хочу сюди!
 

Наташа

49 років, телець, познайомиться з хлопцем у віці 44-53 років

Як бандитська влада зіпсувала українців !!!

Регіоналівець з Івано-Франківська намагався «задобрити» польського прикордонника 200-ма євро, але працівники прикордонної служби Польщі (Straj Graniczna) таки затримала даного громадянина України, який вперто намагавсявручити їм 200 євро хабара за те, щоб вони його відпустили без складання протоколу за вчинене ним правопорушення. 

Прикордонники виявили в автомобілі українця, яким він в'хав в район польсько-українського кордону, 20000 цигарок з українськими акцизними марками вартістю понад 3 тисячі доларів. 

Водій - 42-річний громадянин України, щоб уникнути кримінальної відповідальності  - за контрабанду,  почав хизуватися посвідченням ПР і коли погрози не допомогли,  спробував вручити хабар у 200 євро. 

Польські прикордонники відразу ж затримали українця і склали протокол. 

Нагадаю, цього тижня польські прикордонники вже затримали українку, яка намагалася дати 50 євро хабара працівникам прикордонної служби, щоб виїхати з Польщі без внесення її даних в базу порушників правил перебування в країні. Польський суд визначив як покарання за її вчинок рік в'язниці умовно з випробувальним терміном в 2 роки. 

З початку року SG повідомляла про ще дві спроби  вручити хабар її працівникам громадянами України  в смішній  сумі 100 гривень  і  30 доларів.  В смішній, бо польське законодавство за контрабанду передбачає покарання у вигляді штрафу в середньому 5000 доларів (згідно з показниками 2012 року)   і  до 3 років позбавлення волі. 

39

Останні статті

Коментарі

125.02.12, 14:31

i як вона iх зiпсувала?

    225.02.12, 14:36Відповідь на 1 від Rumata-u

    усіх тотально заставила давати хабарі без хабяря (під кодовою назвою "Шоколадка" зараз і звичайнісіньку довідку не отримаєш і бандитська влада руками і ногами цю ними ж побудовану систему тотального хабарництва захищала, захищає і буде захищати ... Весь бандитизм в Україні йде від влади !!!

    П.С. а все ж так просто - візьміть і впровадьте досвід Грузії !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      325.02.12, 14:44Відповідь на 2 від НиколайВторой

      побойся бога. первым взяткодателем был Авель. при чём тут власть. шоколадное право неистребимо по сути. а как проходили таможни челноки 80-х-90-х тебе не знать в виду младости ногтей

        425.02.12, 14:54Відповідь на 3 від Rumata-u

        а що в Грузії не біло взяточників - були, ... а тепер. а тепер немає !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! То чому ж наша бандитська злочинна влада не хоче переймати кращий світовий досвід ???!!! очевидно тому що... - як ж вони його будуть переймати, ... як самі усі злочинці, як не злодій то вбивця. як не вбивця то гвалтівник, як не гвалтівник то хабарник ... вони ж 20 років будували усі гуртом бандитську кримінальну державу аналогів якій немає в світі !!!!

          525.02.12, 20:16Відповідь на 3 від Rumata-u

          корупція і хабарництво це злочини. для того й ми вибираємо владу, щоб вона вогнем і мечем винищувала злочинність. А в Україні ??? Влада сприяє процвітанню хабарництва в судочинстві - немає ні одного судді який би не був хабарником, влада сприяє хабарництву в медицині - немає ні одного лікаря, який би не був хабарником, влада сприяє хабарництву в міліції - немає ні одного ДАІшника, який би не брав хабарі ... тому правильно кажуть люди - БАНДИТСЬКА ДЕРЖАВА !!!

            Гість: БСН

            625.02.12, 20:29Відповідь на 5 від Julia_21*

            корупція і хабарництво це злочини. для того й ми вибираємо владу, щоб вона вогнем і мечем винищувала злочинність. А в Україні ??? Влада сприяє процвітанню хабарництва в судочинстві - немає ні одного судді який би не був хабарником, влада сприяє хабарництву в медицині - немає ні одного лікаря, який би не був хабарником, влада сприяє хабарництву в міліції - немає ні одного ДАІшника, який би не брав хабарі ... тому правильно кажуть люди - БАНДИТСЬКА ДЕРЖАВА !!!Скоріше люди а не держава. Держава нікуді не їзде.

              Гість: Ulyana Belaya

              725.02.12, 20:33Відповідь на 6 від Гість: БСН

              Согласна с вами - все дело в людях.
              Страхи, нередко, абсолютно обоснованные, не дают возможности это изменить.
              Все идет по течению событий и этому периоду придет конец....

                Гість: БСН

                825.02.12, 20:40Відповідь на 7 від Гість: Ulyana Belaya

                Років багато пройде.

                  925.02.12, 21:06Відповідь на 7 від Гість: Ulyana Belaya

                  чому в Грузії це зробили швидко, а в нас не ХОЧУТЬ ??? Кажете, люди винні ???!!! ... - та прості люди мають честь, совість, моральність, порядність, ... а хто цих основних рис немає, - немають їх представники теперішньої бандитської злочинної влади !!!!

                    1025.02.12, 23:50

                    та ні наші люди-стадо-мовчазне-куди поведуть туди і ідуть!
                    Таку власть-
                    Вішать і стрілять--Стілять і вішать...
                    Як в Китаї--судя сворував-ага шкуру сняли і на кресло,а потім слідуючий судя на ньомуж і сидить.
                    Поставити мусорінки кругом--ага мусорить або пяний лазить -заразу забрать і на неділю уборку території-або такий штраф,що аб без штанів остався.

                    Якось так.
                    От Вам і порядок буде і уродів пяних поменьше-ато-тільки всі плакаться і уміють.

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      4
                      попередня
                      наступна