хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

Прошу оцінити ситуацію

Виділений скрин з нього інцидент



На такі атаки натикаюсь не перший раз з цього форуму.

Можливі причини:  укр. мова з моєї сторони це до реплік "выражайся понятнее" 

На форумі переважає Донбас на це є факти, не знаю яка сторона Донбасу.

Основна можлива причина:  форум повязаний з нелегальною торговою мережею в Україні, див. на скрин, там ватажок форуму вказує повернути мені кошти і припинити надавати мені послуги... враження, що в Україні нема добросовісної мережі. 

У чому проблема: існує апаратура з серії "залочена" це продукція спрямована в межах країни ну приміром Китаю, продається там дешево і як результат її захищають програмним забезпеченням тобто залочують.  Наші бізнесмени, закуповують техніку дешево і перепродують втричі дорожче але залочена техніка не підтримує місцеві мережі оскільки залочена під одного провайдера в Китаї.  Отже у нас цю залочку зламують і перепрошивають не коректним програмним забезпеченням.

Все не так погано але ж хоча і продають дорожче все ж воно дешевше від легальної техніки та одна проблемка: ось у вас глючить модем при чому він може виснути на одному провайдері а на другому йти краще, довести проблему в модемі абонент не здогадається за те по псує репутацію провайдеру та ще й без вини провайдера покине і перейде на іншого провайдера а це нечесна конкуренція і не з вини самих провайдерів а з вини, що ринок не відкриває нам всі карти гри, і ми купуємо негідну техніку.

Факт тому де по скрину ватажок форуму припускає ніби я по тер нерви провайдерам.  Ні, я першу відповідальність беру на себе тому провайдер дякує за співпрацю.


Stats
0

Коментарі