хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Сімейний гарем.

 1 Теща.

Я у своїх батьків був єдиною дитиною. Мені дуже хотілось мати брата і сестру. Тому я зростав з настроєм створити у майбутньому велику сім’ю і любити усіх своїх близьких і далеких родичів. Коли прийшов час, то разом з дружиною я отримав в родичі тещу і жінчиних сестер. Моя дружина середня з сестер, а я старший від її старшої сестри.

Ми мешкаємо у старому приватному двоповерховому будинку у приміській зоні.  Оскільки теща була вдовою, я, майже одразу після одруження, став вітати тещу вранці поцілунком у її щоку. Десь за тиждень теща почала зранку чепуритися: купила новий халат, підфарбувала волосся і зробила укладку.

Колись я випадково торкнувся пухкої тещиної цицьки і відчув що це приємно мені; і від неї брутальної реакції не сталося. Тоді я став торкатися їх навмисно. Теща це помітила і сприймала як жарт. Вона бачила що я люблю її дочку, бо помічала мої до неї пестощі, із якими я, захоплений зненацька, не ховавсь дуже сполохано.

Згодом наші відносини з тещею стали достатньо довірливими. Вона зі мною, як мужчиною, обговорювала проблеми своїх дочок. Я висловлював співчуття її жіночій самоті і проявляв ласку обіймами і цілунками. Вона сказала що остерігається чим це може закінчитись. Та я напівжартома - що вже час цим відносинам успішно розпочатись, поскільки  для нас усвідомлених людей з визначеним становищем  пора збільшити супінь взаємної довіри, щоб покрити її фізіологічні потреби і заповнити для мене вимушені паузи.

Коли я врешті дотумкав своєю черствою на чутливість головою, що моя теща дійшла «до кондиції», я у секс-шопі придбав для неї простий середній фало-імітатор.

 Уся сім’я роз’їжджалася на роботу різними рейсами. Я завбачливо відпросився на роботі до обіду. Теща цей день не на роботі. Я прийшов до неї у спальню, сказав що півдня я вдома і показав їй свій подарунок.

-      І що я з ним робитиму? Не буду. Мені якось ніяково.

-      Я залюбки допоможу з цим незвичним вам пристроєм. І візьму на себе ініціативу.

Я сів на ліжко, одвернувся, пірнув рукою під халат і навпомацки обережно ввів їй фалос. Вона тихо охнула і дрібно затремтіла. Але мої кострубаті рухи не досягали потрібного ритму. Тоді вона сказала:

-      Мені не вистачає живого дихання. Ляж на мене хоч впоперек.

Я приліг на її стегно зверху, трохи збоку і почав цілувати її у щоки. Потім вона якось  перехопила мої губи поцілунком. І майже за мить мій відреагував природним чином. Я втратив контроль над собою. Одним рухом зсунув із себе спортивне трико і замінив штучний фалос своїм здибленим прутнем. Кілька качків – і я впав на неї важко дихаючи.

-      Що ж це сталося? Ми цього не передбачали.

-      Не переймайтеся. Ви зібрали надлишок. І то не увесь. Завершимо розпочате.

Я взяв фалос і підніс до її стегна. Вона забрала його у мене з рук, поклала долі, сама зручніше вмостилась, огребла мене за спину і прихилила на свої груди. Я спокійно і розмірено задвигтів, пестячи її цицьки. Врешті теща втамувала свій голод, а за тим і мій. Пообідавши я поїхав на роботу.

У цей вечір, спокутуючи свою провину, я був особливо ласкавий з дружиною. Я перед зляганням, навіть зробив їй те, що тепер називається кунілінгус. Цього вечора у моїй сім’ї засинали вже дві щасливі жінки.


3

Коментарі

13.01.15, 03:16


З прийдешнім новим роком!

    27.04.15, 10:59

      37.04.15, 11:07Відповідь на 2 від olginsad

      Я й кажу - недоліки виховання.

        47.04.15, 12:25

        мдяяя....