Про співтовариство

Home, sweet home... Если вы заглянули к нам на огонёк, значит, уютная, престижная квартира или дом - это ваш стиль жизни. Все, кто любит своё жильё и хочет сделать его ещё комфортнее и привлекательнее - добро пожаловать в Sweet home - здесь для вас всегда открыты двери дома, о котором вы всегда мечтали, здесь вы найдёте много информации обо всём, что связано с недвижимостью: от покупки и евроремонта до последних штрихов к дизайну интерьера.
Вид:
короткий
повний

Милый дом (Sweet home)

Магнезитова плита

Магнезитова плита - порівняно новий оздоблювальний матеріал, який завдяки своїм унікальним властивостям, успішно конкурує з такими лідерами ринку будматеріалів, як ДСП, ДВП і гіпсокартон. Магнезітова плита розроблена відповідно до вимог технологій швидкого будівництва. Плити виготовляються безводним способом, тому вони виключно водостійкі і не схильні до утворення грибків і цвілі. Вогнестійкість цього матеріалу настільки висока, що в звичайних умовах його загоряння практично неможливо.

Морозостійкість магнезітовой плити також дуже висока, що підтвердили результати експериментів по багаторазовому заморожуванню-розморожуванню матеріалу. Завдяки цим властивостям, а також антикорозійності до – 40°, область застосування магнезітовой плити надзвичайно широка: від морозильної установки до димоходу печі або каміна. Вплив високих і низьких температур, а також тривалий контакт з водою не можуть стати причиною деформації, так що магнезітова плита - один з найбільш підходящих матеріалів для облицювальних робіт в саунах, лазнях і ванних кімнатах. Магнезітова плита також використовується при установці підвісних стель, елементів покрівлі, оздоблення цоколю, для виготовлення потолков и опалубок. 

З обох сторін поверхню магнезітовой плити являє собою покриття з скловолокна, до складу серцевини входять оксид магнію і карналліт. Ця комбінація забезпечує міцність матеріалу при невисокій щільності: на кожен см припадає від 0,85 до 1,27 м. Легкість, протиударні властивості, відсутність певних вимог до дотримання умов температури і вологості роблять транспортування та зберігання матеріалу максимально зручними. 

Магнезітова плита служить лицювальним матеріалом фасадів будівель, також застосовується як утеплювач і шумоізолятор для оздоблення міжкімнатних перегородок. Її рівень теплоізоляції дорівнює 0,216 Ватт / м. Плита товщиною 6 мм здатна поглинути звук гучністю 29 дБ. У процесі будівельних та оздоблювальних робіт плити можна розпилюють і склеювати, тому їх доцільно випускати єдиного розміру: 1220х2440 мм. Варіюється лише товщина плит. Виробники зупинилися на найбільш затребуваних видах: 3 мм, 4 мм, 6 мм, 8 мм, 9 мм, 10 мм, 12 мм, 15мм, 18 мм і 20 мм. 

Магнезітова плита проста у монтуванні і подальшої експлуатації: її можна свердлити, покривати лаком чи фарбою, обшивати деревом, обклеювали паперовими шпалерами, ламинувати ПВХ плівкою, вініловим покриттям або шпалерами зі скла

За своїми якостями магнезітова плита ні в чому не поступається аналогічним будматеріалам, а зручность у використанні є її безсумнівною перевагою.

Сторінки:
1
2
попередня
наступна