хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Сімейний гарем. Молодша сестра.

3 Молодша сестра.

Коли я одружився, молодша сестра дружини навчалася в школі. Вона одразу почала підглядати за моїми пестощами до дружини. Одного разу я застав її за підслуховуванням коло нашої спальні. Я нормально сприйняв це, – десь же мають молоді набувати знання і досвід. За сприятливого розкладу я став залишати на щілину відчиненими двері своєї спальні.

Одного разу я попередив молодшу сестру, що поставлю для неї стілець у моїй спальні, у затінку за шафою на призначений час і залишу  двері  відчиненими. І попросив її потім вже вийти, коли почує мій кашель.

На призначений час я заздалегідь встановив настільну лампу від шафи так, щоб вона світила на ліжко і водночас нам в очі. Попросив дружину лягти голою і запропонував бурхливу ніч. Вона погодилась. Я почав з кунілінгуса. Коли відчув, що вона вже не залишить ліжко, я ввімкнув лампу і переконався що молодша сестра вже за шафою.

Я почав навчальну демонстрацію: максимально висовував язика, коли її пестив. Перевертав дружину щоб сестрі дужче було видно, а дружині ні. Змінював різні положення,  щоб більше продемонструвати спостерігачці. Більше ніж зазвичай супроводжував голосом відчуття і дії. Коли я досяг щоб дружина голосно «заспівала» і після ми вгамувались, я вимкнув лампу і покахикав. Молодша сестра вийшла зі спальні.

Через тиждень молодша сестра оголосила що вступатиме до медичного навчального закладу. А мені сказала що вважає себе моєю боржницею. Я порадив їй іще дорослішати і не поспішати – на все прийде час. А поки що я запропонував оральні пестощі для неї. Їй сподобалось, але я застеріг від привикання до виключно такого, бо потім це може стати незадоволеною потребою.

За її наполяганням я інколи роздягався перед нею. Спочатку вона вивчала чоловіче тіло візуально. Згодом стала застосовувати пальпацію і врешті оголосила що їй потрібен еякулят, який вона збере сама. Вона на диво швидко викачала із мене  потужний викид і зібрала його у свою долоню, піднесла до свого обличчя і намастила навколо очей. Повідомила що така «маска» застерігає від зморшок у зрілому віці.

Коли молодша сестра почала навчатись  у медичному навчальному закладі, вона забажала стати зі мною жінкою. Це логічно витікало з наших попередніх стосунків. І я зробив це з великою обережністю, застереженням, невимірною ласкою і рідною любов’ю.

Після того, як молодша сестра випадково «застукала» мене у ліжку зі старшою сестрою і зрозуміла що ми там робимо, вона сказала що усвідомлює єдність сімейного кола і відповідно застерігатиме його санітарну захищеність, чим внесла ясність не тільки у мою голову.

 

2

Коментарі

112.01.15, 03:20

стиль улучшился.

    212.01.15, 09:26Відповідь на 1 від Elsa von Phil

    Дякую.