хочу сюди!
 

Alisa

39 років, водолій, познайомиться з хлопцем у віці 34-46 років

Про "Ліцей слухняних дружин" Ірен Роздобудько

Книга ЛСД (це її коротка назва) потрапила мені в руки тому, що я дозріла почитати українську сучасну прозу та відкрити для себе сторінку із назвою Ірен Роздобудько. Сказати, що я задоволена – дуже мало. Правильно сказати – я захоплена, заінтригована, схвильована.

Легкий жіночий роман з детективною канвою став для мене відкриттям року: стільки у цьому сюжеті неочікуваних поворотів, прихованих послань, інтригуючих пригод. Книга тримала з першої сторінки і до останньої, я прочитала на одному духу – за одну ніч. Крім стрімкого сюжету, оригінальної ідеї в книзі мене захопили міркування про ролі чоловіка і жінки, умов їх подружнього щастя. Як жінка, я кожне слово роздумів про роль дружини переживала і обговорювала сама із собою. Згадувала свої ліцейські будні, своїх подруг, феміністок і не феміністок.

Це гарна книга, яка може доторкнутися до серця, хоча вона і написана в легкій манері жіночого детективу. Мені дуже приємно, що в Україні є такий автор, як Ірен. Шкода, що я не знала її творів раніше (а вони вже друкуються і друкуються з 2001 року).


0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

0%, 0 голосів

100%, 2 голоси
Авторизуйтеся, щоб проголосувати.
1

Коментарі

126.08.15, 15:11

Колись давно я читала Ірен Роздобудько в жіночих журналах "Наталі" та "Женский журнал". Тоді - подобалась. Тепер не знаю, адже понад двадцять років минуло. Може знову спробувати?(рит)...

    226.08.15, 15:19Відповідь на 1 від Фенікs

    Она недавно издала свежую книгу "Гудзик-2" (10 лет после Гудзик - ее триумфа в литературе). Я хочу прочесть.

    Мне настолько понравились книги Ирен, что я "побежала" добавляться к ней в друзья на ФБ, и она добавила.