Про співтовариство

Взаємовідносини статей, поради жінкам, художні твори користувачів, вірші. Взаємовідносини статей з погляду жінок. Життєві поради жінкам. Художні твори жінок, Вірші українською мовою.
Вид:
короткий
повний

жіноча сторінка.

Як бути щасливою.

Майже 30 років від початку трудової діяльності я пропрацював в одному й тому ж великому трудовому колективі, у тому числі керівником підрозділу соціологів. Зараз узагальнюючи те, що в житті працівників відбулось і розмірковуючи над подіями, відповім на питання «Як бути щасливою?». Чому я так, для жінок сформулював. Тому що: важко бути щасливим поза родиною, лише у роботі, без щастя в особистому плані, яке створює в першу чергу жінка; бо родина – жіночого роду і саме жінка є основою родини, (неповні сімї – 97%, утримує матір) і лише вона здатна опанувати сімю і наситити її любовю.
Так от, за нашою статистикою у трудовому колективі у віці трохи за 40 років помирали самотні чоловіки: розумні («на очках», у шляпах і у краватці), стримані, не питущі і без інших шкідливих звичок, провідні спеціалісти, передовики виробництва, раціоналізатори, одним словом суспільно успішні. Здавалося б, живи і радій. Та вони були за власним «характером» сором’язливі, не бойові у статевих відносинах з жінками (недовиховані, чи недовчені). Наприклад, один мужчина, розказуючи у тісному колі відомий анекдот про Зайця і Лисицю, закінчував його словами «и Заяц сделал своё дело», після чого на нього залипло призвісько «і Он сделал своє дєло». Тобто, мужчини були цілком порядні, але не «орли», на яких переважно були зорієнтовані оточуючі жінки.
Були серед самотніх чоловіків й «щасливчики», для яких у 38 років знайшлася досвідченіша й терпляча, ініціативна, іноді і молодша жінка, яка узяла на себе, скажімо так – лідерство і право вибору, і результативно його реалізувала. Створили родину, народили і виростили дітей, тепер успішно старіють разом.
Але трагічна доля не оминула і по справжньому самотніх жінок приблизно на тому ж віковому порозі, з думками: «Життя проходить, сім1ї немає, не видно й перспективи», а вміти бути рівноправною (ініціативною) не навчили.
Жінка рівноправна чоловікові у соціальному вимірі, а феміністки навіть намагаються перевершити мужчин в усьому, аж до ворожості. Жінки,ви заслуговуєте на кращу долю, бо маєте від природи тонші почуття, відчуття, передчуття, відточуйте їх. Звідси перша порада –разом з негативним досвідом накопичуйте «соображалку», потім знову ризикуйте, самі ініціюйте відносини з чоловіком, «Я его слепила из того, что было,ну а что слепила, то и поюбила» (з відомої пісні). Якщо помилитесь, у крайньому випадку самі переконаєтесь - чи він «козел».
Зараз й на «вулиці» доволі генетично-порядних людей поламаних обставинами. Його поголити, помити, погодувати, відігріти душу, навіть дві, і може стати на заздрість іншим. Взагалі то з готовим краще, та ще й на тарілочці з блакитною канвою, як у сучасній казці: «Молодий принц на золотавому коні зійшов з корабля з алими вітрилами і поскакав повз тебе шукати принцесу, на грошині!»
Чоловіки фізіологічно і морально слабкіші жінок, для котрих це визначається дітородною функцією - самим потужним фактором природного відбору. Доволі побутових ситуацій, коли чоловік починає плакати, і я його розумію, а жінка легко розрулює критичну, на чоловічий погляд, ситуацію і тоді зрозуміло вже і йому: ну як я сам не впорався!, …потім повторюється.

Розумна жінка.

Розумна жінка:
Велика рідкість,
але все ж таки існує.

Кине палити, а
розумніша – не почне.
Шукатиме чи створюватиме
спільне з мужчиною хобі.
Прийматиме на
себе обов’язки не приємні для мужчини.Не принизить
своїм розумом свого чоловіка, навіть наодинці.
Знає: краще не
втратити, ніж потім жалкувати. Жаліти треба живого чоловіка.
Підтримуватиме
його бажання допомогти, хоч і не найкращім чином, їй у чомусь.
Буде доводити
свій розум наслідками своїх дій, а словами, взагалі, доводити не буде.
Поступатиметься
своїми фізіологічними потребами перед чоловічими, і не тільки в їжі.
Заохочуватиме
чоловіка до прояву уваги до інших жінок, тоді він буде уважним і до своєї.
Буде сповідувати:
«Краще раз побачити (не зйомку) – ніж сім разів почути (від подруги)».
Не повторюватиме
ту саму помилку, і наперед враховуватиме помилки з чужих мелодрам, з екрану
телевізора. А взагалі то, розумна жінка не дивиться мелодрами.
Пересилить свою
соромливість, згуртується і візьме ініціативу на себе, як в останній раз.
Знає: Мужчина
найбільше цінує свободу вибору. Тож, треба дати йому час дозріти до прийняття
такого рішення, обережно спрямовуючи його до бажаного вибору.
Остаточне
визначення – наскільки розумна, як і – наскільки красива. стає у піввіку.

За яких обставин це може статись.

Досі я висловлювався про минуле. А зараз хочу пофантазувати про майбутнє. Як може статись обопільний вибір. Для того щоб обирати треба мати поле вибору. Цей вибір відбудеться не «всліпу», а за певної достатності інформації. Перша викладена інформація, як ми вже зясували, як правило, недостатня навіть для успішного знайомства.
Далі все визначається енергійністю хоч одного з пари і взаємною довірою. Я посилаю свою фотографію і, скажімо так, трудову біографію, мої захоплення протягом до тепер, і власні погляди на Світ.
Певний час чекаю адекватної реакції, тобто те ж саме у відповідь. Потім, як не дочекаюсь, прошу фото. Як і усі ми, вважаю себе фізіономістом, тобто намагаюсь вгадати характер, розгледіти якусь «ізюминку» у трикутнику – губи-очі. Вважаю більш доцільним поспілкуватись вживо, натомість вимушено вивчаю фото. Якщо ви можете собі дозволити, повідомляйте № свого мобільного.
Зрозуміло кожен з нас хоче «предстати» у якомога кращому образі і це не є обман, а цілком природне стремління.
Коли я вважаю що вже сформував для тебе свій позитивний образ, я відкриваю власні недоліки, які не зможу приховати, і вже не виправлю. Не хочу бути брехуном – ми ж «по дорослому». Якщо ти зарахуєш мої вади прийнятними, продовжуємо спілкування у напрямку зближення позицій.
Врешті, краще раніше ніж пізніше, відбудеться наша зустріч, без претензій на глибину стосунків, лише для огляду і відчуття (відчути біоритми). Вона може повторитись декілька разів. Якщо вибудовувати такі відносини з кількома послідовно, то може не вистачити життя для прийняття позитивного рішення. Тому, робимо це паралельно з декількома. Пропоную тобі враховувати, що роблю і я сам – я припускаю: «я не єдина кандидатура у твоєму списку». Треба визначатись рішуче і оперативніше, щоб «встигнути до відходу потяга».
Ми, які тут, маємо досвід віку життя. Відкиньте образи і обєктивно оцініть ситуацію вибору, як з його так і з вашого боку. Ну не склалось, можливо вам на краще. В деяких ваших оголошеннях, як парасолькою в очі: «інтим не пропонувати». Можливо це є ушкодження фізичні, а не тільки моральні. А навколо чого тоді розмова? Я про гармонію. Рухатися зможе їжачок який стоїть на ногах, а той що «наїжачився» колючками лежить як колобок і сам не транспортабельний, хіба хтось скотить під гору. Тож, після чергової невдачі, а хто його знає – можливо навпаки як у пісні «Если к другому уходит невеста, то неизвестно – кому повезло», стрепенулась, почистила пірячко і далі без упаднічества. Іще попереду є.
Я товчу одне і те – будь активнішою. Ті надійні чоловіки, які подобаються вам «не бойові» ліктями. В інтернеті ж ви абсолютно анонімні для свого оточення, розслабтесь ті, які затиснуті мораллю, облаштовуйте власне життя. Років 10 тому читав оповідь «Одна ніч – і усе життя», як розумієте зміст другої частини виправдовує подію першої. А якщо така маска «моралістки» одягнута вами навмисне, то навряд чи вона додає вашій респектабельності і вашим шансам.
Зустріч, якою опікується жінка, як правило більш успішна. Жінка – дипломатичніша, тонша, чутливійша. Я більше довіряю жіночому відчуттю, і визначаюсь тільки після вас. Цим я страхуюсь не обрати ту, якій не підходжу. Можливо хтось памятає польський фільм де вкрали наречену з ансамблю «Мазовше», але зясувалось, що вона не хотіла бути вкраденою, то її подруга. Добре що хоч вкрали ту, що подобалась, а після освідчення все ж прийняла залицяння. Помилки бувають на користь.
Життя багатогранніше не тільки як ми уявляємо, а навіть, як ми можемо уявити.

Про себе - як треба!

З реального оголошення. Дніпропетровськ, 50 років.
«Ох, не растите дерево печали...
Ищите радость в собственном начале.
Ведь не навек нас с жизнью обвенчали...»
По життю активна. Трохи сентиментальна. Виглядаю молодшою багатьох одноліток. Вища освіта – гуманітарна (столична). Працюю в таможні. Я досвідчений водій автомобіля категорій В і С. Практична, економна, оптимістична, смачно готую.
Люблю рідну природу: ліси і водойми, мною посаджений сад. Сама організувала будівництво дома, вже відбудувала до половини. Влучно стріляю з рушниці і пістолета. Маю задоволення у мисливстві. Люблю як на рибалці активний кльов, то не забариться улов.
Була директором будинку культури. Маю співочий голос, співала на столичних сценах. В тісному колі виконую під гітару класичні циганські романси. Іноді граю в шахи. Маю навички у прикладних видах мистецтва, кроїнні та шитті, майстриня рукоділля. Люблю справжнє мистецтво, фотографію, відео зйомку, (не примітивний) гумор. Трохи пишу: оповіді, ессе, вірші, пісні. Маю шляхетну родословну. В міру іронічна.
Про того, кого я шукаю:
Ищу для жизни друга, - не льстеца.
Не нужен тот, кто "сдобы" лишь желает,
Не дай мне, Бог: Иуду, подлеца,
Мне с прошлых лет "добра" сего хватает...
Уважить мало - уважать хочу
За доброту и руки золотые.
И я монетой той же отплачу -
Семьи каноны – дороги святые...
И друг надёжный – для души отрада.
Общенью с мудрым другом буду рада.
Іще. від мене.
Коханого мужчини вчинки, –
Ось найважливіше для жінки.
Лиш міг би він добро творити,
З обличчя нам «води не пити».
Мені потрібен захисник,
Хазяїн, творчий помічник
І друг, сердешний і приватний,
Цікавий і самодостатній.
Я тут, цього не приховаю,
Знайти Тебе надію маю.
P.S.
Зелений хлопчик, віртуальний,
Нечемний, глупий, аморальний.
Як віком й головою не доріс,
То не стромляй сопливий ніс.

Від себе: - «Ну як з такою не познайомитись!».
Вам, кожній є що розказати про себе.

Про вибір трішки жартівливо, але доцільно.

Критерії відбору діють, коли вони вибудувані за пріоритетами 1-2-3…, а не перемішані багато вкупі. Як було колись, при соціалізмі, приходила «рознарядка» висунути передовика виробництва на заохочення: жінку, 30-35 років, з робочим стажем 10 років, 1 дитина, «колір волос, колір очей» і виходить що критерії передовика вже втрачені, загубилися в анкеті чиєїсь коханки. Так і ви, висуваючи багато не принципових, а бажаних вимог до нього, врешті втрачаєте щось головне. Врешті наче і обрали, але щось не те.
Проявляйте через гумор власне обличчя – Коли зустрітись: «Відкладу усе щоб зустрітися з тобою», «Хоч вдень, хоч вночі, коли ти зявишся», «Як тільки ти повідомиш, так одразу». Шукаю хлопця: «99 – 55 років», - це ж прикольно! Тим більше, якщо знайдеться хлопець – 54 роки.
Матеріальна підтримка: «можу розрахуватись за каву у кафе, чи білети у театр». Це значить лише вашу готовність разом нести витрати. (Колись, в моїй молодості на побаченні в ресторані моя супутниця поклала переді мною власний гаманець перед розрахунком з офіціантом. Я пальцем не торкнувся того гаманця, але вона мене звідти повела на «вірьовочці», як телятко. – Такий от миттєвий прохід в «дамки».)
Не каламутьте інформацію. Повністю зрозуміле сімейне становище так: 1) розлучена; 2) вдова; 3) формально заміжня; 4) не була заміжньою. Бо просте «незаміжня» охоплює усі 4 пункти і не несе потрібної нам інформації.
Коли пишете мета знайомства: «створення сімї, шлюб» то наче б то зазіхаєте на усе й одразу. Уявіть у вашій молодості, вас запрошує юнак з тремтячими руками і серцем до танцю, а ви йому – «А ти одружишся?». І, хоч ті юнаки тілом стали мужчинами, але у голові залишаються дітьми. Та й ви не з кожним, хто придатний для спілкування, станете до шлюбу. Тож, хоч не розлякуйте кого і так немає. Розвиток відносин у пари має бути природним, як у 17 років, за переліком, хоч і може бути прискореним у часі.
Набуття життєвого досвіду навряд чи скорочує перелік станів від знайомства до стосунків. Все має визріти. Треба, як кажуть, «принюхатись». Але нічого не можна зробити не почавши. Чарівна бабуся – 60 років пише: «секс не пропонувати». Та не бійся, можливо його тобі вже ніхто не запропонує, бо усіх цим «розлякала». Ось тут в принаді ваш життєвий досвід, жіноча інтуїція, і привабливість.
Для мужчини похилого віку – (останній) секс понад усе! – це його захист від конкретних хвороб, сенс і тривалість його життя, можливість взагалі жити. Тому вони (ми) шукаємо собі якнаймолодшу жінку. Ви праві, – ми самі вже не на багато фізичної сили здатні, але ми ласкавіші молодих мужчин, бо нам відступати нікуди, попереду… і багато потребуємо в першу чергу любові, ласки і піклування. Тож зважте, чи потрібен вам цей клопіт. Але як ви дійшли висновку: клопіт (мужчина) потрібен, то включайтесь в боротьбу. Як казав А.Райкін, «Если меня прижать в тёмном месте к тёплой стенке, со мной можно очень и очень… поговорить о жизни, о любви и о вас, дорогие женщины».
Принципово важливу інформацію викладайте одразу!, не залишайте на – потім, при спілкуванні, «потома» може не бути! Не втішайтесь: «та всі вони погані». Витягайте з себе «Чи я ж усе важливе сказала?». Обговоріть з другом, приятелем, але обовязково мужчиною ваші суттєві риси характеру.
Наявність тіла обовязкова (фото). І чим більше ви можете його предявити (оголити), тим краще для вас. Можна «розмитий» спочатку, але для нього поступово усе без обмежень.
Жінок без дітей не буває! Це тільки мужчина після пятого розлучення може залишатися бездітним. Тому надавайте більше інформації про дітей: «син одружений, живе окремо, матеріально допомагає», «дочка заміжня, зять возить машиною врожай з огороду», «діти старшокласники добре навчаються», «хоч мій син іще маленький, та добре вихований, самостійний, творчий». Знайдіть хоч трохи слів одразу похвалити власних дітей.
Факт вашої присутності тут, на сторінці знайомств буде обєктивно оцінено самим його кінцевим результатом. Намагайтесь бути більше бджолою, аніж стрекозою, бач любить вона: «путешествия, весёлые компании и другие развлечения». Зичу усім знайти!

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 1 голос
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.

Кому належить мужчина.

Це жінка може бути «безхозною»,
тобто самотньою, а мужчина, як правило, має комусь належати. І хазяйок у нього
може бути не одна. Часто між його матір’ю та дружиною іде непримиренна
боротьба. Важче усього у цій ситуації мужчині: він кохає дружину і любить
матір, але залишається поміж двох фронтів і страждає беручі під захист слабшу,
– на початку життя молоду дружину, а згодом стару вже матір. Частіше за все
вихідна причина в матері, вона любить свого синочка з дитинства і не відчула моменту,
коли права на нього треба уступити іншій жінці, якщо сформулювати узагальнено,
то тій, з якою у нього почались інтимні стосунки. Найважче це зробити матері, у
якої він одиначок, а якщо до того ж його мама самотня, то можуть утворитися
пекельні відносини між свекрухою і невісткою. Дещо пом’якшити відносини можуть
 малі онуки.
Та лише цією парою конфлікт не
обмежується. Інша ситуація – суперниці. Не завжди формальний статус «дружина»
захищає життєві пріоритети. Чув такий випадок. Додому до дружини зявилась
стороння жінка: «Не будеш іноді відпускати чоловіка – заберу його назовсім». Що
ж, мабуть такий розклад волі діючих осіб цього трикутника. Сприйняття цієї
ситуації вами залежить від ролі, яку в ній ви обрали для себе.
Кому ж належатиме тимчасово «безхозний»
чоловік? Є такий комерційний трюк. Наприклад, на кожний послідуючий автомобіль
в автомагазині навішується накидка. Кожному купцеві пропонується обирати собі
авто крім того, що під накидкою. Але ж вам,
як і більшості, сподобалось те авто, що під накидкою і ви пропонуєте
хабара. Враховуйте такий психологічний момент і зумійте обєктивно розібратися
з кандидатами. Не зволікайте з вибором. Чую ваше: «Якби ж він був».

Як втрачають чоловіка.

У зрілому віці переважна більшість жінок вже були заміжніми. Кожна жінка має право на необмежене число спроб створення сімї. Але доцільно проаналізувати як втрачаються попередні чоловіки, щоб уникнути помилок наперед і встановити власні критерії вибору.
Природною втратою чоловіка є його передчасна смерть. Та все ж така втрата піддається впливу дружини більшим чи меншим ступенем. Це перш за все характер харчування: наскільки природні і здорові харчі ви вживаєте, як бережете нерви одне одного, як лікуєтеся у разі потреби. Я розумію у кожної з вас буде свій приклад. Це трагічна доля, і вона перш за все викликає співчуття. Важливо для себе зрозуміти цю долю.
Іншою втратою чоловіка для вас – є розлучення. Зрозуміло, що колишній – сам був «не такий». Але наодинці з собою, будь критичніша до себе.
Основою міжособистісних відносин двох статей є секс. Вдало складена пара (з відповідними одне одному параметрами) здатна дійти прийнятного рішення у багатьох гострих самих по собі, життєвих питаннях. Рівномірно сексуально задоволений чоловік стає врівноваженим, схильним до компромісу у інших менш важливих питаннях.
Тобто, нижній поріг сексуальних відносин успішної пари не може бути нижче чоловічої потреби. Інакше, той його надлишок шукатиме виходу, як, мабуть, і ваше не задоволене бажання, яке вам треба намагатися прилаштувати вдома, у межах фізіологічної можливості свого чоловіка. В іншому випадку доведеться шукати задоволення на стороні. Хоча, слава Богу, жінки відомо, як правило, терплячіші від чоловіків у фізіологічних потребах, (наприклад в їжі).
Тепер можна перейти й до другорядних міжособистісних проблем. Зрозуміло, що барану впертися можна і в стінку, чи в «нові ворота», тому жінці доцільно брати на себе функцію компенсатора раптових вибриків, тобто виходити з того, що завжди винна жінка, і мяко, тимчасово відступити. Хоча сумарно мужчини розумніші за жінок, жінка у сімї завжди мудріша за чоловіка. Фактично в успішній Українській родині завжди панує матріархат, якщо жінка достатньо розумна.
Отож, за великим рахунком, розпад сімейної пари вважай своїм «проколом» - тобі не вистачило розуму. Це потім подрузі ти поплачешся - «який він козел», а для себе знай: кращого не буде. Якщо врешті, втрату сприйматимеш й як власну провину, вважай себе готовою до нових успішних відносин. Це боляче, як гіркі ліки. Але тому – це й ліки.
Один винним бути не може. Шукай, де ти колись: даремно промовчала, прогледіла, або поспішила, дрібязково причепилась, не розібралась. Як сама довга дорога починається з першого кроку, так з маленької – хибної дії чи бездіяльності виникає і накопичується до критичного значення кількість помилок, яка переходить у якісні зміни і, врешті, веде до розпаду.
Усі твої визначення на адресу твого колишнього: «козел, наволочь» і.т.п. – можливо, не безпідставні, але крім емоційного розрядження нічого конструктивного тобі не дають. Треба накопичувати конструктивні прийоми і вдало їх застосовувати.
Сказати образно, то у РАГСі тобі видають більш-менш наповнений гаманець – це твій ресурс, і протягом наступного життя ти з нього тільки витрачаєш. Наскільки часу тобі його вистачить це результат твоєї бережливості чи марнотратства.
Якщо ти щиро береш на себе моральну відповідальність за сімю, май безкінечну поступливість і в той же час постійно мяко виховуй його. А також, наповнюй новизною ваші інтимні відносини: підтримуй розмови інтимного змісту, танцюй танок живота і роби все, що він може шукати на стороні. Можливо я дещо перебільшую, але діяти треба у цьому плані. На перший погляд може, усе тут «заморочливо», але прямо, коротко, і без сліз.

Що писати у оголошенні про знайомство.

Що писати у оголошенні про знайомство.
Приємно спілкуватися з людиною, якщо вона щира, чесна, розумна, культурна, має власну гідність, що передбачає повагу до інших людей. І навпаки, природне бажання уникати контактів з людиною, яка нещира, схильна до обману, інтриг, агресивна, хамовита. Ми, природно, обираємо для себе перших і, як правило, не підпускаємо до себе нещирих. Як же показати що ми самі щирі і розумні.
Велика частка молодих пар складається на роботі, бо серйозні обставини передбачають і серйозні відносини. Тому доцільним у мережі є знайомство на Форумах, по спеціальностях, професіях, захопленнях. Це за характерами супруги (разом впряжені) мають доповнювати одне одного, а робота і захоплення мають максимально бути спільними: рибалка, вишивання хрестиком, та що завгодно. Виявіть круг інтересів вашого візаві і продемонструйте йому вашу цікавість до хоч якогось його захоплення.
Одразу в оголошенні про знайомство наведіть коротко свою трудову біографію, захоплено розкажіть про своє хобі. Не відкладайте на «потім в особистому листуванні» ці багато значущі факти, залишаючи не зайнятим місце надане вам для завоювання чоловічої уваги, бо «потім» може не статись. Мужчини хочуть якнайповнішу інформацію одразу, бо «ліниві» і на шевеління пальцями по клаві. А крім того інтелігентні мужчини, - за першою строчкою цього тексту, схильні до сумнівів, самокопання, з пригніченою ініціативою до свого особистого життя, ну взагалі «не орли». Тут треба вам брати ініціативу на себе, якщо бачите що людина того варта. А якщо вони «орли», то не виключено що ловеласи, скарга на яких відчувається майже в кожному жіночому оголошенні.
Знайдіть «своє обличчя» для чоловіків, - це ті відмінності, які самі ви можете вважати навіть за недоліки. Чим вирізняєтесь ви з усього жіноцтва? Мужчинам після 45 однієї приємної зовнішності недостатньо, для них важливе також ваше духовне наповнення. Якщо ви тут вигукнули: «А самі ви…!», то я з вами цілком згоден, Але ж… !,
1. Зацініть яку характеристику дають вам друзі-мужчини.
2. Погляньте на власні відємні риси з позитивного боку, там може бути ваша перевага.
3. Занадто стриманість робить вас прісною.
Згадаємо інтермедію «Характеристика» гумористів Ільченка і Карцева: «Морально устойчив так, что аж ненавидит женщин!».
Ми усі моральні жертви соціалізму. Скільком це зламало особисте життя: туди і подружні «зради», і алкоголізм, і короткочасність життя. Мої сусіди-мужчини до 50-55 років вимерли, до того ж чоловіків ізначально було менше. Є сусід 50 років, якого мама поки жила виростила одинаком, - дружина йому ні до чого. Іще один 30 років слабкий розумом: порається по хазяйству, живе зі старіючими батьками, що потім? Вам, жінкам - зрозуміти це – значить озброїтись. «Хоч синам, як не собі – Кращу долю в боротьбі».
Вибачте,в цей раз виходить дуже серйозно. Але мушу ще сказати: Будуйте свою поведінку з мужчинами більш агресивнішою. Зважте що попереду врешті решт труна. Суддя вам ваше сумління, час і Бог. «В своїй хаті Своя правда».

Моя анкета.

Якщо ви обмежили прийнятний вік вашого обранця нижче мого, то я, як мабуть і більшість мужчин, вам не напишу. То ж ви втратили можливість щонайменше поспілкуватися з досвідченою людиною. А от, як дехто жартівливо встановлює 90 років, то вона ні в чому ж не зобовязується, але ж підвищує свій шанс. Щасти їй.
Я розумію, що ставити власне фото можливо «ризиковано» для малого міста, чи ще за якихось умов. Можна ж розмістити малесеньке фото, або на компі «затуманити» різними засобами. Та все ж таки фото потрібне, щоб хоч якось створити ваш візуальний образ. В той же час я особисто обминаю тих, хто на фото у квартирі з котиком чи собачкою. Але мені дуже імпонує жінка на садовій ділянці. (Одне і друге просто приклад).
Я навмисне пишу так просто, наче від імені простої більшості. Я високо ціню тих, хто розміщає в анкеті вірші, але їх дуже шкода, якщо більше нічого інформативного немає.
Нарешті, усвідомте ситуацію з точки зору статистики. У найстаршій віковій групі не так як у 20-ти річних: на 1-го хлопця 2-ві дівчини, а так – на 1-го діда аж 6-ть жінок. Якщо наприклад в банкі 10 чоловіків, то на них доводиться 60 жінок. Отже, після того як 9-ть претендентів оберуть собі пару, мені залишиться 51 – є з кого вибирати прискіпливо.
Я також хочу вступитися за нас чоловіків. Ми – післявоєнного народження ухопили важкого життя. Не всі одержали високу освіту, а навіть і з нею, перебудова, криза, незаможність – лиш дехто оволодів компютером. Діти свого батька ревнують дужче ніж матір, тому не поспішають бути посередниками у знайомстві його через інтернет.
Є навколо мужчини – чудові майстри, ласкаві тілом і добрі душею, для яких скажімо, горілка остання в черзі, але її черга прийшла, бо не прийшла ТИ. Побач їх, зрозумій, усвідом що врешті ми над «прірвою», ближче чи далі. Відступати вже нікуди. Або хоч щось, або нічого. Відвідай церкву. Роздивись навколо. Роби свій вибір.
Найбільше мені шкода кротких жінок. Можливо тому що такими є мої двоюрідні сестри. Їм важко перемінитися «під занавіс» й «побойовіти». Тим більше що однакові полюси магніта відштовхуються, тож лагідні чоловіки дістаються «бойовим» жінкам.
Але не все так погано. Врешті, я хотів звернути вашу жіночу увагу на те, як кувати власне щастя. У чому бажаю вам всіляких успіхів.

Значущі помилки жіночіх оголошень.

Ти боїшся, що твою сексуальну чутливість мужчини не так зрозуміють, через те її приховуєш. Зате пишеш: «Секс на один-два раза меня не интересует, как и женатие мужчини». Любий рух починається з першого кроку. Не можна одразу стрибнути у нову якість: була розлучена – стала заміжня. Це тривала, цілеспрямована, копітка робота, -
знаєте краще за мене.
Зазвичай жінки не логічні, награно соромязливі і лицемірні.
Зроблю тут ліричний відступ. Польський супутниковий канал «PULS» по суботах і неділях показує жартівливі зйомки прихованою камерою. Я звернув увагу, що чоловіки поголовно соромязливі.
Типовий сюжет: підставна жінка навмисно раптово оголює свій торс перед випадковими перехожими. Миттєва реакція випадкового мужчини – затуляння очей долонею, одвертання, відмахування обома руками і т. п. Ніхто з мужчин не дозволяє собі навіть доторкнутись жіночого тіла, не знаючи про приховану камеру.
Сюжет другого типу: випадковій жінці з вулиці підстроюють таке ж раптове оголення торса перед одним підставним мужчиною. Реакція жінки – вона, замість затулитися, агресивно нападає на мужчину, теліпаючи персами і не звертаючи на це уваги. За три місяці перегляду цієї програми було лише дві спроби затулитися однією рукою. Так хто ж насправді соромязливий?
У віці, вибачте, відкиньте награну соромязливість. Я не зову вас викладати свої сексуальні фантазії тут, але заявіть про своє адекватне ставлення до сексу. А звичайно жінка, щоб наголосити: «я не така», наставить такі надумані передумови, що мимохіть задумаєшся: а нащо мені такий клопіт? Чому деякі чоловіки легко ідуть до путани? тому що там усе просто і зрозуміло у відносинах: послуга-гроші. Я говорю тут про зрозумілість відносин. Як можна стати до шлюбу з не цнотливою дівчиною без сексу? Ми всі, обидві статі, розуміємо що інакше і не буде, але лицемірство з вашого боку, начебто в захист вашої порядності, шкодить сприйняттю вас нормальною жінкою. І виникають сумніви: кого шукають – водія, сторожа, копача для городу, чи ще щось. Вас ведуть у глухий кут невдалі заготовлені шаблони відповідей на запитання.
Заявляєте собі розумного мужчину, наче й не знаєте, що зі справді розумним чоловіком жити важко, і в першу чергу, з-за його вимогливості до себе і до інших. З ним треба точно формулювати свою думку, краще утримуватись од коментарів, якщо не дуже розумієшся на цьому питанні. Одним словом, жінці-лідеру не раджу розумного мужчину, якщо вона передбачає залишитись лідером. А усім іншим жінкам знизити поріг «розумності» приємного кандидата, як і чоловікам, тобто собі, не зазіхати на занадто молодих і красивих – «не по Сеньке шапка». Будете більш реалістичними – то і більш вдалими.