хочу сюди!
 

Инна

43 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 37-54 років

Маразми політкоректності продовжуються

Французький парламент проголосував за виключення слова "раса" із французького законодавства.

Законопроект був запропонований альянсом Лівий фронт. На думку одного з ініціаторів, депутата Альфреда Марі-Жана, поняттю "раса" не місце у французькому законодавстві, зазначає Agence France-Presse.

"Поняття" раса "є абсурдною концепцією, яка стала основою найгірших ідеологій. Йому немає місця в нашій правовій системі", - заявив Марі-Жан.

Тепер "раса" та похідні від нього вилучені з нормативних актів Франції. У той же час, у кримінальному та кримінально-процесуальному кодексах країни, а також у законі про свободу друку від 29 липня 1881 слово "раса" буде замінено на поняття "етнічне походження".

Юридична колізія полягає в тому, що ініціатива депутатів не торкнулася головного нормативного акту країни - конституції. У першій статті йдеться, що Франція "забезпечує рівність перед законом усіх громадян незалежно від походження, раси чи релігії".

Нагадаємо, в лютому вперше за понад 100-річну історію Бюро перепису населення США відмовилося використовувати в офіційних документах слово "негр" (Negro). Зміни будуть внесені починаючи з наступного року, коли почнеться чергове загальнонаціональне опитування американських сімей.

http://ua.korrespondent.net/world/1559824-z-francuzkogo-zakonodavstva-viluchat-slovo-rasa

Цікаво а чим замінять слово в підручниках біології? Повне невігластво ліваків, до такого навіть совки в СРСР не додумались, щоб вилучати слово раса. Що далі? Оголосять антропологію лженаукою? Недарма символом Франції є півень, він як ніхто характеризує лягушатників. Петухи гальські...


9

Коментарі

117.05.13, 15:10

Отакої... Із-за одного лівого невігласа ти вже на вісіх дартан'янів півнячі хвости навісив.

    анонім

    217.05.13, 15:25

    Геть головою заслабли. Якщо нема "раса", то і "етнос" не може бути. Яка ж тоді в біса толерастія?

      анонім

      317.05.13, 15:26Відповідь на 1 від Perovdupu

      Отакої... Із-за одного лівого невігласа ти вже на вісіх дартан'янів півнячі хвости навісив.Вони самі собі ті хвости поначіпляли і вже давно.

        417.05.13, 15:27Відповідь на 1 від Perovdupu

        Отакої... Із-за одного лівого невігласа ти вже на вісіх дартан'янів півнячі хвости навісив.Ну не один, а парламентська більшість, котру обрала більшість французів. Я трохи знаю французів, немає там дартан'янів, одні хм...раси залишились і старий Бельмондо ото єдине що є доброго у Франції, є НФ, але він не у первий ролях і післяу ходу Жан Марі Ле Пена перетворився в якийсь омут. Франція як і у ХХ ст. завжди попереду "ліберастних" нововедень. Кортше евакуювати Бельмондо та ще пару трійку непоганих людей і можна знову план Гельб застосовувати

          517.05.13, 21:27

          сумно. бачу таки марсіани нас колись захоплять. ми раса землян - йдемо до Содома і Гоморри. бачу історія нас нічого не вчить.

            618.05.13, 11:54

            скоро в марсельському халіфаті гальських півнів в зоопарках показуватимуть.

              718.05.13, 13:13

                818.05.13, 14:18

                гаплик Франції

                  920.05.13, 10:08Відповідь на 3 від анонім

                  Отакої... Із-за одного лівого невігласа ти вже на вісіх дартан'янів півнячі хвости навісив.Вони самі собі ті хвости поначіпляли і вже давно.... але ж є і хороші французи...

                    1020.05.13, 10:10Відповідь на 4 від Lost_paradise

                    Отакої... Із-за одного лівого невігласа ти вже на вісіх дартан'янів півнячі хвости навісив.Ну не один, а парламентська більшість, котру обрала більшість французів. Я трохи знаю французів, немає там дартан'янів, одні хм...раси залишились і старий Бельмондо ото єдине що є доброго у Франції, є НФ, але він не у первий ролях і післяу ходу Жан Марі Ле Пена перетворився в якийсь омут. Франція як і у ХХ ст. завжди попереду "ліберастних" нововедень. Кортше евакуювати Бельмондо та ще пару трійку непоганих людей і можна знову план Гельб застосовуватиКрім Бельмондо є ще його друг - Ален Делон. Обидва належать до "камратів"(щось на кшталт фашистів-аристократів). Не раз соїми грошима та особистими діями сприяли правому поступу в Европі.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      попередня
                      наступна