хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Євросовок продовжує репресувати націоналістів

Європарламент проголосував за зняття депутатської недоторканності з Марін Ле-Пен, лідера ультраправого французького “Національного фронту”. Таким чином проти неї можуть порушити кримінальну справу у Франції, де її обвинувачують у розпалюванні расової ненависті.

Донька відомого ультраправого діяча Жан-Марі Ле-Пена виступала в грудні 2010 року на мітингу у французькому Ліоні, де порівняла мусульман, які моляться на вулиці, з окупацією Франції під час Другої світової війни.

Правозахисники подали позов проти цього європарламентаря від Франції. Наприкінці минулого року французькі слідчі попросили Європарламент зняти з Марін Ле-Пен депутатську недоторканність. Деякий час тому Ле-Пен сказала, що не боїться суду, оскільки доведе, що не є винуватою.

http://ua.euronews.com/2013/07/02/french-far-right-mep-le-pen-has-immunity-lifted/

Завжди знав, що правозахисники це мудаки. 

Питання в тому, що ця вся істерія, разом зі спробами заборони НДП у Німеччини це агонія євросовка. Треба знати, що існує друга Європа, не ця підарастично-демократична євросовкова, а справжня.Нам багато чого не кажуть. Націоналісти сьогодні присутні вагомо у парламентах: Болгарії, Угорщини, Італії, у декотрих землях Німеччини, Данії, Греції, Швейцарії, Австрії. Сербії. В Угорщині, Данії та Швейцарії націоналісти правлячі партії. Ви пам'ятаєте заворушення у Швеції? А вам сказали як вони припинились? Здається у ЗМІ це пройшло крізь увагу. А насправді мешканці Швеції та Націонал-соціалістична партія Швеції створили отряди самооборони і взяли під контроль чуркестанські гетто і вже наступним витком було те, що поліцаї почали бити самих шведів, котрі вгамували чурок. І якось діяли напрочуд більш впевнено і агресивно. А чого мовчать про гучний скандал у Німеччині? В ході суду над націонал-соціалістичним підпіллям виявилося, що підтримку націоналістам надавали місцеві чини поліції, фінансували і прикривали їх вищі чини відомства з охорони конституції, а колишній президент Німеччини Вольф висловив націоналістам підтримку, через що бідолашна Меркель змушена була вибачатись і червоніти, але хай жують соплі. Як виявляється в цій гламурно-підарастичній Німеччині під покровом демократії деякі впливові діячі спецслужб і інших силових органах є націоналістами і не просто десь в глибині душі, а навіть дуже дієво. А знаєте з чого почалося істерія у Франції навколо Марін Ле Пен? З вбивства активного антифашистського діяча Клемана Маріка, котрий після того, як негр напав з ножем на французького солдата, мав нахабність публічно захищати права кольорових. За що і поплатився життям. Інша Європа вже прокидається. Висловлюю підтримку Ле Пен. Слава Беаті Чепе і Естебану Морілло. Хай згине євросовок.





12

Коментарі

анонім

13.07.13, 12:20

Так і не зрозумів в чому звинувачують Ле-Пен. Де там розпалювання ворожнечі? Вона ж правду сказала. І добре, що є кому в Європі правду говорити і відстоювати.

    23.07.13, 12:24Відповідь на 1 від анонім

    Так і не зрозумів в чому звинувачують Ле-Пен. Де там розпалювання ворожнечі? Вона ж правду сказала. І добре, що є кому в Європі правду говорити і відстоювати.То все приводи, вони думають репресіями заткнути рота і з'їсти їхню толерастну мультикультурність. Шавки що з них взяти

      33.07.13, 12:30

      нічого дивного....

        Гість: R0mmel

        43.07.13, 13:12

        правозахисники - колаборанти мусульманських та іудейських окупантів. Художник Іван Семесюк для подібної наволочі навіть влучний термін придумав - "соціал-підараси"

          Гість: Phoenix 28

          53.07.13, 16:08Відповідь на 4 від Гість: R0mmel

            63.07.13, 17:05

            "...існує друга Європа, не ця підарастично-демократична євросовкова, а справжня.Нам багато чого не кажуть. "
            От і я ж завжди про це кажу.

              74.07.13, 12:04

              Європа прокидається

                84.07.13, 16:49

                Пропутінських нациків пресують? Ну от і чудово! Не берусь казати про всі європейські ультраправі партії, але французький нацфронт, німецька т. зв. "НДП" і болгарська "Атака" працюють на Росію. Нацисти розвалюють європейську цивілізацію, їх давно пора заборонити! Звичайно, разом з комуняками.

                  94.07.13, 16:57Відповідь на 8 від Рябчик

                  Пропутінських нациків пресують? Ну от і чудово! Не берусь казати про всі європейські ультраправі партії, але французький нацфронт, німецька т. зв. "НДП" і болгарська "Атака" працюють на Росію. Нацисти розвалюють європейську цивілізацію, їх давно пора заборонити! Звичайно, разом з комуняками.Не біса у вас не получиться. Ця гнила ліберастна цивілізація буде зруйнована. І Росія ту ні до чого

                    104.07.13, 17:31

                    Якийсь глюк на сайті, не можу відпов. на коменти, тому соррі. Отже: загадковий візитик Маринки ле пен в Москву http://www.inosmi.ru/world/201306623/210310603.html напевно їздила за інструкціями до своїх моск. господарів, нацистська партія Німеччини підтримала Росію в рос.-грузинській війні http://ru.wikipedia.org/wiki/Национал-демократическая_партия_Германии і на закуску шикарна промова Волена Сидерова, лідера болгарських нацистів http://www.zaistinu.ru/news/global/sid250102.shtml

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна