хочу сюди!
 

Людмила

48 років, рак, познайомиться з хлопцем у віці 45-55 років

африканські котлетки )

Перш ніж скаржитися на сосиски і ковбасу з сусіднього супермаркету, варто згадати, що є такі місця, де про подібну їжу навіть і не чули. Щоб отримати необхідну кількість білку, жителям східної Африки доводиться робити котлетки... з мошок, яких так багато в окрузі, що із-за них не видно сонця.
Питательные котлетки, сделанные из местной мошкары.

Щороку під час сезону дощів трильйони мошок заповнюють повітря в окрузі озера Вікторія. Це озеро знаходиться на території Танзанії, Кенії і Уганди, і близькість води забезпечує досить велику кількість поселень. Проте час від часу люди ділять свої поселення з величезними роями мошва, яка в прямо сенсі заповнюють собою увесь простір.

Рой мошкары над озером Виктория.

Мошек так много, что они заслоняют солнечный свет.

Мошок стає так багато, що вони перетворюються на своєрідну хмару, яка здалека легко можна прийняти за дим від пожежі. Комахи притягають зграї птахів, у яких настає справжнє свято живота, - їжа сама залітає в дзьоб, навіть старатися не потрібно. Але і люди не б'ють байдики - вони теж збирають мошок, щоб потім підсмажити їх на вогні в чудові чорні котлетки. Комах так багато, що упіймати їх не складає ніяких труднощів: базікай в повітрі каструлею - ось тобі і м'ясо", що розмазало по стінках ".

Мошек ловят кастрюлями.

Из раздавленных мошек делают котлетки, которые поджаривают на огне.


6

Коментарі

127.07.15, 22:10

протеинчик

    227.07.15, 22:34

      327.07.15, 23:28

      яке ж воно на смак? йолкі-палкі