хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Українці вже не мають щасливого майбутнього !!!

Бандитська влада  обома  руками перекреслює європейське майбутнє для  українців  і роблячи їх  кріпаками,  заганяє в совкове  минуле.   Зек-презік Баньдюкович  і  його ПРдунська   швобла  зробили все для того, щоб Європейський союз відклав угоду про асоціацію до 2014 року !!!

Тому  прості  українці зобов’язані  повстати  проти цієї  бандитської  злочинної  влади,  бо  десятки мільйонів українців не хочуть жити в такій державі, як зараз,  в  державі яка  позбавляє  їх надії  на  краще майбутнє.

 

Бандитська  влада  зробила  все,  щоб у 2012 році   для  простих  українців настав кінець світу !!!  Для  цього брехлива,  злодійська   влада  підготувала  «дві грандіозні афери – це, дешево,  за  копійки  продати землюолігархам  та  здати  Росії  безкоштовно нашу  ГТС і підземні сховища,  вартість яких  /по  оцінках експертів/  щонайменше  357 млрд.  доларів». 

Кричать,  що  в казначействі «немає грошей !!!, але заставляють платити не олігархів і  багатих чиновників, а малозабезпечених громадян,…  самі  ж  виводять в  офшорні  зони десятки  мільярдів  доларів вкрадених  у  українських громадян.  В  той же  час  транжирять народне  добро,  наприклад: золотовалютні резерви НБУ тануть на очах з небаченою  в світі  швидкістю  -  3 млрд. доларів щомісяця,  а  це ж  багатство  кожного  українця !!!

30

Коментарі

120.12.11, 19:53

такі фрази та ще й заголовні небезпечні, йде навіювальна реакція, треба писати : ми - найкращі, ми сильні, ми вродливі, ми і не з таких обломів вибиралися, не з таких руїн будвалися, не такі злидні мали, тому тепер просто чекаємо, коли шакали повиздихають, а в поганських батьків слабкодухі і нікчемні діти, бо служба золотому божку ні до чого доброго не призводить. Щирі українці не байдикують, а виховують своїх дітей в дусі патріотизму, справедливості й свідомості, тому прорвемось!

    220.12.11, 20:05Відповідь на 1 від ВЕСНяночкА

    вибач, але я в цій замітці лише констатую голі факти. які приховуються від громадськості бандитською владою

      320.12.11, 21:16Відповідь на 1 від ВЕСНяночкА

      Правильно, але завжди треба реально оцінювати ситуацію і чекати моменту.

        421.12.11, 00:19Відповідь на 2 від Smit*

        Хто свідомий, той знає цю голу правду, а хто ні - горохом об стну.До теми: випадково побачила "Міняю жінку"Луганськ _ Чернівці, "пані", яка приїхала до Чернівців і у якої відвертий бардак вдома , в голові і на голові, навіть не роздивившись, почала обзивати наших людей бидлом лише за те,що люди живуть культурно, не так як вона....Але шок мене був, коли її чоловік сказав так само, інших слів на позначення нас, людей із Заходу, у них нема, то про що мова, коли прості смертні східняки так поводяться?

          521.12.11, 00:19Відповідь на 3 від Sasha plus

          згідна, саме це я й мала на увазі

            621.12.11, 10:57Відповідь на 4 від ВЕСНяночкА

            Теж бачив. І я не дивуюсь. Ці східні області переважно і є розплідником отакої мерзоти.

              721.12.11, 11:34Відповідь на 4 від ВЕСНяночкА

              девочки не будьте наивными ! все сюжеты по телику давно пролачены и известно кем!! идиоты и крайности есть везде и в Луганську і в Чернівцях.Просто нас хотят столкнуть лбами и поссорить Толпой в которой нет единства легче манипулировать

                821.12.11, 11:41

                  анонім

                  921.12.11, 16:57

                  Не розумію, що ти намагаєшся довести комусь цієї жалюгідною статішкою. Ти хоча б закликав народ до протесту чи до бунту, щось накшталт : "Треба, щось робити шановні рабські люди, їм так це не менеться, я обіцяю, гайда за мною,- будем разом революцію колотити!!!" А таааак, єдине, що ти можеш зробити на користь, не розуміючи для чогось, когось (не обравши меседж власної статті),- так це просто поскиглити та пустити соплі і розвести тихеньку паніку в напів-розумній свідомості затюканих українців.Скиглення, саме скиглення,- вважаю більшим злочином за бездіяльність.

                    1021.12.11, 18:34Відповідь на 7 від не выбрал

                    хорошо сказал

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна