Про співтовариство

Часто нахожу не мало страниц и целых порталов на радиотехнические темы но все русско-язычные, даже не понятно какую страну они представляют. Радиолюбитель не имеет границ и в эфире все равны но хочется увидеть техников на Украине. Мой хороший друг, что в моей юнности поддерживал радиоувлечения по книжкам, а Интернета тогда у меня не было и говорил "На Украине есть очень много умных людей и талантливых но мы ужасно позоримся одалживая мозги" Вот этим умным патриотам, что умеют разговаривать на Украинском мое сообщество для обмена опытом в радиоделе. Покажите техники паяния и различные вопросы вокруг радиолюбительства! Себя супер знатоком не мыслю и все время в поисках знаний.
Вид:
короткий
повний

Радиотехник в Украине

Негайно перелаштував собі систему

Подібне питання я ставив на нашому порталі, і в Майкрософт. Нічого, що говориться у ролику ніхто не сказав. Мабуть більшість хто встановив собі багатоядерні процесори, і не знають, що сама система не перемикається в багатоядерний режим. Добре, що я замінивши процесор з одного ядра на два, і через кілька місяців знайшов цей відеоурок, а то так і висіло б все. Інструкції що треба робити після установки багатоядерного процесора десь на 6 хв. ролика

Map

А вам нужен стационарный телефон?

Смішно: тут мені кажуть, що мобільний Інтернет і нахрен не треба

http://blog.i.ua/community/5097/1350427/

а тут


А вам нужен стационарный телефон?

http://www.capital.ua/ru/publication/12868-a-vam-nuzhen-statsionarnyy-telefon



Согласно исследованию КМИС, 88 % украинцев пользуются мобильной связью и только 43 % — стационарной (подробнее читайте здесь)


доводять, що найкращий Інтернет то дротовий, а не мобільний(хто користується дротовим Інтернетом, має пільги на дротовий телефон)

Якщо подумати то той у кого є Інтернет, і нахрен не треба телефон


Map

Якщо встановити модему, кімнатну антенку

Показую результат коли модем робив без кімнатної антени

А тепер з антеною

Тобто на Ютубе у мене швидкість жарить 1.9Мб.с. а без антени середнє 1.2-1.4Мб.с.(або менше 1Мб.с.) тобто значні коливання.

Вивчав також ці уроки



Map

Налаштовуємо Інтернет

Очикую таку антенку(Інтернет-магазином)

http://netobzor.org/forum/index.php?topic=6404.0 

Нарешті мені дали хорошу програму для тесту і налаштування антени

http://pixs.ru/showimage/2png_9249362_10682243.png

малюнок показує як робить Інтернет у мене без антени, а тоді я порівняю як буде з антеною.

відстань до базової станції трохи більше 9 км

модем Pantech um175AL


Map

Ловимо мисль

Зарекомендували мені такий спосіб, я звичайно не буду зараз його застосовувати, а спробую вирішити проблему, кімнатною антеною. Можливо відеоролик, справді цікавий


Map

Хороший урок

Тему як я шукав, купував і успішно встановив процесор на ПК(змінивши з одного ядра на двоядерний) ми пройшли. Процесор я все ж взяв в б/у за те точно як мені краще не переплачуючи і тепер мій ПК економно витрачає електрику, і дає ту роботу яку я максимально застосовую. Однак як тоді визнав продавець, що він грубо запакував, і ніжки процесора погнулись. Таким способом я не тільки вперше ставив процесор, а ще й думав як вирівняти ці кляті ніжки. Вирівняв успішно. Хоча як потім пояснив продавець, це можна було зробити ще обережніше.

А зараз Ютубе люб'язно запропонувало мені відео, і я залюбки його переглянув.




Map