хочу сюди!
 

Лилия

41 рік, скорпіон, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Сімейний гарем. Старша сестра.

2 Старша сестра.

Найстарша дочка тещі була заміжня, та вже розведена, бо чоловік надмірно випивав. Жінці бути самотній погано в любому віці, а як немає 30-ти, то зовсім недоречно. Та іще у неї намітились проблеми з якимсь жіночим захворюванням. Лікар категорично радила «завести» коханця. Були дві спроби у цьому напрямі, але не склалось. Працювала вона в жіночому колективі, що зменшувало можливість познайомитися із надійним мужчиною.

Про все це мені довірливо повідомила теща. Ми обговорили можливі варіанти вдалого знайомства. Та усі вони потребують довгого часу. Теща запитала чи міг би я прийняти участь у цих конче потрібних «медичних процедурах». Я відповів що фізично я зможу робити це не в ущерб іншим моїм партнерам. На той час дружина була майже безвідмовною для моїх  фізіологічних потреб, але сама вже не потребувала високої частоти актів. Але ж не сховаєшся, це не 2 рази на місяць, і має здійснюватись ґрунтовно і не таємно. Тому це потребує узгодження з моєю дружиною. Іще, бажано, якби моя дружина сама звернулася до мене з такою пропозицією. Ну і безумовно, має бути бажання самої старшої сестри.

Теща була задоволена моєю відповіддю. Бажання старшої сестри є, і, навіть, це її ініціатива, бо зять їй подобається. Та й з дружиною вона переговорила. Так що теща оце мене підготовляє до розмови між мною і дружиною, застерігаючи від повороту «не в те русло» через мою можливу принциповість.

Ввечері, на самоті дружина нагадала мені про гінекологічні проблеми її старшої сестри і запитала чи не проти я прийняти участь у їх вирішенні. Я відповів що оскільки вона це ініціює, то я готовий до дій з використанням кондома. З’ясувалось що це якраз зайвий засіб, для лікування потрібний еякулят. А за календарною безпекою слідкуватиме сама старша сестра. 

-      Тоді з Богом! Сьогодні йтимеш до неї. Вона на тебе чекатиме.

Після душу я прийшов у спальню старшої сестри. Вона була у ліжку гола.

-      Ти мені подобаєшся! Я мріяв про таку зустріч з тобою.

-      Потім поговоримо. Іди у мене скоріше. 

-      Я од тебе вже нікуди не дінусь.

Я «працював» за ніч декілька разів, коли вона визначала. Не зміг контролювати лише тривалість першого. Наступні, успішно доводив її до «співу», розряджаючись після неї. Вранці прокинувся пізно – вихідний. Бач, продумали! Приймаючи душ, почув розмову про цю ніч і цілунки вдячності від старшої сестри до моєї дружини. Дружина зустріла мене насміхаючись: А ти і тепер боєць. Ну що ж, зате на «стороні» не шукатимеш. Я поцілував її: Ти мудра жінка.

Моє життя набуло більшої комфортності, хоча не я визначав коли мав заходити до старшої сестри, яка пообіцяла моїй дружини не зловживати. Дружина ж стала до мене більш охочою. Тещі я не забував теж. Хоча у мене фактично з’явилась друга повноцінна дружина, трохи не вистачало «заводної» частини. Тому я створив віртуальний образ своєї третьої дружини в своїй уяві на базі молодшої сестри школярки, яка мала завершувати шкільне навчання.

1

Коментарі