хочу сюди!
 

Наська)

34 роки, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 20-90 років

Де знайти майстра в Україні?

Раніше... важко було знайти надійного майстра в Україні, а тепер просто. Сервіс збирає виконавців і замовників практично на будь який випадок, знайти майстра в своєму місті чи за областями так легко як знайти лікаря. Майстер дістає рейтинги на відгуках а компанія яка проводить сервіс, гарантує безпеку адже кошти виконавцю передаються лише після вашої оцінки. Тут можна замовити у мене ремонт годинника та деякі інші роботи, а також цей сервіс дає нам змогу реалізуватись але ж кожен щось вміє робити


Stats
1

Коментарі

126.10.18, 19:05

Последняя цифра о доходах компании, которая звучала в прессе, датирована 2015-м годом, когда вы объявили о поглощении. На тот момент это было 3 млн грн выручки в год. Что сейчас?

Раскрывать финансы я не могу. Но если раньше мы зарабатывали 3 млн грн в год, то сейчас мы зарабатываем как минимум в два раза больше за месяц. Мы не убыточны, заработанные средства инвестируем в развитие.

    226.10.18, 19:21Відповідь на 1 від atttonikam

    Пошта у мене забита новими завданнями ось з останнього

    На сайте Kabanchik.ua появилось новое задание Перевесить двери на холодльник Gorenje в интересующей вас категории: Обслуживание холодильников

    Моя категорія це годинники певного типу та дещо інше... веду статистику наскільки це цікаво, актуальність не висока хоча інші види годинників ремонтують там часто.

      326.10.18, 19:30Відповідь на 1 від atttonikam

      До речі: тестуємо свій Інтернет https://www.nperf.com/ru/

      Вивчаю свої помилки в складанні антени і хочеться зробити нову виправити їх