеві монахи охороняють цей храм вже на протязі тисячолітть, бо це їх місія. Крім того деякі племена бушменів Африки стверджують, що їхні пращури прилетіли з Сиріуса. Напевно це не випадково. А от єгиптяни на стелі Храму Есни, збудованого близько 2200 років тому, зобразили фреску Оріон, Сіріус і Анукіс катаються на човнах, а Нут, богиня неба, ковтає вечірнє сонце над ними.



   На зображенні Оріон є однойменним сузір’ям, а Сотіс представляє Сиріус, зірку, яка була невидима на нічному небі Стародавнього Єгипту протягом 70 днів на рік, перш ніж знову стати видимою на сході, в цей день відзначається давньоєгипетський Новий рік. От і всі пізнання, але це явне нагадування та знак.
   Добре, допустим Ель прилетів з Сиріуса - це 8,6 св. років . Допустим *колісниця* його з чотирма *серафимами* техногенного походження, і явно по опису це міжзоряний корабель, і навіть якщо він летів з швидкістю 0,01 шв. світла = 3000 км/сек, то для цього йому потрібно було б 860 років. І ще одне спостереження - для того щоб починати з нашою планетою щось робити, треба летіти намірено, тобто це не перша і остання подорож в один кінець.
Тоді виникає питання - хто б міг летіти ?
  Ще одна цікава деталь бог Шахар, пустеля Сахара - це сьогодні вона так називається. Сахара - це і є царство Шахара, колись було квітучим раєм на Землі, до потопу. В роликах в інтернеті знайдете ще, що Сатан  це посада прокурора на Божому суді, а диявол як культ антихриста вигадали тамплієри - воїни господа підтримувані папством, а потім раптово стерті з історії Ватикану. Так хто ж бреше ???


Шлях до Бога 2.

  • 28.01.24, 13:16

     Якщо Ви додивились першу частину всю, то є зміст вести логічний звязок всієї біблійної історії з закритим змістом в ній, та від необдуманого сліпого читання. Перше, що з першої частини Ви мали б усвідомити це - невипадковість такої великої кількості ангелів, існування розподілу по функціоналу та існування ієрархічних рівнів. Тобто організація умов для існування вуглецевої форми життя, та становлення людства як цивілізації з можливостями до розвитку виявилось непростою задачею. Та чи ангелами були вони ? і чи духовними створіннями ? бо інакше нефіліми стають нереальними казковими персонажами, ) але їх скелети сьогодні викопують ! )      




Шлях до Бога.

  • 27.01.24, 23:23

    Людство всю свою відому історію  шукає відповідь на питання: - Хто такий Бог ? і як Його знайти ? чи пізнати ? чи відчути та зрозуміти. Бажання виявляється настільки великим, що теологи всієї планети і всіх культур вивчають і по сьогодні з історично далекого минулого манускрипти до нашої єри та оповіді наших часів в пошуках істини.