хочу сюди!
 

Маша

50 років, козоріг, познайомиться з хлопцем у віці 37-65 років

Ах, які ж у нас бідні депутатики!

Через два тижні лже-депутати, обрані фальсифікаціями в Раду 7-го скликання, займуть свої робочі місця для кнопкодавства на користь злодіїв-олігархів   і ... стануть користуватися всіма благами і пільгами, які призначені ними ж, … їм, … по бандитському закону.

Виявляється, що заробітки «наших» дерьмократів-депутатів не такі вже і «скромні», враховуючи усі надбавки !!! Та й по частині пільг в українських депутатів немає в світі конкурентів.

«На руки я отримував чистими в середньому 19 000 гривень, а іноді і більше. У цю суму не включалися надбавки і премії. Вони  оплачувалися по іншій  відомості.  Наприклад, мені здійснювалася доплата,  як главі підкомітету з питань депутатської етики,  в розмірі 10000 гривень», - розповів депутат Юрій Гримчак.

Крім того,  слід мати на  увазі,  що  в українських депутатів найбільші пільги в світі

Наші депутати мають право:  1) безкоштовно їздити й літати по всій території України, скільки  хочуть,  як  хочуть і з ким хочуть,  2) іногородні обов'язково забезпечуються елітними квартирами  покращеного планування  в столиці,  3) вони можуть користуватися безкоштовними путівками в /кращі в світі/ санаторії Верховної Ради, 4) лікуватися в елітних лікарнях безкоштовно, в тому числі і в лікарні «Феофанія», 5) користуватися службовими автомобілями до 200 годин на місяць. 6) а ще їм продовжують платити повну зарплату цілий рік!??? після закінчення їх повноважень ...7)  і півзарплати - до виходу на пенсію!???, якщо вони так і «не знайшли» нову роботу. А навіщо їм шукати роботу, коли у них свій власний бізнес???

Для порівняння: італійський депутат з різними доплатами може заробляти до 6 -7 тисяч євро на місяць. Чим більше строків підряд він обирається - тим вище його зарплата », - розповів італійський політолог і публіцист Джованні Бенсі. Але, в зарплаті італійського парламентарія вже враховані його необхідні витрати: наприклад, 331 євро на транспорт, 58 - на телефонні переговори, 22 євро - на комп'ютерне обладнання (папір, картриджі для принтерів і т.п.). Ніяких  квартир  і  зарплат  до пенсії  там  НЕМАЄ !!!

До 2009 року італійці були найбагатшими членами Європейського парламенту, але потім цю лавочку прикрили: зарплата всіх євродепутатів стала однаковою.

«Також у євродепутатів існують жорсткі обмеження на використання службових автомобілів. Вони можуть їздити тільки в, ... або з парламенту  по  дуже  гострій  необхідності,  яку  треба  письмово  обгрунтовувати. В  переважній  більшості випадків,  вони  їздять  на  роботу  у  громадському  транспорті  та  на  велосипедах.  Наші ж депутати можуть в будь-який час доби брати службову машину, якщо потрібно дружині або ще комусь іншому із родичів чи друзів дістатися, наприклад, з центру Києва в Жуляни.

Льгота:  німецьким депутатам дозволено працювати клерками на стороні.

Українським парламентарям це заборонено і розцінюється як ознака корупції / ЧОМУ??? ЯКЩО ДЕПУТАТ чесна ЛЮДИНА! /,  … так тому,   що за фактом,   практично всі наші депутати свій бізнес не кидають, … на папері переписуючи його на родичів. Тобто,  ще  висуваючи  свою кандидатуру  у  депутати  вони  вже  свідомо  нам  брешуть,  бо  є  ЗЛОДІЯМИ !!!  І прокуратура на ці крічущі факти ніяк не реагує,  бо  поставлена  для  того,  щоб  цих  злодіїв  українського  народу  обслуговувати !

У Німеччині, до речі, з цієї причини періодично в ЗМІ піднімаються дискусії про те, чи не пора взагалі скасувати зарплати членам бундестагу, мовляв, вони і без того добре забезпечені, нехай пишуть і приймають закони на громадських засадах. Адже,  за підрахунками журналістів газети Bild, доходи на стороні у німецьких депутатів можуть досягати 5000 євро, що практично дорівнює їх зарплаті  в  бундестазі.

Росія.  На відміну від наших депутатів, у російських народних обранців не залишається ніяких пільг після закінчення терміну їх повноважень !!!

А у наших: квартири виділяють без черги, даром, і їх можна чисто символічно приватизувати.

За словами депутата 6-го скликання від НУНС Юрія Гримчака, на житло в гуртожитках депутатам варто було б просто видавати кишенькові гроші, наприклад 100 гривень на місяць і нехай би вони його самі собі підшукували.

Саме так стоїть справа, наприклад, в далекій Ісландії.

Опозиція нам обіцяла !!!  добится найсильнішого урізання платні і видатків на утримання парламенту з бюджету!

Але !!!  Ні Кличко, ні Батьківщина навіть і не думає ставити це питання першочерговим!

А для нас простих громадян - воно першочергове ! Тому,  що кожна зекономлена копієчка в Україні повинна витрачається не на злодіїв депутатів-олігархів, а на малозабезпечених простих чесних громадян України!

26

Коментарі

130.11.12, 12:18

..лишить всего нахрен...пусть на энтузиазме работают...

    230.11.12, 12:28Відповідь на 1 від Merovingian

    и выделить каждому по велописеду, ... и комнатушку в студентской общаге

      330.11.12, 13:18Відповідь на 2 від Степанов Я

      ..вообще ничего не выделять, они ни в чем не нуждаются..разве что отсутствие совести...

        430.11.12, 13:21Відповідь на 3 від Merovingian

        то что у них нет совести, так это мы увидили по масовым фальсификациям ведь половина депутатов не избраны народом ВР не легитимна !!! И поэтому все законы, которые они будут принимать они незаконны !!!

          анонім

          530.11.12, 23:03

          "Опозиція нам обіцяла !!! добится найсильнішого урізання платні і видатків на утримання парламенту з бюджету!

          Але !!! Ні Кличко, ні Батьківщина навіть і не думає ставити це питання першочерговим!"


          Бачили очі що купували тепер їжте поки й не повилазіте
          Та й це не нагальне питання для народу, ось важливіше: Депутат(от) Кличко предложил легализировать проституцию
          http://www.bagnet.org/news/society/199296 Оце зажевем!!!

            61.12.12, 12:58Відповідь на 5 від анонім

            а що ж ти хотів - адже вони 20 років будували олігархократичну тоталітарну деспотичну державу, а народ мовчки на це неподобство дивився !!! А тепер вони вирішили і Конституцію змінити !!! Постає питання для чого ??? Для того щоб ліквідувати СВОБОДУ СЛОВА !!! Щоб ми не мали можливості ГОВОРИТИ ПРАВДУ !!!

              71.12.12, 15:31

              учитывая, что в ВР 300 миллионеров, - это они должны платить народу за то, что обманули народ и народ молчит !!! Ведь их народ НЕ ВЫБИРАЛ !!!

                81.12.12, 16:44

                Страна Вранья

                  анонім

                  91.12.12, 17:56Відповідь на 8 від tani4ka_lady

                  нііі, це просто в країні панує манкуртизм

                    101.12.12, 18:58Відповідь на 1 від Merovingian

                    ..лишить всего нахрен...пусть на энтузиазме работают...10 баллов по 5-балльной шкале!

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      попередня
                      наступна