хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

З газетної статті про "сонечко-33.

Уже 17 років існує в Черкаській спеціалізованій школі № 28 гурток для поетично обдарованих дітей «Перші ластівки». Очолює його незмінний керівник, людина небайдужої душі, вчитель української мови та літератури Журенкова Лариса Василівна.

 Лариса Василівна розповіла, що відшукати дітей, які віршують, непросто. Адже такі діти специфічні. Бог обдарував їх тонкою та вразливою натурою. Вони літають уві сні  і мислять образами.

 Запамяталися слова Лариси Василівни Журенкової, нашого керівника, про творчо обдарованих  дітей. Вони, за її словами, дуже вразливі, іноді нагадуть равликів, які ховаються у свою мушлю, коли їм щось не до вподоби. А іноді – ніжних, яскравих метеликів, тому  ставитися до них треба обережно, щоб не обпалити крильця…

 Ви знаєте, на засіданнях поетичного гуртка «Перші ластівки» тепла, задушевна атмосфера спілкування, творчої співпраці.

 частіше причащатися Поезією: вона очищає душу від мулу буденності, прагматизму і сірості. Живіть у гармонії з собою, з людьми, з природою і світом! А також памятайте слова відомого українського письменника Остапа Вишні, якого частенько цитує Лариса Василівна: «Коли входиш у літературу, чисть черевики! Не забувай, що там був Пушкін, був Гоголь, був Шевченко! Обітри черевики!»

                                                        Дробот Лідія Іванівна, учитель української мови та літератури СПШ  28 м. Черкаси

(Стаття з газети  «Народна довіра Черкащини», 22 лютого, 2013 р.)

 

4

Коментарі

125.11.13, 12:15

та ну...засмущали... незручно аж... Дякую, Талмуде. Думаю, що хто хоче залучитися, обов'язково це зробить. Отримала вже альманах "Спадщина Черкащини". Видрукували 12 віршів. Приємно.

    225.11.13, 12:39Відповідь на 1 від sonce-33

    Вітаю Сонечко яскраве наше!

      325.11.13, 14:48

      Так приємно читати це...*c vetok*

        425.11.13, 22:11Відповідь на 1 від sonce-33

        та ну...засмущали... незручно аж... Дякую, Талмуде. Думаю, що хто хоче залучитися, обов'язково це зробить. Отримала вже альманах "Спадщина Черкащини". Видрукували 12 віршів. Приємно.Ты умничка и труженица, молодец!

          525.11.13, 22:49Відповідь на 4 від ТНЕ*

          допоможи, ТНЕ*, долучайся до акції: напиши про Шевченка

            626.11.13, 22:06Відповідь на 5 від sonce-33

            допоможи, ТНЕ*, долучайся до акції: напиши про ШевченкаХорошая ты наша, не могу, времени вообще свободного нету, да и никак не могу выйти с состояния в котором нахожусь, а в таком состоянии только плачется, сердце болит и живот, медленно помираю, а еще печатаю каждую неделю контрольные для учительницы, для ксерокопирования. А тут еще на носе конкурс, моя доця каждый год в нем участвует, стих писать надо, штук три на выбор. Швы на окна на зиму не успела зацементировать и т. д. ... не пишется

              726.11.13, 23:00Відповідь на 6 від ТНЕ*

              тримайся. сама така, одні проблеми...будемо спод:іватися, усе мине, тому що радість із журбою поруч ходять...