хочу сюди!
 

Татьяна

56 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 55-58 років

За яких обставин це може статись.

Досі я висловлювався про минуле. А зараз хочу пофантазувати про майбутнє. Як може статись обопільний вибір. Для того щоб обирати треба мати поле вибору. Цей вибір відбудеться не «всліпу», а за певної достатності інформації. Перша викладена інформація, як ми вже зясували, як правило, недостатня навіть для успішного знайомства.
Далі все визначається енергійністю хоч одного з пари і взаємною довірою. Я посилаю свою фотографію і, скажімо так, трудову біографію, мої захоплення протягом до тепер, і власні погляди на Світ.
Певний час чекаю адекватної реакції, тобто те ж саме у відповідь. Потім, як не дочекаюсь, прошу фото. Як і усі ми, вважаю себе фізіономістом, тобто намагаюсь вгадати характер, розгледіти якусь «ізюминку» у трикутнику – губи-очі. Вважаю більш доцільним поспілкуватись вживо, натомість вимушено вивчаю фото. Якщо ви можете собі дозволити, повідомляйте № свого мобільного.
Зрозуміло кожен з нас хоче «предстати» у якомога кращому образі і це не є обман, а цілком природне стремління.
Коли я вважаю що вже сформував для тебе свій позитивний образ, я відкриваю власні недоліки, які не зможу приховати, і вже не виправлю. Не хочу бути брехуном – ми ж «по дорослому». Якщо ти зарахуєш мої вади прийнятними, продовжуємо спілкування у напрямку зближення позицій.
Врешті, краще раніше ніж пізніше, відбудеться наша зустріч, без претензій на глибину стосунків, лише для огляду і відчуття (відчути біоритми). Вона може повторитись декілька разів. Якщо вибудовувати такі відносини з кількома послідовно, то може не вистачити життя для прийняття позитивного рішення. Тому, робимо це паралельно з декількома. Пропоную тобі враховувати, що роблю і я сам – я припускаю: «я не єдина кандидатура у твоєму списку». Треба визначатись рішуче і оперативніше, щоб «встигнути до відходу потяга».
Ми, які тут, маємо досвід віку життя. Відкиньте образи і обєктивно оцініть ситуацію вибору, як з його так і з вашого боку. Ну не склалось, можливо вам на краще. В деяких ваших оголошеннях, як парасолькою в очі: «інтим не пропонувати». Можливо це є ушкодження фізичні, а не тільки моральні. А навколо чого тоді розмова? Я про гармонію. Рухатися зможе їжачок який стоїть на ногах, а той що «наїжачився» колючками лежить як колобок і сам не транспортабельний, хіба хтось скотить під гору. Тож, після чергової невдачі, а хто його знає – можливо навпаки як у пісні «Если к другому уходит невеста, то неизвестно – кому повезло», стрепенулась, почистила пірячко і далі без упаднічества. Іще попереду є.
Я товчу одне і те – будь активнішою. Ті надійні чоловіки, які подобаються вам «не бойові» ліктями. В інтернеті ж ви абсолютно анонімні для свого оточення, розслабтесь ті, які затиснуті мораллю, облаштовуйте власне життя. Років 10 тому читав оповідь «Одна ніч – і усе життя», як розумієте зміст другої частини виправдовує подію першої. А якщо така маска «моралістки» одягнута вами навмисне, то навряд чи вона додає вашій респектабельності і вашим шансам.
Зустріч, якою опікується жінка, як правило більш успішна. Жінка – дипломатичніша, тонша, чутливійша. Я більше довіряю жіночому відчуттю, і визначаюсь тільки після вас. Цим я страхуюсь не обрати ту, якій не підходжу. Можливо хтось памятає польський фільм де вкрали наречену з ансамблю «Мазовше», але зясувалось, що вона не хотіла бути вкраденою, то її подруга. Добре що хоч вкрали ту, що подобалась, а після освідчення все ж прийняла залицяння. Помилки бувають на користь.
Життя багатогранніше не тільки як ми уявляємо, а навіть, як ми можемо уявити.
4

Коментарі

Гість: О-leg-O

126.03.13, 21:53

Бороться и искать, найти и переспать.

    Гість: Перчинка

    226.03.13, 22:00

    ничего не поняла

      326.03.13, 22:05Відповідь на 2 від Гість: Перчинка

      ничего не понялаА я даже не пыталась понимать

        426.03.13, 22:55

        Помилки бувають на користь.

          Гість: VBBV

          527.03.13, 08:20

          Схема вобщем правильная. Это явно кому-то адресовалось. Ну думаю адресат прочтет

            627.03.13, 11:37

            «Если к другому уходит невеста, то неизвестно – кому повезло»,

              727.03.13, 22:14

              Резюме. Жили вони довго й щасливо, доки не зустрілись...

                828.03.13, 06:46Відповідь на 7 від VFS

                Резюме. Жили вони довго й щасливо, доки не зустрілись...Дотепне формулювання.