хочу сюди!
 

Natalia

43 роки, близнюки, познайомиться з хлопцем у віці 35-50 років

Замки України — наша кам'яна гордість

Чимало українців прагне побувати за кордоном, відвідати всесвітньо відомі пам’ятки та красиву природу. Однак багато хто з нас не знає, скільки чудових творінь людських рук і розуму розкидано по рідній країні. Зокрема, прекрасні замки України своєю масивністю і чарівною архітектурою не залишать байдужим жодного мандрівника.

 Хотинська фортеця

А замків в Україні вистачить не на один рік подорожей! Адже їх у нас збереглося близько ста. Попри те, що більшість замків перебувають у стадії руйнування, а від деяких не залишилося і сліду, кожен вартий уваги. Ці споруди відіграють значну роль у житті українських земель, оскільки були пов’язані з відомими родинами, постатями і залишили вагомий слід в історії України.

41

Коментарі

110.02.12, 12:18

знаю , знаю ...живу возле Ужгорода спасибо

    210.02.12, 12:19

    К сожалению даже к известным замкам бывает сложно добраться...Ибо указателей на дорогах НЕТ!!! я много объездила и каждый раз проблема найти. А потом вторая проблема..в самих замках попробуй найти гида. Их нет! Так что изучаешь все сама по инету, а потом едешь.

      310.02.12, 12:22Відповідь на 1 від wikushka

      знаю , знаю ...живу возле Ужгорода спасибоМи з чоловіком у січні відпочивали в Ужгороді. Від Ужгородського замку в захваті!

        410.02.12, 12:24Відповідь на 2 від ЛанаМ

        К сожалению даже к известным замкам бывает сложно добраться...Ибо указателей на дорогах НЕТ!!! я много объездила и каждый раз проблема найти. А потом вторая проблема..в самих замках попробуй найти гида. Их нет! Так что изучаешь все сама по инету, а потом едешь.Ми, коли шукали Невицький замок, піднялися на сусідню гору, теж не могли відразу знайти, бо на роздоріжжі був відсутній вказівник. Ішли навмання.

          510.02.12, 12:28Відповідь на 4 від Українк@

          а нас водитель такси пытался завести, но так и не смог...все перекрыто, проход был закрыт...а зима..особо не проберешься..так что посмотрели только снизу.
          А Луцкий! Это вообще история! Проехать в выходной нельзя..базаром все перекрыто..еду, ищу хоть какую то то тропу и влетаю в яму!! Два диска погнула!!! После этого уже не до замка!

            610.02.12, 12:33Відповідь на 3 від Українк@

            знаю , знаю ...живу возле Ужгорода спасибоМи з чоловіком у січні відпочивали в Ужгороді. Від Ужгородського замку в захваті! Да, там красиво

              710.02.12, 12:33Відповідь на 5 від ЛанаМ

              Два диска погнула!!! После этого уже не до замка!Це точно. Неприємні спогади

                810.02.12, 12:36Відповідь на 4 від Українк@

                К сожалению даже к известным замкам бывает сложно добраться...Ибо указателей на дорогах НЕТ!!! я много объездила и каждый раз проблема найти. А потом вторая проблема..в самих замках попробуй найти гида. Их нет! Так что изучаешь все сама по инету, а потом едешь.Ми, коли шукали Невицький замок, піднялися на сусідню гору, теж не могли відразу знайти, бо на роздоріжжі був відсутній вказівник. Ішли навмання. как ??? там только одна дорога ...и та ведёт прямо к замку ??? да ещё и асфальтированная ...как это вы так ??

                  910.02.12, 12:39Відповідь на 6 від wikushka

                  знаю , знаю ...живу возле Ужгорода спасибоМи з чоловіком у січні відпочивали в Ужгороді. Від Ужгородського замку в захваті! Да, там красивоІ музеї в замку дуже цікаві. Мені найбільше сподобалися музей природи та музей музичних інструментів.

                    1010.02.12, 12:39

                      Сторінки:
                      1
                      2
                      3
                      4
                      5
                      6
                      7
                      8
                      11
                      попередня
                      наступна