хочу сюди!
 

Ксюша

44 роки, овен, познайомиться з хлопцем у віці 43-50 років

Як бути щасливою.

Майже 30 років від початку трудової діяльності я пропрацював в одному й тому ж великому трудовому колективі, у тому числі керівником підрозділу соціологів. Зараз узагальнюючи те, що в житті працівників відбулось і розмірковуючи над подіями, відповім на питання «Як бути щасливою?». Чому я так, для жінок сформулював. Тому що: важко бути щасливим поза родиною, лише у роботі, без щастя в особистому плані, яке створює в першу чергу жінка; бо родина – жіночого роду і саме жінка є основою родини, (неповні сімї – 97%, утримує матір) і лише вона здатна опанувати сімю і наситити її любовю.
Так от, за нашою статистикою у трудовому колективі у віці трохи за 40 років помирали самотні чоловіки: розумні («на очках», у шляпах і у краватці), стримані, не питущі і без інших шкідливих звичок, провідні спеціалісти, передовики виробництва, раціоналізатори, одним словом суспільно успішні. Здавалося б, живи і радій. Та вони були за власним «характером» сором’язливі, не бойові у статевих відносинах з жінками (недовиховані, чи недовчені). Наприклад, один мужчина, розказуючи у тісному колі відомий анекдот про Зайця і Лисицю, закінчував його словами «и Заяц сделал своё дело», після чого на нього залипло призвісько «і Он сделал своє дєло». Тобто, мужчини були цілком порядні, але не «орли», на яких переважно були зорієнтовані оточуючі жінки.
Були серед самотніх чоловіків й «щасливчики», для яких у 38 років знайшлася досвідченіша й терпляча, ініціативна, іноді і молодша жінка, яка узяла на себе, скажімо так – лідерство і право вибору, і результативно його реалізувала. Створили родину, народили і виростили дітей, тепер успішно старіють разом.
Але трагічна доля не оминула і по справжньому самотніх жінок приблизно на тому ж віковому порозі, з думками: «Життя проходить, сім1ї немає, не видно й перспективи», а вміти бути рівноправною (ініціативною) не навчили.
Жінка рівноправна чоловікові у соціальному вимірі, а феміністки навіть намагаються перевершити мужчин в усьому, аж до ворожості. Жінки,ви заслуговуєте на кращу долю, бо маєте від природи тонші почуття, відчуття, передчуття, відточуйте їх. Звідси перша порада –разом з негативним досвідом накопичуйте «соображалку», потім знову ризикуйте, самі ініціюйте відносини з чоловіком, «Я его слепила из того, что было,ну а что слепила, то и поюбила» (з відомої пісні). Якщо помилитесь, у крайньому випадку самі переконаєтесь - чи він «козел».
Зараз й на «вулиці» доволі генетично-порядних людей поламаних обставинами. Його поголити, помити, погодувати, відігріти душу, навіть дві, і може стати на заздрість іншим. Взагалі то з готовим краще, та ще й на тарілочці з блакитною канвою, як у сучасній казці: «Молодий принц на золотавому коні зійшов з корабля з алими вітрилами і поскакав повз тебе шукати принцесу, на грошині!»
Чоловіки фізіологічно і морально слабкіші жінок, для котрих це визначається дітородною функцією - самим потужним фактором природного відбору. Доволі побутових ситуацій, коли чоловік починає плакати, і я його розумію, а жінка легко розрулює критичну, на чоловічий погляд, ситуацію і тоді зрозуміло вже і йому: ну як я сам не впорався!, …потім повторюється.
3

Коментарі

Гість: Бентіна

128.03.13, 18:12

опять?

    Гість: Баррра

    228.03.13, 18:49

    Хочеш бути щасливим?! Будь ним... (с)

      328.03.13, 20:39

      Якби ще чоловіки радились там де самі не можуть впоратися,а не задирали гордо носа